хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

8. Навчальні сни

Попереднє - http://blog.i.ua/user/2222714/2382606/


8. Навчальні сни

От тобі не подобається сірий колір, бо він не яскравий, не темний, не світлий і взагалі ніякий. Але я хочу, щоб ти перестала його уникати, бо це також колір. Він також має корисні властивості. Він ховається сам, щоб показати екстравагантність особливих речей.

Наприклад візьмемо ядерний дорожній жовто-салатний колір [далі все демонструється картинками]. Весь спортивний костюм з цього кольору виглядатиме жахливо. Якщо костюм буде жовтого чи салатного кольору і в ньому будуть такі ядерні вставки – це теж не спрацює. А от на сірому фоні такі яскраві смуги вигідно виділятимуться.

Це спрацює не тільки на кольорах, а й на дуже вітіювато хитромудто зроблених речах. Візьмемо для прикладу хендмейдне намисто і босоніжки з узорами з ниток в етно стилі. Бачиш як там багато всяких сплетінь та візерунків? І самі ці прикраси тут не яскраві а звичайна коричнева шкіра. Вигадай до цього просту сукню, на що б це підійшло тільки сірого кольору. Бачиш як вигідно вони взаємодіють. Бо комплект ділиться на зону, де око відпочиває і на зону концентрації уваги. А тепер хай та ж сукня буде якогось яскравого кольору, наприклад чистий зелений. Бачиш? Тепер уже краса кольору сперечається за увагу з такими візерунками.

 

Розповідали мені в інших снах і проте, як намішувати фарби, щоб досягти текстуру льоду. Голос казав, що далеко не обов’язково використовувати білий чи легкі блакитнуваті відтінки, лід може бути льодом і з темно-синіми кольорами і навіть можна використовувати чорний, аби тільки відобразити його природу). Казали і про те як малювати куполи та як змішувати фарби. Але тільки прокинувшись я вже нічого не пам’ятала, крім результату. Так би мовити, видалили сон. Але згодом мені якраз про куполи все пояснила Велена, і якраз вчасно.



Наступне - http://blog.i.ua/user/2222714/2382608/

2

Коментарі