хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

про "велич та могутність"

..натрапив на декілька сторінок в Мережі випадково, але вже невипадково вирішив поділитись із українською громадою, аби ті, хто наляканий, або панікує, знали, як насправді світ сприймає "великих та могутніх" )

далі цитати smile  -насолоджуйтесь)

…Росія – наче чума ХХІ століття. Присутність росіян починають остерігатися деякі держави, аби Путін не надумав їх «визволяти». Західні ЗМІ порівнюють Путіна з Гітлером. Є випадки, що в кафе і ресторанах Європи відмовляються обслуговувати «російських окупантів». У місті Джорджтаун, що на малазійському острові Пенанг, на двері готелю вивісили оголошення: «Готель не приймає російських окупантів. Вибачте за незручність. Пенанг – вільний острів». Антиросійські написи з’являються і в американських магазинах та автозаправках. Від росіян починають шарахатися, як від прокажених.

ще:

...

Російських туристів відмовилися обслуговувати в кав’ярні в Іспанії, аргументувавши це тим, що вони представляють країну, яка вчинила військову інтервенцію в Україну.
Про це у своєму “Фейсбуці” розповіла Галина Соареш (Halyna Soares) – мешканка Португалії українського походження.

Nationality_Russian_occupation_no_just_visiting

“Учора була свідком цікавої сцени. Іспанія, місто Аямонте на кордоні з Португалією. Містечко невелике, в основному туристи.
Сидимо з чоловіком, п’ємо каву. Заходить компанія російських туристів, які звикли всюди почуватися привільно. З гучним сміхом розсідаються за столик і вальяжно, з ноткою зверхності, кличуть офіціанта. Підходить літній чоловік, каже по-англійському, що він господар цього закладу, його кафе загарбників не обслуговує і тому їм доведеться піти. Далі картина маслом – росіяни під оплески йдуть із кафе.
Так що, українці, ми не одні, Португалія і Іспанія з вами!” – пише Галина.

9

Останні статті

Коментарі