хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Російські тролі

Пам'ятайте. На наших сайтах працюють російські тролі - це відібрані з покидьків і навчені в ідеологічних російських центрах професіонали, що працюють як зомбі не звертаючи уваги на правду або почуття людей. Вони виконують чітко поставлені ідеологічні диверсії проти України. Цілодобово відпрацьовують державні гроші.
 
Покірливі слухняні російські тварі прийшли на землю України щоб зробити нашу країну російської губернією.
 
Їх завдання заважати нормальному спілкуванню людей, нацькувати Схід і Захід, нести ворожнечу і послаблювати Україну. Тоді країна стає економічно і політично малозначима.
У хід йдуть численні коментарі під різними ніками з нісенітницею і паскудством яке відволікає, насадження багаторазово лишніх абсурдних думок, руйнування конструктивних спілкувань.
 
Росіяни тролі - наші помічники. Якщо взялися когось або щось поносити, то це щось треба підтримувати. Цього вони бояться. Вони відпрацьовують завдання - послабити або завалити. Вони точно визначають лідерів у країні, яких ми повинні підтримати. Навпаки своєю опікою і постійною підтримкою точно вказують на ворожих російських прислужників і на свої загарбницькі істинно російські цінності.
Мета Росії - ослаблення і окупація України, мета України - незалежність і вільний розвиток кожного.
5

Коментарі

115.05.11, 17:07

08.04.2010 08:55
У России есть четкая, уже безусловная внешнеполитическая стратегия: окружить себя кольцом недееспособных, слабых, раздробленных, несостоявшихся, марионеточных государств. Нет толерантности к устойчивым сильным режимам в их "ближнем зарубежье", даже если те ведут пророссийскую = антизападную политику; пример - режим Лукашенко. Я не удивлюсь, если через некоторое время русские начнут содействовать ослаблению правительства Януковича и спонсировать тенденции, ведущие к постепенной дезинтеграции Украины.



DARBAZi.iNFO

    215.05.11, 17:46

    во всём виноваты москали, детский сад

      анонім

      316.05.11, 09:31

      на цьому сайті їх зразу видно...

        416.05.11, 15:07Відповідь на 2 від Panya

        во всём виноваты москали, детский сада ось і вони...

          516.05.11, 18:03

          мдя.... почитал всплакнул ... то ли от смеха, то ли от обиды... и вроде как не москаль, що не спiлкуюсь украIнською мовою, пробачьте ))))
          про троллей слыхал... мерзкие и низкие люди, а вот всех "москалiв" причесывать под один гребень не надо. Не все русские или россияне козлы и спят и видят как победить незалежну Украину, по мне так хай Украина будет незалежной и хай всем щастить... в России живет много народу, я в том числе, и я вижу как подается информация о событиях в Украине/Грузии/Беларуси там в РФ и что на самом деле происходит в местах о которых пишут или талдычат с экранов ТВ. Поверьте РАЗНИЦА АКУЕННАЯ!!!! и от этого обидно, иногда даже обидно что я живу в таком ни хрена не толерантном государстве. ИМХО - Украина должна быть НЕЗАВИСИМОЙ! И обязана ею быть! Крепитесь! Я ЗА!

            616.05.11, 19:48Відповідь на 4 від Данило Відсіч

            во всём виноваты москали, детский сада ось і вони...час дати видсич?

              718.05.11, 22:29Відповідь на 6 від Panya

              Вмієте писати українською, пане? Похвально. Але не вмієте грамотно? Чи це українські літери для вас недоступні? Просто цікаво...

                818.05.11, 23:05Відповідь на 7 від Андрій Guard

                то есть ответа не будет?

                  918.05.11, 23:08Відповідь на 8 від Panya

                  Ви мене, пане, з кимось плутаєте . Ви в мене нічого не запитували, мені нема чого Вам відповідати. Я просто прокоментував Ваш вислів.

                    1018.05.11, 23:13Відповідь на 9 від Андрій Guard

                    то есть ты не хочешь ответить на мой "сложный" вопрос поставленный тому юзеру?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна