хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Як хабарників з тюрм звільняють (ДОКУМЕНТИ)

Маючи деякий досвід ведення судових справ зацікавився цією заміткою і вирішив поділитися з друзями. Це яскравий приклад того (документально підтверджений), як суди, маніпулюючи законодавством виносять незаконні рішення. Перепрошую, рішення законні і законом обґрунтовані  але несправедливі. Парадокс? Так! В Україні таке не просто може бути але і Є! І не тільки по цій справі,а я неодноразово зустрічав рішення і ухвали судів першої  і апеляційної інстанції які із законом, справедливістю і здоровим глуздом не мали нічого спільного. Однак "замовлення" звичайно не безплатно, було виконане і потрібне рішення чи ухвала була отримана стороною у справі. Дуже добре такі рішення приймаються коли сторона у справі відсутня з різних причин, а саме, наприклад : надіслана судова повістка та позовна заява з матеріалами справи не доходили по пошті до сторони.Чому? А так треба. З суду вийшла і не дійшла. Справа розглядається без другої сторони,яка належним чином повідомлена (таке трактування суду), рішення приймається, вступає в законну силу і...а далі, якщо сторона яка програла (як правило) справу бере адвоката то гарантована багаторічна судова тяганина, яка в кінцевому результаті швидше всього ні до чого не приведе. Корпоративна порука суддів і плюс помножена на фінансування необхідного рішення чи ухвали. Дуже б хотілося вірити що це не так, однак вислів "судова влада" говорить, що у випадку прийняття рішення судом - воно повинно бути виконане як фізичними так і юридичними особами і для цього існує виконавча служба з наданими їй великим повноваженнями. А якщо рішення профінансоване то воно до кінця буде суддями продавлюватися, аж до виконання. Ось така вона "судова влада". Не хочу песимізувати ситуацію, тому всім раджу: обов'язково звертайтесь у будь-якій життєвій ситуації, що виникла до знайомого юриста чи адвоката а краще до трьох - і послухайте, що вони вам всі скажуть, тоді приймайте рішення. А з цієї, наданої вам для ознайомлення справи про хабарника, стирчать вуха другого хабаря smile через який Приходька М. і звільнили. Прошу ознайомитись. Як кажуть:
- Чого посадили?
- Не ділився...
- Чого випустили?
- Поділився ...

Як раніше повідомлялося, засуджений за вимагання та отримання хабаря екс-мер Ніжина Михайло Приходько був звільнений з-під варти Новозаводським судом міста Чернігова. 

Суд мотивував звільнення колишнього посадовця призупиненням виконання вироку вищим спеціалізованим судом з розгляду цивільних та кримінальних справ. Таке рішення Феміди  прокуратура чернігівської області вважає незаконним.

Пропоную читачам ознайомитися з текстом Постанови Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ, в якій виконуються будь-які прохання засудженого за особливо тяжкий посадовий злочин екс-посадовця.

Чому ж тоді цей суд не призупинив виконання вироку Тимошенко по газовій справі? І чи не є ця Постанова яскравим прикладом вибіркового правосуддя в Україні?

Наступний документ, який я пропоную до уваги - ухвала Новозаводського райсуду міста Чернігова, якою, заарештований за спробу втечі злочинець, був звільнений з-під варти.

Далі без коментарів…


Мабуть, не всіх злочинців звільняють з-під варти на свята, а лише тих, хто сидить за хабарі, і, цілком ймовірно, що роблять це теж за хабарі.

Р.S. Дивним виглядає той факт, що жодне з цих судових рішень до сих під не оприлюднене в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Їх вдалося здобути лише завдяки народному депутату Олегу Ляшку, який нині слідкує за розглядом цієї справи.

Додам: я зустрічав достатньо незаконних рішень судів першої інстанції які не внесені до Єдиного державного реєстру судових рішень. Чому? А тому, що воно незаконне і суддя може, у випадку небезпеки для нього, його переписати. Судді і сторона вичікують, що пройде час і, якщо ніхто протягом певного строку не зацікавиться таким рішенням і не почне процес апеляції чи кримінального провадження то його можна пускати в хід, і дію. А там або осел здохне або пан помре chih І так воно і відбувається.


11

Коментарі

анонім

125.05.13, 08:06

А це не ті судді зі Львова, котрі "напосівали" кільканадцять мільйонів американських карбованців?

    225.05.13, 08:13

    Ідіотизм всюди.

      325.05.13, 08:15Відповідь на 1 від анонім

      А це не ті судді зі Львова, котрі "напосівали" кільканадцять мільйонів американських карбованців?" Засівач" Зварич вже міряє кроками периметр зони. Це інші "сівачі", до речі читай уважно - слідчий-суддя Шипов І.М. таку ухвалу прийняв. Тепер шукай екс-мера в полі...

        425.05.13, 08:16Відповідь на 2 від XiNG

        Ідіотизм всюди. http://photo.i.ua/user/2218930/359866/10573180/

          анонім

          525.05.13, 08:19Відповідь на 3 від заблокований

          А це не ті судді зі Львова, котрі "напосівали" кільканадцять мільйонів американських карбованців?" Засівач" Зваричвже міряє кроками периметр зони. Це інші "сівачі", до речі читай уважно - слідчий-суддя Шипов І.М. таку ухвалу прийняв. Тепер шукай екс-мера в полі...Знаєш, в Україні завжди крали, крадуть і будуть красти надалі. І хабарі давали, дають і даватимуть завжди. При любій владі. Я сам українець по батькові і по матері, і якби мені не було прикро, але наша нація саме така, як про нас розповідають у анекдотах. Чомусь над чукчами, молдованами та іншими ми сміємось, а як нас пикою тикають у наші вади, ми ображаємось...

            625.05.13, 08:28Відповідь на 4 від заблокований

            Ідіотизм всюди. http://photo.i.ua/user/2218930/359866/10573180/
            Закон - вагома частина корупціі

              Гість: _Макс

              725.05.13, 08:42

              В Украине создаются все предпосылки для прихода нового кровожадного и обожаемого диктатора. Нажаль история человечества движется по спирали. Хорошая заметка!

                825.05.13, 09:22Відповідь на 7 від Гість: _Макс

                В Украине создаются все предпосылки для прихода нового кровожадного и обожаемого диктатора. Нажаль история человечества движется по спирали. Хорошая заметка! Дякую, приємно, що це прочитав розумний чоловік з витонченим інтелектом

                  925.05.13, 09:29Відповідь на 6 від XiNG

                  Ідіотизм всюди. http://photo.i.ua/user/2218930/359866/10573180/Закон - вагома частина корупціі я би сказав :
                  не було б Законів - не було б корупції але...існування самої держави і передбачає корупцію.

                    1025.05.13, 09:39Відповідь на 9 від заблокований

                    Ідіотизм всюди. http://photo.i.ua/user/2218930/359866/10573180/Закон - вагома частина корупціі я би сказав :
                    не було б Законів - не було б корупції але...існування самої держави і передбачає корупцію.
                    А може це не корупція, може це "самый гуманный суд в мире"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна