В світ вийшла неймовірно цікава та потрібна книга.

                             Хрестоматія з релігієзнавства і культурології !!!!!!!
                   В світ вийшла неймовірно цікава та потрібна книга.
                                
                                  "АНТОЛОГІЯ ХРИСТИЯНСТВА"


                                 Антологія християнства
29.09.2009
503 сторінки.

 Збір і упорядкування джерел та матеріалів: док. філ. наук Г. С. Лозко (загальа редакція),
канд. філ. наук І. В. Борисюк
етнолог А. В. Богород


Серія: "Пам`ятки релегійної думки України-Русі"

Рекомендовано Вченою радою Інституту дошкільної, початкової і мистецької освіти Київського міськоо педагогічного університету ім. Б.річенка
Протокол №5 від 17.06.08 року.


Ця книга не повторює типові підручники, а подає документальні матеріали,
що сприятимуть засвоєнню й осмисленню студентами знань з
релігієзнавства та культурології. Мета посібника - спонукати читачів до
пошуку й вивчення джерельної бази, а саме автентичних історичних
документів, указів і послань, правил і циркулярів, літературних творів,
які відображають розвиток чи занепад культурних явищ в Україні та інших
європейських країнах.

[ Далі............. ]

Пошкодження статуї Перуна у Києві

  • 23.09.09, 22:11
 Сьогодні 30.09.09 підпалити ПЕРУНА



У ніч на 21 вересня в Києві на Старокиєвській горі зловмисники намагалися зрізати статую Перуна. Сторож Музею почув підозрілі звуки і виглянув із приміщення. Зловмисникам вдалося втекти. Статую Перуна пошкоджено.
Нагадую, що на Старокиєвській горі, крім статуї Перуна знаходиться і незаконноспоруджена каплиця московського пархату.

До уваги зловмисників: зображення Перуна захищено древнім обрядом-оберегом і всіх, хто підніме руку його пошкодити, чекає заслужена кара.
Зловмисники відповідальні за долю і своїх рідних. Кара вищих сил досягне всіх, хто посягне на Святиню.





ВСІ ФОТО



_____________________________________________________________________________________

А ТИМЧАСОМ:

ФОРМУЄТЬСЯ "ПЕРУНОВА СОТНЯ", ВАРТА, ЯКА БУДЕ ОХОРОНЯТИ ДЕННО І НІЧНО,
НА СЬОГОДНІ, МИСТЕЦЬКИЙ ВИТВІР ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНОГО ЗМІСТУ (МАЛУ ПАРКОВУ ФОРМУ)
ВІД ДИКУНСЬКИХ НАПАДІВ ЗЛОВМИСНИКІВ.



ДОБРОВОЛЬЦІВ ПРОСИМО ЗГОЛОШУВАТИСЯ ДО СЛАВОМИРА:

ТЕЛ. 80979658460
80952849339
80963728818
80639913308


Ухвала шостого родового слов'янського віча

svarga.kiev.ua/

УХВАЛА ШОСТОГО РОДОВОГО СЛОВ'ЯНСЬКОГО ВІЧА

Віче відбулося в Замку Струга (Словенія, область Доленьська) 9 серпня 2009 року. У ньому взяли участь 11 учасників від 6 слов'янських народів, що представляли такі організації як: 

·      Громада „Світовид” (Словенія);

·      Релігійний центр Об'єднання Рідновірів України, Громада „Православ'я”, Журнал „Сварог (Україна);

·       Конфесія „Родзіма Вяра”, Інститут Прави, Видавництво „Топожел” (Польща);

·        Союз Венедів, Газета “Ярь”, Журнал “Волх”, Російський міжнародний журнал „Атеней” (Росія);

·        Інформаційний центр „Свевлад” (Сербія);

·       „Товариство Дуло” (Болгарія).

        Віче координував Матяш Анжур (Словенія).

[ Далі........... ] . Джерело: "Міжнародний Слов'янський Портал Родовід"

Повернули образ Перуна на Старокиївську гору!

                                                         СЛАВА ПЕРУНУ ЗЛАТОКУДРОМУ !!!

Повернули образ Перуна на Старокиївську гору!

