хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

16 персоналій на роботі своєї мрії

Поперекладаю всякі підбірки вам =)

Зміст до попередньої статті

Вступ - http://blog.i.ua/user/2222714/2384995/

Частина 1 (E/I) - http://blog.i.ua/user/2222714/2384997/

Частина 2 (S/N) - http://blog.i.ua/user/2222714/2385000/

Частина 3 (T/F) - http://blog.i.ua/user/2222714/2385001/

Частина 4 (J/P) - http://blog.i.ua/user/2222714/2385003/

Закінчення - http://blog.i.ua/user/2222714/2385005/



INTP

Коли я був дитиною, я завжди хотів бути космонавтом, бо хотів побачити, чи справді місяць зроблений із сиру. Тепер мені подобається бути космонавтом, тому що я якнайдалі від усіх на Землі. Я сподіваюся, що мене не змусять повертатися.

 

ENFJ

Мені подобається бути менеджером з персоналу. Допомагати людям вирішувати їхні проблеми та вирішувати їхні конфлікти – це моя спеціалізація. Крім того, я знаю всі гарячі офісні плітки. Як, наприклад, про Джейсона *шепоче* У нього геморой.

 

ESTP

*закладає вибухівку в будинок* Мені неймовірно пощастило, що я можу заробляти на життя тим, що я люблю. *вибух і знос всього дому* Я б робив це безкоштовно!

 

 ISTP

Я не міг уявити собі роботу, де я сиджу за столом цілий день, тож замість цього я днями майструю столи, щоб інші лохи могли днями за ними сидіти.

 

ENFP

Гаразд, народ, наступне у нашій екскурсії - деякі історичні речі позаду, але є ще щось, що набагато цікавіше. Це цей хлопець на лавці в парку, який каже, що зустрів інопланетян з іншого виміру. Насправді багато з того, що він скаже, дуже відкриває очі. Тож давайте всі з ним привітаємось.

 

ENTJ

Я тут, щоб без тіні сумніву довести, що підсудний винний у вбивстві. Ваша честь, коли ця справа буде завершена, Вам, можливо, доведеться також судити мене за вбивство, тому що я вб’ю його сьогодні.

 

ESFP

Привіт усім, ласкаво просимо на моє нове ток-шоу. Я дуже радий замінити останнього ведучого (сміється). Все одно я нескінченно чарівніший і набагато кращий за нього. Хто готовий веселитися? Поїхали!

 

ISTJ

У бухгалтерії є тільки я і електронні таблиці. Електронні таблиці не хочуть знати, чи добре я провів вихідні, що я думаю про погоду чи про те, як живе моя сім’я. Вони від мене ніколи нічого не вимагають, окрім того, щоб ввести цифри. І зрештою, цифри ідеально збалансовані. Так, як усе й має бути.

 

ENTP

Це слушне питання, народ: якщо ви проголосуєте за мене, як я зроблю ваше життя кращим, ніж мій суперник? Ну... Це залежить від того, що ви розумієте під «краще».

 

 ISFJ

Бути медсестрою можливо не так престижно, як бути лікарем, і це, звісно, так і є, але я можу ходити і розтирати купу людей губкою в ванній. Ви думаєте, що лікар може впоратися з цим? Пфф! Та ніколи!

 

ESTJ

Ваша компанія привела мене сюди сьогодні, щоб оцінити всіх вас і порекомендувати для звільнення тих, хто не працює. Тому я дам кожному з вас можливість продемонструвати, чому компанія повинна вас залишити, добре? Давайте зробимо це швидко. У вас є 10 секунд, вперед!

 

INTJ

Я зробив це, народ! Я створив вакцину від коронавірусу. Тепер ви можете вийти на вулицю і залишити мене в спокої, щоб я міг зайнятися справжньою роботою.

 

ISFP

Як мистецтвознавець можу повідомити, що нелегко всім казати, що в них немає таланту і що їхній смак — гімно (сміється). Я жартую. Насправді це дуже легко. Так само як і з вашою сорочкою. Про що Ви думали, коли одягали її? Ви хочете, щоб нас усіх вирвало? У вас є з собою пакет? Бо я думаю, що він мені може знадобитися.

 

 INFP

Я відомий автор надзвичайно успішної серії книжок із безліччю нагород і визнанням. Екранізації, які збирають десятки мільйонів доларів. Тепер я можу зробити те, чого не змогли багато авторів до мене: бути відлюдником і не показуватись у соціальних мережах. *зловісно сміється*

 

 ESFJ

Я дуже люблю викладати. *діти шумлять* Добре, клас, час заспокоїтися, поки я розмовляю з дорослим, добре? *ненадовго діти стихли* Це справді цікава робота. *діти шумлять, голос вчителя лунає громогласно* Діти, на свої місця! *всі постихали* І я просто люблю щось змінювати. *діти шумлять, а вчитель злим голосом* Ось і все, прощайтесь з перервою!

 

INFJ

Вміти допомагати людям як психолог — це одна з найкорисніших робіт у світі. Особливо одного разу, коли ви подолаєте синдром самозванця та нищівний страх, що вам платять за погану пораду, яка можливо назавжди зруйнує життя когось іншого. Я маю на увазі, я сподіваюся, що колись я зможу з цим впоратись.




1

Коментарі

125.01.22, 20:42

терпение и труд всё перетрут... поинтересовался, просто стало интересно, что ж это за методика такая, типология Майерса-Бриггса. забавно, забавно. большинство специалистов не принимают ее всерьез, хотя широко используют. эдакий пластилин, из которого в принципе можно вылепить конфетку, но в результате обычно получается г... довольно спорная и сомнительная методика. ну и чего это она тебе так приглянулась, что уже столько постов на юашке запостила. ох, неблагодарное дело. тут каждый сам себе психолог и аналитик, и вряд ли согласится с попыткой впихнуть его собственное мировоззрение в каких то Майерсов-Бриггсов

    225.01.22, 21:03Відповідь на 1 від Mirror100

    Як можна не приймати і широко використовувати, якщо використання апріорі означає прийняття? Ви використовуєте логічні помилки.

      325.01.22, 21:30Відповідь на 2 від Bimep

      таки я и говорю-забавно

        425.01.22, 21:38

        а що це тобі дає практично ? )

          525.01.22, 23:01

          Про синдром самозванця в яблучко. Все життя муляє

            625.01.22, 23:19Відповідь на 5 від G07

            а ви хіба infj?)

              725.01.22, 23:20Відповідь на 3 від Mirror100

              Я не хочу про то говорити, бо це вже буде втретє чи вчетверте

                826.01.22, 18:52Відповідь на 6 від Bimep

                Так, infj-t

                  926.01.22, 19:27Відповідь на 8 від G07

                  Круто) а як перегукуються інші скетчі?))

                    1026.01.22, 20:39

                    Добре, що я не психолог і ніхто не покладає на мене надії, що я вирішу його проблеми. Самим треба - самим!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна