Про родину)

...У нас щаслива родина: тато працює, а мама гарнюня, а як виспиться, то ще й добра!ura

Про шахи)

...Колись дуюе любив грати в шахи) Потім захворів на нарди. Довгі, короткі, скажені) Захоплююча забавка)
...Але до шахів. Нині в Мережі знайшлось.
...Команда Infivention випустила дві нові моделі Square Off - фігури може пересувати програма, або інший гравець за допомогою мобільного додатку.
Square Off - версія моделі 2016 року. Фігури на ній рухаються в 1,5 рази швидше, вбудований ШІ-суперник отримав 10 рівнів складності, здатний підлаштовуватись під суперника.
...У Square Off є додаткові зони, туди самостійно складаються "з'їдені" фігури. Якщо натиснути на паузу, дошка запам'ятає гру, та наступного разу відновить гру.

Про музичне)

   Із 4 по 10 листопада у Львові відбудеться третій в Україні фестиваль сучасної бандури Lviv Bandur Fest. У програмі заплановані виступи колективів із різних міст України, концерти бандуристів з США, презентації альбомів бандур-гуртів, майстер-класи.
...А 6 листопада презентують мобільний додаток Bandura app - безкоштовний. На завершення фестивалю - найбільший концерт бандуристів в палаці Хоткевича.
А отут можна побринькати на бандурі - теж безкоштовно.
spasibo

Про відпочинок)

Морально стомивсяwakeup Хочу аморально відпочитиtits hug drunk drink love

Про коханців)

Об'ява в під'їзді:
Шановні пані та панянки!
Прохання заводити коханців з місцевих, тому що своїм немає де запаркуватись!car

Про фаст-фуд)

...Знайшов нині в Мережі)
...Отже, ісландський Хьортур Смарасон почувши, шо макдональдси тю-тю, вирішив провести експеримент - придбав собі картоплю фрі + гамбургер) ...Нині отим покупкам виповнилось 10(десять!) років. Харч виглядає, ніби його нині приготували) Навіть цвілі немає, лише паперова обгортка пожовкла.
На це "диво" харчової промисловості можна подивитись отут. Це стрімінг з хостела, на якому добре видно, як сьогодні виглядають десятирічні страви з McDonald's.
Ще:
...Карен Ханрахан купила гамбургер у 1996 році, а 14 років по тому заявила, що він виглядає так само, як того дня, коли вона його придбала.
У 2010 році нью-йоркська фотографка Саллі Девіс купила Happy Meal і фотографувала їжу щодня протягом пів ...року.Вона стверджує, що їжа не мала жодних ознак псування - не гнила, не пліснявіла, не мала неприємного запаху.
Смачного?)

Про нафту)

  • 02.11.19, 13:30
...Скоро гикнуть нафтомагнати, шушера бензинова, та автогаз нікому не потрібен стане?
..Про водневі двигуни ще декілька років тому читав. Нині натрапив знову - car

Про номери)

  • 01.11.19, 07:47
Правило номер №1: ніколи не будь для когось номером №2!

Про смерть)

  • 31.10.19, 16:13
Краще померти від сміху, ніж від переляку!umnik lol lol lol

Про щастя)

  • 31.10.19, 16:05
В дім, де сміються, приходить щастя!ura umnik ( Японське прислів'я)