хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Шурячий Король

  • 26.06.13, 16:27

Україна: операція "щурячий король"
 
11/05/2013   Ефір новин
У Україні склалася ситуація, створена соціальною технологією більше відомою під назвою "щурячий король".  
Завдання - зруйнувати ключові вузли, невидимі фундаменти і скріплення соціальної конструкції. Створити атмосферу роздробленості, коли кожен сам за себе і немає поняття " свій". Щоб досягти цього, треба зламати моральність. Показником зламаної моральності є поведінка, коли свій зраджує свого.
Нічого нового - перший раз подібну операцію провернули більшовики в 1917-19, коли в колишній Російській Імперії бушувала громадянська війна. Другий раз, усе це споглядали в страшні 1930-40 років, коли усі йшли проти усіх. Особливо це спостерігалося в УРСР, коли комуністи організували Голодомор що забрав життя 7 мільйонів українців. Саме тоді " люди" здійснювали жахливі речі щоб вижити.
Про страшні 1937-39 років говорити взагалі не доводитися.
Суть цієї технології дуже яскраво Після деяких роздумів вона пожирає свого мертвого побратима. Раціональна логіка підказує: це вже не побратим, це їжа. Йому все одно, а мені вижити треба. Значить, їсти потрібно.
Другий раз планка аморальності піднімається вище. В клітину кидають ледве живу тварину. Нова " їжа" хоч і майже мертва, але все таки жива. І знову раціональна логіка підказує рішення. Він все одно помре, а мені треба жити. І щур знову їсть собі подібного, тепер уже практично живого.                                                                                                                             Третій раз в клітину кидають цілком живу і здорову " їжу", слабке щуреня. У сильного щура знову включається алгоритм раціональної логіки.

Є все одно нічого, говорить вона собі. Що толку, якщо ми обоє загинемо? Нехай виживе найсильніший. І найсильніший виживає.
Зверніть увагу, у щура на ухвалення рішення з кожним разом йшло усе менше часу. При цьому рівень аморальності кожного нового пожирання був все більше. Через деякий час щур взагалі не думав. Вона відносилася до своїх співвітчизників як до їжі.

Ледве їй підкидали в клітину нового щура, вона тут же накидалася на неї і пожирала. З моменту, коли вона взагалі не думала, жерти або не жерти, її моральність була зломлена. Далі її випускали назад в суспільство, звідки свого часу узяли. Це вже був не той щур. Це вже була істота без ознак моральності. У своїх вчинках воно керувалася тільки логікою егоїзму. Але оточення не знало цього. Вони приймали її за свою і повністю довіряли
Дуже що в ліквідації візьмуть участь найсильніші особини, еліта суспільства. Хто знає, що з ними буде, коли вони уп'ються зубами в живу плоть аморального побратима. Чи не заразяться самі його порочністю?
Навіть щури не хочуть жити в громадянському суспільстві, побудованому на постійній війні один з одним, що роздирає єдине на множинне. Щури розумніші за людей. Справедливо побоюючись, що раціональною логікою егоїзму заразиться щуряча еліта, вони йдуть в інше місце.
Якщо пофантазувати і уявити, що суспільство не покинуло аморального побратима, а залишилося з ним жити, легко допустити, що він заразив би своєю раціональною логікою еліту. Теж придумав би як це зробити поетапно і непомітно, в повній відповідності з логікою. Замість одного "щурячого короля" з'явилася б ціла каста таких " мутантів". Не маючи принципів, вони швидко перемогли б традиційну еліту. Далі знайшли б спосіб надати новому порядку статус справедливості і законності. Якщо зовсім відпустити віжки фантазії, логіка приводить нас до утворення демократичного суспільства. Члени нового суспільства самі вибирали б собі тих, хто живитиметься цим самим суспільством.
Щурів рятує від такої трансформації відсутність свободи в людському розумінні. Відсутність такого потужного інтелекту, як у людини. Вони керуються інстинктом. Інстинкт визначає головною цінністю суспільства не їжу і навіть не життя окремого щура, а моральність. Це фундамент, на якому побудована будь-яка соціальна конструкція. Заради її цілісності вони йдуть від джерела зарази. Зберігаючи фундамент, щури зберігають себе єдиним суспільством з традиційною шкалою цінностей, у результаті зберігаючись як вид.
У людського суспільства немає такого інстинкту. Але воно теж грунтоване на моральності. Якщо прибрати цей фундамент, уся конструкція швидко перетворюється в гору сміття, яке починає перетирати себе до стану пудри, тобто, коли дрібніше вже нікуди.

