Профіль

А_нна

А_нна

Україна, Івано-Франківськ

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Карпати

Дуже люблю Україну. Вже декілька років я посвячую для подорожей по рідному краю. Чудові міста, в яих живе так багато історії, легед, памяток.  Львів, Чернівці, Івано-Франківськ, Тернопіль, Закарпаття... про них можна розмовляти й розмовляти. Але які у нас ЧУДОВІ КАРПАТИ!!!! 

Побувавши там, подихавши свіжим повітрям, спавши під вікритим небо - розумієш що ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ. Таких чудового краю нема ніде... більш ніде не знайдеш таких мальовничих краєвидів, такої співучої мови, такого зоряного неба.... А які там чудові квіти!! Здається що попадаєш в сердце самого раю, в якому розпочалося життя нашої планети. 

Здається про гори можна розказувати багато, але нема слів щоб в них вкласти всю красу Карпат, непорочну красу. 

Коли туди попадаєш, то забуваєш про плин часу, відчуваєш що живеш в повній гармонії з природою. Спів пташок дає зрозуміти що нема прекраснішої музики за їхню, а від ароматів квітів та дерев уже знаєш, що кращих парфумів у світі  не знайдеш, а чиста гірська вода, яка надає енергії та сил,  краща за найдорожчі діаманти світу.

Давайте всі будемо любити нашу Україну. А якщо Ви ще не дуже цього хочете, відвідайте карпати, і Ви точно зрозумієте, що кращої Батьківщини вам не знайти. Карщої природи Ви ніде не знайдете. Бережіть природу, і вона берегтиме ВАС.)))