хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

"Підпалено" і обляпано фарбою магазин дорогого хутра

Сьогодні, 18 лютого, близько 15:30, активісти "Автономного спротиву" на знак протесту проти убивства пушних тварин обляпали фарбою і закидали димовухами і фаєрами магазин хутряних виробів "Fashion Furs", що неподалік від станції метро "Республіканський стадіон".

Перед магазином жінка роздавала якісь папірці. "Що ви збираєтесь робити? - вигукнула вона. - Підпалити магазин? Навіщо?!" В цей час один фаєр закинули всередину, його викинула одна із співробітниць. Фаєр попав на машину, що стояла поруч, зачепився поруч з номером, його викинув якийсь чоловік, можливо - охоронець магазина. Димовуха потрапила під колеса іншої автівки, з-під машини пішов дим, перехожі відступали, думаючи, що машина зараз вибухне. Я фоткала, лаючи про себе хлопців останніми словами. Вдалося відзнятися так, щоб жодне їхнє обличчя не потрапило в кадр.

На місці розкидали листівки такого змісту: "Щороку в світі заради хутра позбавляють життя більш як 40 млн. тварин. Для виготовлення однієї шуби вбивають близько 40 норок, 150 шиншил, 15 лисиць, 120 білок, 40 єнотів, 40 куниць, 20 бобрів або ж 150 горностаїв. Їх вбивають електричним струмом, газом або удушшям. На спеціалізованих фермах тварини утримуються в жахливих умовах. ДО 10% тварин вмирає влітку від перегріву, а взимку від переохолодження. В природі у них завжди є притулок, де вони можуть сховатись від непогоди, а тут їм нема де сховатись. Частина помирає від хвороб, а деякі - від больового шоку, так як у разі нещасного випадку їм ніхто не буде надавати медичну допомогу. Багато тварин божеволіє через замкнутий простір та неймовірний сморід, оскільки нечистоти накопичуються прямо під клітками.

Сьогодні, щоб не змерзнути взимку, існує велика кількість матеріалів, що в рази перевершують за якістю натуральні хутра. Чому ж тоді існує хутряна індустрія? Відповідь надзвичайно проста. Її існування необхідно в першу чергу виробникам - господарям ферм, щоб робити гроші. По-друге, торговцям, щоб теж робити гроші. По-третє, модельєрам, щоб потішити своє марнославство "новинками моди" і, знову ж, робити гроші. Воістину, немає такого злочину, на який не готовий піти капіталізм заради прибутку в 30 відсотків. Жадібність капіталістів забирає життя у 40 млн. милих пухнастих створінь, стає причиною глобального забруднення навколишнього середовища.

Ми, активісти Автономного спротиву, заявляємо: ми не маємо наміру миритись з убивством мільйонів тварин заради збільшення прибутків купки капіталістів. А також ми звертаємось до клієнтів дорогих хутряних салонів. За яким правом ви вважаєте, що заради ваших збочених уявлень про так звану красу мають помирати мільйони ні в чому не винних тварин? Мільйони ваших співвітчизників знаходяться за межею бідності, у багатьох людей немає грошей, щоб просто купити поїсти, а ви витрачаєте тисячі гривень на хутряні вироби! Ви не маєте права називатися українцями. Ми закликаємо до повного бойкоту продукції з натурального хутра. Також ми звертаємось до всіх небайдужих: всіма прийнятними для вас способами боріться з хутровою індустрією, існування якої вигідне лише купці капіталістів. Автономний Супротив Ні хутровій індустрії! Ні вбивствам! Капіталізм - рабство! Соціалізм - свобода!"

мое отношение к акции  , даже не знаю что сказать, конечно если сам убил это одно а если так то конечно это другое, по моему хватило бы трафаретов.

3

Коментарі

Гість: paulVersan

118.02.10, 17:34

сегодя 18 лютого

    218.02.10, 17:40Відповідь на 1 від Гість: paulVersan

    сегодя 18 лютогоисправил спасибо

      Гість: paulVersan

      318.02.10, 17:46Відповідь на 2 від Тобі цікаво

      сегодя 18 лютогоисправил спасибо с утра я тож так думал,самого поправили

        418.02.10, 18:51

        сажать
        без вариантов

          518.02.10, 18:54Відповідь на 4 від Geen

          сажать
          без вариантов
          за хулиганство?

            619.02.10, 06:43

            Це просто пшик... Я проти знищення тварин заради дурної втіхи людини Але такі акції безглузді... поки є попит, поки люди які ходять по крамничках у пошуках нового одягу зі шкіри або хутра, інші знищують тварин... спочатку треба донести інформацію для роздумів, щоб замислились оці покупці, тоді попит зменьшуватиметься, тоді виробникам прийдеться знизити кількість... Думаю, що якщо б якісь публічні люди відкрито про це казали і словом(!) виступали проти знищення тварин, тоді це було б дієвішим
            Коли в Київ приїзжав Пол Маккартні, то він відкрито показував що він вегітаріанець, ну і як слід проти всяких предметів інтер"єру зі шкіри або хутра вбитих тварин...
            А в нас хто? Тимошенко в білій шубці?!

              719.02.10, 11:10Відповідь на 5 від Тобі цікаво

              сажать
              без вариантов
              за хулиганство?
              как минимум

                Гість: отслужил

                819.02.10, 11:30

                глупее не придумаешь

                  920.02.10, 12:04Відповідь на 7 від Geen

                  сажать
                  без вариантов
                  за хулиганство?
                  как минимум
                  я уверен и за тобой есть грешок

                    1020.02.10, 12:54Відповідь на 9 від Тобі цікаво

                    сажать
                    без вариантов
                    за хулиганство?
                    как минимум
                    я уверен и за тобой есть грешок
                    по сроку давности уже нету