Перетерти в пудру - значить, відрізувати від коренів, традиції, устрою і головне, звести нанівець моральні засади. Для суспільства останньою стадією роздрібнення є момент, коли воно перетворюється в ні чому не пов'язаних індивідів. Виникає атомизированное суспільство, людський пил, будівельний матеріал для нового світового ладу.
Хочете отримати образ процесів, що йдуть на світовому рівні? Подивіться на стіл, за яким сидите. Коштують різні предмети з різних матеріалів. Кожен предмет як би прообраз кожного народу. Предмети самобутні і не соединяемы. Поки вони цілі, з них неможливо створити щось єдине. Але якщо їх все, і керамічну попільничку, і пластмасу, і папір, перемолоти в пил і перемішати, вийде однорідна маса. Потім цю кашоподібну масу - під прес, і тиск створить щось принципово нове. Це може бути що завгодно, будь-яка конфігурація, характеристики якої навіть припустити важко.                                                                                            

Руйнування людського суспільства здійснюється за технологією "щурячого короля". Увесь удар сконцентрований на руйнуванні моральності. Усіма способами випалюється поняття свій.
Споживче суспільство учить: своїх в природі немає. Усі чужі, все - потенційна їжа. Найоптимальніша їжа ті, хто знаходиться поруч і вважає себе твоїм близьким. І не підозрює, що ти насправді "щурячий король". Він вірить, а ти його жереш.
Таких "щурячих королів" в сучасному суспільстві стає все більше. Це найстрашніші хижаки. Вони об'єднуються в угрупування, розглядаючи співвітчизників як бидло(їжу). Відкривши " істину", що своє щастя можна побудувати на чужому нещасті, спочатку вони діяли в лоб - " пожирали" народ відкрито. Потім зміркували, що найоптимальніший варіант - пожирати під завісою красивих високих слів.
З екранів полилися потоки обіцянок і пишномовних слів про свободу і рівність. Спочатку " королі" не збиралися виконувати обіцяне. Для них це був лише засіб принадити " їжу". Вони рвалися на ключові вузли суспільства, щоб під покривом красивих слів жерти своїх. З кожним роком вони набиралися сил, ставали сильнішими, виверткими і небезпечними. Головна їх небезпека - вони зовні не відрізняються від здорових членів суспільства. Вони навчилися так маскуватися, що виглядають краще за своїх чесних побратимів. Але якщо не слова слухати, а на справи дивитися, неважко розгледіти суть цих істот.
Уся потужність їх розуму і волі зосереджена у вузькому егоїстичному секторі. Вони розучилися думати в категоріях суспільства і держави. Вони думають тільки про себе і свій виводок. Вони живляться своїми побратимами точно так, як і той крысоед. Їх багато, вони неймовірно розплодилися, і їх кількість продовжує рости. Вони поділилися на дрібних і великих, розбивши країну на мисливські угіддя, місця полювання і годування.
Дрібні " щури", що трудяться в кримінальному секторі, міркували - ось лежить п'яний, в кишені гроші. Все одно хтось візьме. Раз так, чому не я? І брав потихеньку. Потім брав у напівп'яного. Пояснення було інше: він все одно пропіл, а мені гроші потрібні на правильні справи. А потім приходив до думки: разів грошей усім бракує, усі погано живуть, то нехай виживе найсильніший. Далі видивлявся жертву, бив по голові і грабував. За відсутності моральності проти такої логіки нічого заперечити.
У бізнесі логіка спочатку призводила до думки, що людину можна звільнити, викинути на вулицю. Хід думки зрозумілий: якщо не викину, розорюся, і у результаті він все одно виявиться на вулиці. І я разом з ним. Раз він все одно там виявиться, нехай вже краще без мене. І звільняв.
Другий етап: нехай працює, але зарплату можна не платити. Інакше розорюся, і усі виявляться на вулиці. А так підприємство збережеться. І починалися свідомі затримки виплат.
Третій етап: наприклад, підприємець свідомо починав робити через кого це буде зроблено? Краще нехай через мене.
