Життя, як зебра.

  • 23.06.09, 19:57
Інколи бувають моменти, коли життя втрачає сенс. Буває, що практично не хочеться жити. Здається, що всі проти тебе, що нікому ти не потрібний і т.д. Напевно, у кожного виникали такі думки. Багатьом набридало життя і хотілося його зупинити. Але щоб там не трапилося, ніколи не думайте про самогубство. Смерть - це не вихід. Кожну проблему можна якось вирішити.
Кажуть, час лікує. І це дійсно так. Пройде трохи часу і у вас все налагодиться. Так влаштоване життя. За чорною смугою обов’язково наступає біла. Просто треба навчитись переборювати в собі ці труднощі, які виникають в житті. Потрібно бути сильним. Сильним морально. І тоді жодна неприємність вас “не зламає”.

Жіночі сльози

  • 22.06.09, 16:50
Жіночі сльози лиш мана,
Облуди джерело:
Нагляне іншого,
І сліз, як не було.

25%, 3 голоси

75%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

"Пошук себе" або "Добро чи зло"

  • 22.06.09, 16:36
Порівняно недавно в моєму житті сталось кілька подій, завдяки яким я зрозумів, що я не на стільки добрий, як вважав раніше. Більше того - я усвідомив, що в очах деяких людей я є жорстоким.

Мені стало цікаво, чому я здатний на такі полярні вчинки. Можливо є якісь зовнішні фактори, що впливають на мою поведінку?

Проте з часом усвідомив, що все добро та зло знаходяться в мені. Вони завжди були в мені і залишаться. Я і тільки я робив всі позитивні та негативні дії у відношенні до інших та до себе самого.

Але мимоволі постає питання - так чого ж в мені більше? Світла чи темряви? Знайдена відповідь виявилась доволі несподіваною... Чим більше в людині світла, тим більше може прийти темряви і навпаки. Все залежить від розміру множин ситуацій, в яких проявляється одне чи інше.

А якщо "копати" ще глибше, то стає зрозумілим, що зло, так само, як і добро, є "відхиленнями системи від стану рівноваги". І тільки якщо в самому собі дозволити зустрітись добру та злу, можна осягнути хто ти сам.
Сторінки:
1
2
попередня
наступна