Профіль

div777

div777

Україна, Львів

Рейтинг в розділі:

Важливі замітки

за шо боролісь туда вам і дорога

  • 15.09.14, 00:51
Біженців з Донбасу в Росії відправлятимуть на крайню Північ і до СибіруФото: joinfo.ua

Біженців з Донбасу, які прибувають в Росію, з місць тимчасового розміщення будуть перенаправляти в Сибір, Далекий Схід і на крайню Північ.

Про це сказано в постанові уряду Росії за підписом прем'єра цієї країни Дмитра Медведєва, повідомляють "Подробности".

Зокрема, громадян України, "які прибувають на територію Російської Федерації в екстреному порядку", спочатку будуть направляти в тимчасові пункти розміщення біженців.

У свою чергу органам влади в Криму, Бєлгородській, Брянській, Воронезькій, Курській, Ленінградській, Московській і Ростовській областях, в Москві, Санкт-Петербурзі та Севастополі "рекомендовано орієнтувати громадян України на переїзд в інші суб'єкти Російської Федерації".

Це регіони, які реалізують на своїй території держпрограму "щодо сприяння добровільному переселенню співвітчизників, що проживають за кордоном".

Як відомо, ця програма діє переважно в соціально депресивних регіонах Росії і передбачає переселення на крайню Північ, Сибір і Далекий Схід.

Згідно з документом, пункти тимчасового утримання біженців "повинні використовуватися для перебування громадян України тільки на термін, необхідний для організації їх подальшого прямування до іншого суб'єкта федерації, але не більше, ніж на 3 доби".

ну і як це назвати !?

  • 12.09.14, 23:00

Адвокат думает, что это связано с выполнение мирного плана Президента по урегулированию ситуации на Донбассе.

Киевский районный суд Харькова освободилактивиста Антимайдана Игната Кромского, также известного как "Топаз", под личное обязательство

Об этом сообщил адвокат Александр Шадрин, пишет харьковское издание "АТН".

"Были поданы ходатайства прокуратурой и защитой об изменении меры пресечения. Прокуратура просила изменить меру пресечения на личное обязательство. Защита просила также вернуть обвинительный акт в прокуратуру для устранения нарушений УПК. Суд удовлетворил оба ходатайства", - рассказал адвокат .

По мнению юриста, такое быстрое и неожиданное решение суда и прокуратуры предположительно вызвано политической волей.

"Наверное, это политическая воля. Выполнение мирного плана Президента по урегулированию ситуации на юго-востоке страны", - предположил Шадрин. Адвокат отмечает, что его подзащитного должны были отпустить на свободу уже в зале суда, но этого не сделали.

Кромского, который прославился во время Антимайдана в Киеве благодаря видео с т.н. "титушками", обвиняют по нескольким статьям: в организации массовых беспорядков, незаконном завладении транспортным средством и посягательством на территориальную целостность и неприкосновенность Украины.

Напомним, 9 сентября суд продлил арест активиста Антимайдана "Топаза" на 2 месяца.

Читайте новини LB.ua українською

РФ таки перегнуло палицю

  • 02.09.14, 00:51

Решение о новом пакета санкций против РФ будет принято в течение недели.

Премьер-министр Великобритании Дэвид Кэмерон заявил, что санкции, введенные странами Запада против РФ, навсегда уничтожат российскую экономику.

Об этом сообщает УНН со ссылкой на The Telegraph.

"Мы должны подать сигнал, не дожидаясь, когда еще больше россиян появятся на украинской земле. Мы запустим маховик (санкций - ред.), и Россия будет постоянно страдать от растущей экономической изоляции", - отметил Кэмерон.

Британский премьер добавил, что не согласен с тем, что ограничительные меры Евросоюза и США не оказывают на РФ никакого эффекта.

От также отметил, что решение о новом пакета санкций против РФ будет принято в течение недели.

Как сообщалось, лидеры ЕС поручили Европейской комиссии подготовить предложения для введения новых санкций против России до 7 сентября.

Росія першою визнала ДНР та ЛНР терористами

  • 01.09.14, 21:03
Лавров порівняв терористів на Донбасі з ХАМАСомЛавров порівняв терористів на Донбасі з ХАМАСомФото: news.pn

Захід і Київ повинні розмовляти з бойовиками Донбасу, як Ізраїль розмовляє з ХАМАСом.

Таку ідею висунув глава МЗС Росії Сергій Лавров на зустрічі зі студентами МДІМВ.          -----------а це вам довідка з ВІКІПЕДІЇ------------ ХАМАС признан террористической организацией Европейским союзомИзраилем,КанадойСША и Японией, а также запрещён в Иордании и Египте[3]

то кремль знає куди посилає своїх вояк

  • 28.08.14, 18:41

Російське Міністерство оборони зробило замовлення на поліграфічній фабриці - просять 10 тисяч "похоронок".

Про це зі сторінки у соціальній мережі пише журналіст і публіцист Віталій Портніков.

"Як стало відомо БЛОГУ МОСКВИ від джерела в московській поліграфічній фабриці 26 серпня 2014 на підприємство надійшло замовлення від МО (міністерства оборони) РФ на виготовлення бланків сповіщення про смерть (в народі - "похоронок"). Кількість - 10 000 штук", - такий його допис.

бють тому що бидло

  • 27.08.14, 02:08
Хорвати б’ють російських туристівDragi Ruski gosti, cuvajte svoje kosti!

Боротьба з російськими загарбниками набуває всеслов’янського розмаху. Відкриті бойові дії Росії проти України викликали ставлення до росіян як до агресорів у багатьох країнах світу.

У Білорусі хлопця змусили віддерти з футболки напис “Я русский”, повідомляє Український простір.

У Хорватії в містечку Пермантура місцевим жителям довелося побити п’ятьох нахабних російських гостей, які покинули свій джип посеред дороги і пішли обідати до ресторану. На ввічливі прохання переставити машину російські зайди відповіли своєю національною мовою – матюками. Хорвати були змушені пояснити їм руками, що в гостях так не поводяться.

30 липня подібне сталося і в Задарі, де п’яні російські туристи почали чіплятися до офіціантки у ресторані. Відвідувачі ресторану з місцевих жителів намагалися мирно вгамувати гарячих північних хлопців, але спорідненої слов’янської мови ті не зрозуміли, тож хорвати провели виховну роботу активніше і з застосуванням ударно-кидкових методів впливу. Росіянам довелося втікати з місця любовних пригод.

Звісно, в обох випадках побили тих туристів не тому, що вони росіяни, а тому, що бидло. Але тенденція цікава.

У Чехії шириться рух проти росіян у готелях та інших закладах. Уже чимало готелів розмістили на стійках табличку із написами “Ми не обслуговуємо росіян” або “Вільно від росіян”.

Степан Сердюк