Сьогодні політичний публічний сектор є зборищем " щурів" останньої стадії. У них немає нічого святого, нічого особистого, тільки бізнес. І цей процес не може зупинитися. Він удосконалюватиметься, підкоряючись раціональній логіці.Державним чиновникам теж за допомогою раціональної логіки поступово зламали моральність. Спочатку багато хто соромився, коли їм пропонували гроші. Радянські установки, що це підло, ще працювали. Потім хабар назвали іншим словом, що зняло рефлекс на слово " узятку", і процес пішов.Узяток тепер не брав ніхто. Тепер " відкочували", " заносили" і " пиляли". Це вже були не злодії, а шановані члени суспільства, що використовують "вікно можливостей".
Сталося найстрашніше - за умовчанням і негласно в очах суспільства це було легалізовано. Людина могла торгувати своєю честю. Суспільство йому довірило загальну касу, а він за хабар роздавав її хижакам.Порядна жінка відкине пропозицію за гроші вступити у статеві відносини. Чиновники споживчого суспільства, що торгують громадським благом, опустилися нижче жінки, що торгує тілом. Та хоч своїм торгує, а ці чужим. В цілому це називалося "Діловий підхід до життя".
На певному етапі дійшло до того, що пропонували офіційно визнати : мовляв, в адміністративному секторі склався ринок зі своїми правилами і розцінками. Раз так, чом би його ні узаконити? Простіше кажучи, поступила пропозиція узаконити казнокрадство і корупцію, а заразом і проституцію. Мовляв, все ж знають, що це є! На той момент легалізація усіх трьох вад була знехтувана, але процес розкладання йде, все міняється.Практика свідчить: виникле явище, якщо воно має корені в суспільстві і йому ніщо не може протистояти, одного разу буде узаконено. У осяжній перспективі, якщо нічого не завадить процесам, що йдуть, ми побачимо те, що сьогодні представити не можемо. Все продаватиметься і купуватиметься. Що не може продаватися, то зникне. Наприклад, совість, тому що вона у момент продажу випаровується.
Перший етап зламу моральності держслужбовців - пропонували узятку у вигляді вдячності за легальну, але, наприклад, прискорену роботу.Потім пропонували "з'їсти напівживого". Це виражалося у виконанні двозначних замовлень. Наприклад, пробити через бюджет фінансування якої-небудь школи, а з виділеної суми узяти відкат. Логіка та ж - відмовишся ти, погодиться інший. А тут і сам грошей запрацюєш, і дітям користь.Третій етап - "поїдання живих і здорових". Під слушним приводом пропонується вкрасти, наприклад, гроші для хворих. Схема зовні, як правило, дуже благочестива, комар носа не підточить. Але обізнані люди усі розуміли. І знову та ж логіка - не ти візьмеш, інший подсуетится. Краще ти нікому не зробиш, бюджет пилятимуть, а ти залишишся в дурнях".Щурячі королі", минулі усі круги логіки, випущені в суспільство. Вони розуміють свій народ як живлення. Живлення їм сподобалося, і вони вже самі проявляють ініціативу.
Апетити ростуть, техніка удосконалюється, " щури" збиваються в угрупування, між якими починається конкуренція.Щоб було зрозуміло, члени цих угрупувань не рахують подільників за своїх. Своїх там в принципі не може бути. Це партнери, що допомагають один одному пожирати побратимів. Як тільки партнер слабшав, його тут же пожирають колишні партнери. Ні, що навіть не були. Той, що пожирається і пожирає продовжує залишатися партнерами. Мотивироваться нова мораль, типу, нема за що ображатися на мене, сам винен, що розслабився, я тільки скористався. Нічого особистого, просто бізнес !Нові умови породжують нову логіку. Партнерство зводиться до пожирання слабкого, ким би цей слабкий не був, хоч брат рідний. "Щури" залишалися довічними партнерами, до самої смерті. Якщо ослабілий партнер, яким зібралися поласувати побратими, неабияк покусаний устигав втекти, він починав викривати "щурячих королів", виносив сміття з хати. Так він сподівався відновитися на колишньому місці.
Комусь це вдавалося, і його знову приймали "в обойму", немов нічого і не було. Ну, подумаєш, хотів зжерти мене, а я не дався.

