хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Ой, покрівіл душой, таваріщь Клімєнко. Або Раман _Сєргєічь жжьот

  • 06.01.11, 20:10
Прочитав "Объявим войну последствиям советской оккупации!" Роман_Сергеича: http://blog.i.ua/community/1764/609537/ Ну сміх і гріх. Це ж треба отак ляпнути, що і фабрики і заводи, а головне новорічну ялинку, принесли "на штиках асвабаждєнія" більшовики. Далі більше: "Новогоднюю ёлку в нашей стране запретил в 1916 году Священный синод Русской православной церкви". Невідомо, яку країну мав на увазі автор, але Св. Синод РПЦ в Україні отримав владу лише при більшовичках. Якби ж іще автору трохи знань, то може б і довідався, що Новий рік святкувати почали в Росії з указу Петра І.

Ну тепер про "дєдушку" Постишева, відновлювача Ялинки: "У середині 1937 року в магазинах Чапаєвська і Сизрані раптом не стало сірників, але перевірка показала, що ящики з цим товаром штабелями лежать на складах. Торгові керівники пояснили, що продукція не відвантажується до магазинів за наказом Постишева, який при вивченні сірникової етикетки знайшов в лініях на ній виразний профіль Троцького. Тим часом у серпні, перед початком навчального року, в ряд районів перестали надходити шкільні зошити. І вже зовсім несподіванкою для всіх стало вилучення з продажу в продовольчих магазинах любительської ковбаси. Виявилося, якийсь доброзичливець повідомив Постишеву, що на розрізі ковбаси, в її середині, виразно проступають контури фашистської свастики. З приводу всіх цих фактів на пленумі Фрунзенського райкому ВКП (б) обласного центру, Постишев висловився так: «Я пропоную прокуратурі та НКВС посадити осіб 200 торгових працівників, судити їх показовим судом і чоловік 20 розстріляти».

Ого!!! Так маємо справу з маразмом! І смішливе зауваження автора прочитаної мною замітки, не зовсім доречне. "Дєдушка" Постишев дійсно був маніяком-вбивцею. Можна ж собі уявити, скільком людям цей бузувір життя зламав своїм недолугим керівництвом. 

"Красной нітью" через замітку проходить думка про те, що бідним дітям робітників і селян не вистачало для щастя лише ялинки. Те, що їхніх батьків порозстрілювали хвацькі  "байци рівалюції, страітєлі фабрік і заводав", а дітям приліпили ярлики "ЧСВН" (член сім'ї ворога народу)і відправили у дитячі притулки - не так важливо, щоправда підписував папірці на розправу все той же ялинковий ангел - Постишев. А ми, убогі, не цінуємо його внесок у наше ощасливлення більшовизмом, адже Навагодняя Йолка давала можливість кожній дитині  думати, що, можливо саме цю Йолку, зрубав у Сибіру саме її батько, а тягла на станцію погрузки саме її мама. І криком кричить автор: "Но так ведь это было 70 лет назад, почему мы до сих пор об этом не задумываемся?" Звичайно, справжньому "савєцкаму чілавєку" треба пам'ятати про те, що Йолку в Україну принесли більшовики, а саме  Постишев, як Прометей вогонь. Без "рукавадящей і двіжущєй роли партіі" ялинки просто не росли б в українських лісах, правда партія часто "двігала" людей дуже далеко, навіть без їх відома, до Сибіру чи Казахстану, іноді - на "той світ". А іноді не давала "двігаться", навіть за хлібом, заборонивши вихід із сіл у 1933 році. І звичайно ж "прілічний чілавєк" нізащо не забруднить свої світлі комуністичні ідеї думками і словами про якийсь там Голодомор. А дійсно, теж мені подія, ну подумаєш, кілька мільйонів якихось неосвічених селян (злочинно байдужих до світлого партійного заходу Навагоднєй Йолкі) з голоду померли, що тепер про них довіку пам'ятати? А ось Йолка - оце історична подія, "затмєвающая" всі дрібні "іздєржкі построєнія камунізма". ЇЇ роль в історії України набагато величніша, ніж  "нєдоразумєнія" із розстрілами у підвалах і продразвьорсткой. Автор має право на обурення тим, що підірвано пам'ятник Сталіну, який сам, жодної людини особисто не вбив. Ну наказував, ну і що? То на місцях "пєрєгіби" були. То Гітлер особисто газом людей труїв у концтаборах, а Сталін - ні, він же "атєц народов", ото хіба кілька чоловік наказав відвезти на екскурсію у ГУЛаг, а вони там і залишилися...самі.

А далі, автор дивується, навіщо пам'ятати якусь там нікчемну давню історію нашого народу, адже є справжня історія і вона починається з 1917 року. Виявляється ось коли почали "пріобщать" українців до цивілізації, ось коли більшовицькі орди (ой! вибачте, актівісти) почали будувати заводи і фабрики, а також табори, лісосіки і колгоспи  де, за копійки (або трудодні), могли вільно  трудитися батьки вищезгаданих дітей. 

"Таваріщь"!!! Якщо ти  справжній савєцкій чілавєк -  помні, що сталінізм, це промінь світла в темряві свободи, сталінізм - це "харашо", бо Сталін казав:"Жить стало лучше, жить стало вєсєлєє". Такі українські буржуазно-націоналістичні поняття, як Свобода і Воля, Совість і Честь, Правда і Незалежність, Пам'ять і Віра, вигадані кн. Володимиром, Хмельницьким, Гонтою, Залізняком, Довбушем, Шевченком Бендерою, Шухевичем та іншими,  не можуть перевершити значимість такого передового більшовицького витвору та універсального замінника всіх радощів життя, як Навагодняя Йолка.

Найбільш запеклим почітатєлям рекомендовано встановлювати її у себе вдома і тримати цілий рік. 

48

Коментарі

17.01.11, 16:58

Гарний "наш атвєт Чемберлену"

Пошлю-но,мабуть, друзям.

    27.01.11, 17:02

      37.01.11, 17:05Відповідь на 1 від дТОЛЯізХорола

      Дякую.

        47.01.11, 17:08Відповідь на 3 від uraha

        Дякую.Розсилаю рідко.Те що мені сподобалось.Люблю оригінальне та написане самостійно.Сам,на жаль,не маю хисту.

          57.01.11, 17:11

            67.01.11, 17:18

            Прочитав ці "перли" літератури. Коментувати маячню найважче. Тому скажу коротко: хвора людина або просто придурок.

              77.01.11, 17:20

              По-моєму це виродження кацапів. Там просто якийсь набір слів. Навідь не хочу коментувати цієї маячні у свято. Роман Сергеевич давно у мене в ігнорі.

                анонім

                87.01.11, 17:30

                Дурний піп -- дурна його молитва.
                В моєму будину в житті не стояло "йолки", тільки наші рідні ялинки та сосни.Що стосується дня народженняСтепана Бандери, так ніякий Новий рік не заваде мені вшанувати память Провідника.
                Іншу маячню убогого Романа Сергеича і коментувати нехочеться.

                  97.01.11, 17:36


                  Хай Різдвяна добра казка, подарує тепло й ласку. Хай Різдвяні теплі зорі, знищать смуток весь і горе. Щастя, радості й добра! Зі святами!

                    107.01.11, 17:37

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      19
                      попередня
                      наступна