хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Солярні обереги Красицького В. А.

Образотворче мистецтво

КОРОТКО ПРО АВТОРА

                                    Красицький В. А.

Красицький Ярослав-Валерій  Анатолійович  народився у Львові 1948р. Закінчив школу, ПТУ. Після служби в армії (ракетні війська) почав друкуватись в обласних газетах у жанрі карика-тури, що переконало йо-го у необхідності отри-мати художню освіту. Закінчив Львівський Де-ржавний Інститут Деко-ративно-Прикладного Мистецтва. Брав участь у виставках і у всесоюз-ному конкурсі карикату-ристів за шаховою тема-тикою отримав 1 місце. Також займався ілюст-руванням книжок, худо-жньо-гумористичним оформленням телевізі-йних передач.

З настанням доби т.зв. «перебудови» значною мірою невмо-тивовано відбулася зміна творчого спрямування – привернула увагу дрібна пластика дерево форм і відкрита можливість власною технологією інкрустувати дерево.

Це захоплення привело до нової діяльності – після художньо-конструкторської (дизайнерської) роботи в НДЇ концерну «Електрон» з паралельною цікавістю до праісторії України, зануренням у нові відкриті її пласти перейшов до викладання в сільській школі образотворчого мистецтва, ведення гуртка різьблення по дереві та ведення предмету історії України. Також, на формування світоглядних засад з ІІ половини життя значно вплинула новина родинної дотичності до знатного українського роду. Все це надало можливість уясняти авторське місцезнаходження у часоплині від минувшини до сучасного стану і, як це не патетично звучить, точніше самовизначатись у планетарному просторі і цивілізаційному часі. У 2007р активно друкував публіцистичні статті в газеті «За українську Україну», зараз до певної міри продовжує цей процес на сторінках сайту ВГОРУ.

МАЙСТЕРНЯ –ІНСТРУМЕНТИ

Також, веде навчання студентів ПТУ столярного фаху по різьблен-ню в дереві. Всі збережені роботи намагається фотоспособом оформити і викласти на сайтах для популяризації дерево-творів у рідновірському спрямуванні, світоглядно до котрого прийшов після критичного осмислення суті християнізму.       Подані роботи до огляду – це спроба звіту способом матеріалізації творчими засобами свого бачення езотеричної україністики.

       Солярні обереги з колекції Красицького В. А.

Обереги КрасицькогоОбереги КрасицькогоОбереги КрасицькогоОбереги КрасицькогоОбереги КрасицькогоОбереги Красицького
 Обереги КрасицькогоОбереги Красицького Обереги Красицького Обереги КрасицькогоОбереги КрасицькогоОбереги Красицького
Обереги КрасицькогоОбереги КрасицькогоОбереги КрасицькогоОбереги КрасицькогоОбереги Красицького Обереги Красицького
Обереги Красицького  Обереги КрасицькогоОбереги Красицького Обереги Красицького Обереги Красицького Обереги Красицького
Обереги Красицького Обереги КрасицькогоОбереги КрасицькогоОбереги Красицького Обереги Красицького Обереги Красицького
   Обереги КрасицькогоОбереги Красицького  
      
автор: ЯВ

     Крім того, відвідувачі сайту мають змогу ознайомитися:

 щодо технології виготовлення виробів з дерева 

 щодо Оберегів Небесного Світила

Джерело-->>

1

Коментарі