Профіль

div777

div777

Україна, Львів

Рейтинг в розділі:

Важливі замітки

одесити до ВВ

  • 30.09.14, 22:18
https://www.youtube.com/watch?v=utD0POQL4Qc   старе але ще нажаль актуальне

я вже писав що шизофренія заразна а ви не вірили

  • 29.09.14, 10:38

Депутат Держдуми від фракції ЛДПРМихайло Дегтярьов направив запит до МЗС з проханням роз'яснити статус земель колишнього російського поселення в Каліфорнії Форт-Росс, передає УНН з посиланням на "Известия".

Парламентарія цікавить законність перебування цієї території в складі США. На думку Дегтярьова, при продажі ділянки в XIX столітті покупець не виконав умови договору, тому подальші угоди з перепродажу та розділенню ділянки були неправомірними, і Росія має підстави вважати ці території своїми.

"Вся історія американських відносин у сфері побудови держави та заволодіння землею та майном — це вбивства, грабежі і терор. Але ми не індіанці, яких американці виселили. Ми росіяни і просто хочемо отримати гроші за свою землю за законом. Форт-Росс є російською власністю, операція з його продажу незначна, і її деталі покриті мороком ", - заявив Дегтярьов.

Депутат зазначає, що якщо розслідування виявить порушення законності угоди, то необхідно буде звернутися до Вищого арбітражного суду, щоб "повернути свою землю і поставити там систему" Іскандер ". У МЗС РФ заявили, що депутатський запит буде розглянутий у відповідності з законом протягом місяця.

На думку Дегтярьова, надалі потрібно буде проаналізувати ситуацію з Аляскою.

пора в РФ визначитися що є що

  • 28.09.14, 02:35

Прихильники "федералізації Кубані" Дар'я Полюдова, Петро Любченко та В'ячеслав Мартинов внесені до Федерального списку екстремістів і терористів Росфінмоніторінга.

Про це повідомляє сайт проекту "ОВД-Інфо", який займається допомогою затриманим на акціях.

Згідно з повідомленням, Полюдова в даний час знаходиться в СІЗО в Краснодарі, її заарештували в кінці серпня.

Вона займалася організацією "маршу за федералізацію Кубані", запланованого на 17 серпня. Незадовго до цього дня активістку затримали за підозрою в дрібному хуліганстві і призначили їй покарання у вигляді адміністративного арешту. Після відбуття покарання Полюдова не вийшла з СІЗО.

Пізніше стало відомо, що проти активістки порушили кримінальні справи за двома пунктами статті 280 КК РФ - "публічні заклики до здійснення екстремістської діяльності, здійснені в мережі Інтернет" та "публічні заклики до здійснення дій, спрямованих на порушення територіальної цілісності Російської Федерації, вчинені з використанням мережі Інтернет".

Любченко і Мартинов наразі перебувають в Україні. Як повідомив Любченко, близько тижня тому його карта "Ощадбанку" і рахунок на "Яндекс.Грошах" були заблоковані.

Внесення до Федерального списку остаточно підтвердило, що Любченко і Мартинов - це ті самі фігуранти нової кримінальної справи проти" кубанських сепаратистів ", порушеної 10 вересня слідчим відділом краснодарського УФСБ", - зазначає сайт проекту.

Тоді у відомстві розповіли, що під слідством перебувають двоє жителів Краснодара, проте не уточнили їх імена і правовий статус. Також прокуратура краю подала запит про блокування виявленої "сепаратистської" інформації.

Россия предложила ООН запретить признание революций

  • 28.09.14, 00:14

Лавров аргументировал позицию РФ историей из сталинских времен.

Россия предложила ООН запретить признание переворотов как метода смены власти.

Об этом заявил министр иностранных дел РФ Сергей Лавров, выступая на Генассамблее ООН, пишет ИТАР-ТАСС.

"Позволю себе экскурс в не столь давнюю историю. В качестве условия установления дипломатических отношений с Советским Союзом в 1933 году правительство Соединенных Штатов потребовало от Москвы гарантий невмешательства во внутренние дела США, обязательств не совершать какие-либо действия с целью изменения политического и социального строя Америки", - сказал он.

"Тогда в Вашингтоне опасались революционного вируса, и такие гарантии были закреплены на основе взаимности. Возможно, есть смысл вернуться к этой теме и воспроизвести тогдашнее требование американского правительства в универсальном масштабе. Почему бы не принять декларацию Генассамблеи о недопустимости вмешательства во внутренние дела суверенных государств, о непризнании госпереворотов как метода смены власти?" - заявил Лавров.

Напомним, что четвертый президент Украины Виктор Янукович был смещен как раз в результате революции. Это дало основание президенту России Владимиру Путину заявить, что сегодняшняяУкраина - уже не то государство, которому РФ гарантировала безопасность в рамках Будапештского меморандума.

Читайте новини LB.ua українською

в РФ починає вимальовуватися наступний ворог

  • 24.09.14, 23:41

Уполномоченный МИД России по вопросам прав человека, демократии и верховенства права Константин Долгов обратился к международному сообществу с просьбой защитить права русскоязычного населения Латвии и Эстонии.

Об этом Долгов заявил на региональной конференции российских соотечественников Латвии, Литвы и Эстонии в 13 сентября, пишет"Европейская правда"."Не станем мириться с ползучим наступлением на русский язык, которое мы наблюдаем в Прибалтике. Считаем известные шаги латвийских и эстонских властей, направленные на ущемление статуса и положения русского языка, грубым нарушением прав человека", - заявил Долгов.