                    Повернули образ Перуна на Старокиївську гору!   Тисячу років тому назад чужинські правителі на очах нашого народу зрадницьки звергли Перуна зі Старокиївської гори (нині Андріївської). І прорекли Волхви, що лише через тисячу років прокинуться Рідні Боги. І ось настав той час. В різних куточках нашої Неньки-України відтворюються рідні свята та обряди, Славлення Рідних Богів. Постають з небуття лики Богів.  Відбулося це Свято у символічний день 24 серпня 2009 року  – День Незалежності України!

Усі ми були свідками відродження справедливості – Перун пройшов шлях повернення від Дніпра до гори, та був там встановлений. Слава ж Йому, Великому і Непереможному Богу! [ Далі..................... ]

На Нікопольщині знову поруйновано святилище Перуна

PDF

На Нікопольщині знову поруйновано святилище Перуна

Поблизу могили славного отамана Івана Сірка нікопольськими рідновірами було облаштовано святилище Перуна, де кілька років поспіль проводилися славлення Рідних Богів. 12 липня 2009 року вже вдруге було поруйновано Божий Образ, а на його місці встановлено хреста. Наразі громада рідновірів черговий раз звернулася із заявою до правоохоронних органів і місцеві ЗМІ з приводу святотатства і розпалювання міжрелігійної ворожнечі.

На Нікопольщині знову поруйновано святилище Перуна

[ Далі............... ]

Греко-католицькі священники оскверняють святині рідновірів, орга

ОБЕРЕЖНО ХРИСТИЯНСТВО !!!!!!!!!!! PDF

      3.08.2009 поблизу села Саджівці Гусятинського району Тернопільської області греко-католицькі священики і найняті ними молодики, привселюдно спалили та осквернили капище Перуна - місце паломництва Родового Вогнища Рідної Православної Віри. Місцеві православні рідновіри, які захищали капище Перуна, були побиті та пограбовані.

 

[ Далі............... ]

Інформаційний центр "Сварог"

Інформаційний центр "Сварог". Об`єднання Рідновірів України. Українська язичницька книгарня. Цікава Література. Видавничо-інформаційний центр "Сварог"                                                             Пропонує видання на історичну та філософську тематику   Київ, пл. Слави (підземний перехід), ТЦ "Навігатор".  тел.: 8(044) 223-57-47, т./ф.: 8(044) 531-99-71     www.svarga.kiev.ua Скачати прайс       АКЦІЯ                                                                    Українське Язичництво  Лозко Г.С.          Українське язичництво Лозко Г              Це систематизовані знання провірування наших пращурів. Відродження предківських знань про Рідних Богів, головна ідея книги.     Ціна -18гр. Додається також Рідновірський календар та прасловянський іменослов Моб.: 8066-62-666-25 АКЦІЯ                                                                                                                                                 Подвиг Лада                                                                          Гаца Олексій Podvig_Lada_ Gaca_Oleksij  Міфи прадавніх словян, В яких показано Рідних Богів, та їх взаємовідношення з людьми. Книга захоплює цікавими і дивовижними  подіями нашої легендарної минувщини.  Ціна-20 гр. Моб.: 8066-62-666-25
Велесова Книга - Волховник Лозко Г.С.

Велесова книга волховник Лозко. Г.jpg  Священна книга Слов'ян, пам'ятка нашої історії та духовної культури, яка відкриває донині невідомі факти про світогляд, вірування і звичаї наших пращурів. Найбільш повне, на сьогоднішній день, наукове текстологічне дослідження, переклад на сучасну українську мову  "дощечок Ізенбека", книги, що була №1 в списку забороненої літератури в СРСР. Зі сторінок волхвівської книги читачеві розкривається неосяжна духовна мудрість,величність та сила  наших пращурів. Книга Велеса змінить не тільки науку історії, але й саму історію. Офіційне видання  Об'єднння Рідновірів України. Релігієзнавчий коментар, публікація архівних матеріалів та оригінальних текстів Ю. Миролюбова, укладання словника на 8,5 тис. слів,що полегшує вивчення текстів, покажчики, бібліографія, ілюстрації. - Вінниця: Континент-Прим. - 2007. - 516                                   с. Тверда обкладинка із художнім тисненням                            

Гуртова ціна - 32                                                    Дрібногуртова ціна - 35                  Роздрібна ціна - 45
Пробуджена Енея Лозко Г.С.

Пробуджена Енея Лозко Г.С  Європа в античну епоху мала назву Енея… Книга розповідає про відродження автентичних язичницьких релігій у багатьох країнах Європи. Автор показує широкий спектр довго замовчуваних явищ. Християнство та інші "світові" релігії розглядаються як засоби глобалізації, а відродження рідних етнорелігійних традицій - як єдина альтернатива і спосіб самозбереження націй. Книга не закликає до знищення інакомислячих. Вона відкриває очевидні факти тоталітарного впливу монотеїстичних релігій на масову свідомість. Х.: Див, 2006. - 464 с.

Гуртова ціна - 28 Дрібногуртова ціна - 30 Роздрібна ціна - 35
Українське народознавство Лозко Г.С.

Українське народознавство, Лозко Г.С  Видання наповнене розширеним колом народознавчих проблем, а також фактами про походження українського народу, міфологію, пантеон слов"янських Богів, державну символіку, подані відомості про цілющі рослини і священих тварин тощо. Книга буде цікавою для всіх, хто любить і шанує рідну минувщину та дбає про майбутнє збереження нашого етносу. Київ "Артек" 2006. - 472 с.

Гуртова ціна - 34 Дрібногуртова ціна - 35 Роздрібна ціна - 48
Правослов. Молитви до Рідних Богів Лозко Г.С.

Правослов. Молитви до Рідних Богів Лозко Г.С Давнє вчення про Бога-Слово свідчить, що словесна магія містить потужний енергетичний запас Сили, яка зберігає націю. Наші предки вірили, що вони - сини й дочки сонячного Дажбога - володарі світлоносної життєвої енергії. Візантійське християнство, накинуте народові силомиць, зробило з русичів покірних "рабів божих", причому рабів чужинського бога! Втративши духовний зв"язок зі своїм рідним Небом, народ занапастив свою долю, що вплинуло на весь хід подальшої його історії. У цій книзі зібрані найстародавніші молитви до рідних Богів, які допоможуть українцям відновити цей втрачений зв"язок. Вид-во "Аспект-Поліграф" Ніжин - 2009 208с. 

Гуртова ціна - 27

Дрібногуртова ціна - 28                                                                    

Роздрібна ціна - 34
Мистика огненного креста Р.В.Багдасаров

Мистика огненного креста Р. Багдасаров  Найкраще в Росії дослідження , присвячене символізму свастики. Воно унікальне за своєю обширністю та новизною археологічного, історичного, мистецтвознавчого матеріалів. Дослідження охоплює період від палеоліту до наших днів. Особливу увагу приділено використанню свастики в археологічних культурах території Російської Імперії - СРСР - Росії та руській традиційній культурі. Книга призначена спеціалістам та всім, хто цікавиться питаннями символіки. М.: Вече, 2005. - 400 с.: іл.                  

 Гуртова ціна - 28 Дрібногуртова ціна - 30 Роздрібна ціна - 35
Удар русских Богов В. Истархов Терміново прочитай

Удар Русских Богов Владимир Истархов  Книга викриває сутність всіх головних семітських релігій: юдаїзма, християнства, комунізму, розписує структуру масонських організацій. Показано, семітські релігії створені, як інформаційна зброя для захоплення та встановлення світового панування вищою масонською олігархією та їх сионіськими панами. Показані механізми управління поведінкою та свідомістю людей. Подана реальна картина світової історії. Книга написана з позиції язичництва - тисячолітнього природного світогляду слов'янських, орійських та багатьох інших народів, що заснований на глибинних знаннях про єдність людини із Всесвітом. Х.: "Див", ЧП "Див", 2007. - 480 с. М'яка обкладинка

 Роздрібна ціна - 25  Київ, пл. Слави (підземний перехід), ТЦ "Навігатор".  тел.: 8(044) 223-57-47, т./ф.: 8(044) 531-99-71.     
Сторінки:
1
4
5
6
7
8
9
10
11
попередня
наступна