БУРЧАК
- 26.09.10, 12:08
берем темний виноград.не мить. на 1кг ягід-100грм цукру.перечавкать руками, стоїть 3 дні. проціджуємо через сито(марлю) в бутиль і на затвор.те що зосталося заливаємо профільтрованою водою(кипяченою,джерельною) на 1кг -1літр= стоїть 3 дні цідимо і в бутиль під затвор.
через 3 дні,коли перша і друга бутиль починає пінитись все зливаю, змішую,розливаю по бутилкам.закупорюю.
зберігаю в підпіллі(5_10градусів)
-починаю пити.
-порівняти можливо з переливанням крові.
лікує серце,чістить печінку, покращує пам"ять...
потрібно випити не менше 7 літрів...
Р.С.
під замовлення можливе приготування...
гарантую природність продуктів, ефективне зцілення...
НАЗДОРОВЬЕ!
0
Коментарі