Перший раз мені соромно що я львівянин

  • 19.09.14, 20:43

Прочитавши це, стало стидно що живу у Львові!!! Народ що з вами, як можна не допомогти людині, а просто стояти і дивитись!!! І ви ще хочете жити в іншій країні, хочете миру!!!!! Якесь путінське ... в центрі міста збиває людину, а народ дивиться на шоу!!!!! Ганьба!!!!!!!

Всі коментарі (56 )
Львівянка16.09.2014 15:07

Чоловік, який зробив зауваження тим, хто вигукує це гасло постраждав: йому відкусили вухо та побили

У неділю, 14 вересня, в центрі Львова на вулиці Театральній, невідомий приблизно 35 років, вийшов з автомобіля з російськими номерами, побачив футболку на чоловікові із гербом України і написом "Це моя і твоя війна" - вирішив крикнути - "Слава Путіну!". В результаті зчинилася бійка.

 
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив громадський активіст, засновник першої української соціальної мережі Weua.info Богдан Оліярчук, який постраждав під час інциденту.

 натовп зібрався, але ніхто не хотів допомагати, крім моїх нових друзів! Було людей 30-40 які оточили нас навколо, були таксисти, яких я просив заблокувати машину - але всім було байдуже
“Довго я не чекав, щоб зробити йому зауваження. Але чомусь це зробив тільки я! Всі інші прохожі цього не чули, або їм було байдуже! Швидше за все байдуже - добре почуватися лайном у цьому світі. Почалася гостра розмова, де у мою сторону звучали фрази - "ти грида бандеровская", "западное чмо" і т.д. Із машини вийшла ще якась жінка 30-35 років і чоловік віком 35 років зростом приблизно 2м. Також прозвучала від нього "чудова" фраза: "Ти думаєш тобі хтось допоможе" - на що я відповів - ні! Так, на мої спроби пояснити львів'янам хто ці три особи - я побачив цілковиту байдужість. Це той Львів якого я не бачив раніше! Розмова довго не тривала - почалася бійка нерівними силами. Після того як "лисий" впав - я відчув по голові удар важким предметом. Це була та жінка, а чим вона мене вдарила так і не знаю, був тільки сильний удар. І тут зненацька хтось мене кусає за праве вухо. Це був той самий "лисий"! Ситуація дестабілізувалася - так, як не можливо одною рукою відбиватися від жінки, коли твоє вухо міцно тримають зубами! Бійка закінчилася, нас роз'єднали, коли я боровся на землі із "лисим", а та дурепа копала мене по ниркам. Так і сталося - мені відкусили кусок вуха, натовп зібрався, але ніхто не хотів допомагати, крім моїх нових друзів! Було людей 30-40 які оточили нас навколо, були таксисти, яких я просив заблокувати машину - але всім було байдуже”, - написав Богдан Оліярчук.

Володимир Парасюк, який давно знайомий з потерпілим закликав  львів'ян розшукати цю людину і наголосив, що його потрібно провчити: 

“Я давно знайомий з Богданом Оліярчуком. Це патріот і справжній український борець, який завжди стане на захист слабших і ніколи не дозволить ображати нашу землю. Я звертаюсь до усіх, кому щось відомо про цей випадок, уся інформація має бути оприлюднена. Ми знайдемо цю людину, де б він не ховався і пояснимо, як не слід себе поводити в нашому місті. І за Богданове вухо обов'язково запитаємо, і ще поставимо дуже багато інших питань”, - зазначив Парасюк.

1907826_461827243957660_250585885745294458_n1907854_461827187290999_4479536674766286442_n10689601_461827410624310_2586022063080452937_n10649751_461827513957633_5556351695388918322_n

шизофренія виявляється заразна

  • 18.09.14, 01:00
Россия задумала  наказать литовцев за отказ служить в советской армии. Речь идет о тех, кто не захотел служить с марта 90-го года, после провозглашения Литвой независимости. Чтобы привлечь беглецов к уголовной ответственности, Москва обратилась за помощью к литовской прокуратуре. Об этом говорится в сюжете ТСН.Ночь. Российские следователи вспомнили о делах, которым уже почти четверть века. Они обратились в Вильнюс за правовой помощью, чтобы привлечь к уголовной ответственности литовцев, отказавшихся от службы в советской армии. Один из таких беглецов, сын известного литовского поэта, обвинению крайне удивлен. "Я думаю, что это бред. Как вы можете искать граждан другой страны, которой больше не существует, чтобы привлечь их к уголовной ответственности? Я не могу понять этого!", - говорит дезертир Гинтарас Патацкас. Литовцы стали отказываться служить чужой стране после 11-го марта 1990-го года, когда Литва провозгласила независимость. "Когда все эти события произошли в Литве, была провозглашена независимость, я тогда служил в Баку. Однажды приехал мой дядя и сказал: вы должны вернуться в Литву. Поэтому мы разработали план и сбежали!", - рассказывает Патацкас. Вступать в ряды советской армии тогда не захотели более полутора тысяч литовцев. Часть из них на службу забрали принудительно, два десятка человек за уклонение от службы попали за решетку. Чтобы избежать советских репрессий, призывники скрывались и оставляли семьи. Похоже, современная Россия решила продолжить дело Союза. 
Больше читайте здесь: http://ru.tsn.ua/svit/rossiya-hochet-privlech-k-ugolovnoy-otvetstvennosti-litovskih-dezertirov-385763.html

прошу перепост

  • 17.09.14, 20:58
http://focus.ua/society/315640/   може хтось має можливість допомогти