Тепер разом сидимо і думаємо, як кого зжерти, і один за одним дивимося, чи не ослаб партнер, чи не приступити до живлення.

Стримуючим чинником є сила партнера і його така ж готовність зжерти тебе.Намальована нами картина - лише бліде відображення нинішніх устоїв. Поки люди приймають за чисту монету слова про свободу, щастя і рівність, поки " працюють" електоратом, ходять на вибори або беруть участь в " помаранчевих" революціях, вони, самі того не усвідомлюючи, створюють систему, що плодить "щурячих королів". Одні люди сьогодні пожирають інших. В лоб або обманом, технологія тут вторинна.
Головне, це пряме людоїдство.Так, ті, хто вгорі, особисто не мастяться в крові. Це на нижньому рівні " щурів" йде пряме пограбування побратимів. На верхньому ж відбувається опосередковане людоїдство, що теж є людоїдство. І в таких масштабах, що нижнім і не снилося. Гроші, отримані вищеописаними способами, - суть чуже горе, страждання, смерть. Якщо " щури" лисніють від жиру, значить, хтось втратив життя. Це тільки здається, що слабкі розлучалися лише з гаманцями. Ні, ці процеси призводять до фізичної смерті найбільш слабкихЦе тільки здається, що слабкі розлучалися лише з гаманцями.  Ні, ці процеси призводять до фізичної смерті найбільш слабких членів суспільства. Переконатися в тому неважко, подивившись динаміку смерті і народжуваності. Вимирає Росія під владою "щурячих королів".
Не можна звинуватити людей в тому, що вони не можуть зв'язати корупцію, розбещення і безпринципність з особистим горем, особистими проблемами. Занадто довгий причинно-наслідковий ланцюг виходить. Інтуїтивно вони здогадуються, що їх дурять, але ось де і як. Для того і потрібна еліта, щоб сильні захищали слабких.Ситуацію треба терміново виправляти вводячи закон про відповідальність управлінців. Немає відповідальності без заздалегідь передбаченого покарання! І звичайно ж просіювати управлінців-чиновників по наявності совісті і людського ладу психіки.
По матеріалах: Ord - 02.com

6

Коментарі

126.06.13, 16:35

Де ж наш Лускунчик?

    226.06.13, 16:50Відповідь на 1 від Aндpey*

    А що не бачите,чи не відчуваете?Як кажуть росіяне-від суми і тюрми не зарікайся

      326.06.13, 17:07

      так то воно так, але букофф забагато +

        426.06.13, 17:47Відповідь на 3 від LeoLine

        Так буков забагато,але будте уважніше.Мені майже по барабану.Вам далі бути

          526.06.13, 17:56Відповідь на 4 від Gogilo

          де ж твій барабан, якому тобі по.....??
          букофф забагато, а тему крисо-щурів не розкрито

            Гість: greatvova

            626.06.13, 17:57

            В принципі все правильно написано. Суспільство прогнило наскрізь. Всі хочуть бути успішними, багатими і відомими, але працювати в шахті, проектувати ракети і взагалі трудитися не покладаючи рук ніхто не хоче.

              726.06.13, 18:07Відповідь на 6 від Гість: greatvova

              Так це звісна річ за працю,людяніст втрачають,я коли зіткнувся то за молодь дивився,спочатку вони як би що я не розуміюсь.А потім мабуть чи повсірались у чужих руках,бачу починають розуміти.Алеж оточення ,требо скоріше це все робит.

                826.06.13, 18:09Відповідь на 5 від LeoLine

                Так шановний требо відкривати.А що ви курите?

                  926.06.13, 19:14Відповідь на 4 від Gogilo

                  чому?

                    1026.06.13, 19:49Відповідь на 9 від ЛУКАВИЙ

                    Та тому що вже богато не потрібно,бізнесом не займаюсь,потихенку уже майже все задовільняе.Ну шо мені потрібно,от як раніше то да,Я здивован як люди похилого віку по місту шастаються якщо можно назвати це шастанням.То у трамвай не залізуть,то з тролейбуса не вилізуть.От ім мабуть богато потрібно.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна