хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

як,бандерівці,і нікого не .........?

  • 16.01.15, 19:09

Пресс-служба уточнила, что в западной Украине на Рождество не съели ни одного ребенка.

Донецкая областная госадминистрация потроллила российские СМИ в отчете орождественском отдыхе детей из региона.

На официальном сайте учреждения опубликован отчет о благотворительной акции, в ходе которой 400 школьников из Донецкой области отдохнули в западной Украине.

В конце сообщения пресс-служба добавила комментарий "для представителей российских СМИ".

"Отдельно для представителей российских СМИ пресс-служба Донецкой обладминистрации сообщает, что во время отдыха на Прикарпатье ни один ребенок не был распят или съеден", - сказано в комментарии.

Во время акции "Рождество в Карпатах" донецкие школьники провели неделю в Ивано-Франковской области, а по возвращении многие из них начали общаться на украинском языке.

Фото: donoda.gov.ua
7

Коментарі

116.01.15, 19:27

ну так у цьому матеріалі стільки інфи, як чорного під ногтем) у нас у окрузі і посьогодні проживають сімї з дітками з Дамбасса, у школу ходять, поруч у будинках жиють, всі дітки граються одинаково, у гості ходять,всмісті обідають,вечеряють, цукерками і різними прибомбасами пригощаються)) ..ну і т.д. і т.п. короче нормальні речі. як і має бути. ну багато моно по запчастях розкладувати, вобщем-зашибісь!)

    216.01.15, 19:32

    у нас тожа є...канхвети жують , гуляють....

      Гість: Вечный бан

      316.01.15, 19:37Відповідь на 1 від M1SHANYA

      ну так у цьому матеріалі стільки інфи, як чорного під ногтем) у нас у окрузі і посьогодні проживають сімї з дітками з Дамбасса, у школу ходять, поруч у будинках жиють, всі дітки граються одинаково, у гості ходять,всмісті обідають,вечеряють, цукерками і різними прибомбасами пригощаються)) ..ну і т.д. і т.п. короче нормальні речі. як і має бути. ну багато моно по запчастях розкладувати, вобщем-зашибісь!)И у нас тоже жители Донбасса прячутся от обстрелов.

        416.01.15, 19:50Відповідь на 3 від Гість: Вечный бан

        ну так у цьому матеріалі стільки інфи, як чорного під ногтем) у нас у окрузі і посьогодні проживають сімї з дітками з Дамбасса, у школу ходять, поруч у будинках жиють, всі дітки граються одинаково, у гості ходять,всмісті обідають,вечеряють, цукерками і різними прибомбасами пригощаються)) ..ну і т.д. і т.п. короче нормальні речі. як і має бути. ну багато моно по запчастях розкладувати, вобщем-зашибісь!)И у нас тоже жители Донбасса прячутся от обстрелов.прятатися і жити (жити -у прямому та правильному розумінні цього слова) - не один фіг! )

          Гість: Вечный бан

          516.01.15, 19:52Відповідь на 4 від M1SHANYA

          ну так у цьому матеріалі стільки інфи, як чорного під ногтем) у нас у окрузі і посьогодні проживають сімї з дітками з Дамбасса, у школу ходять, поруч у будинках жиють, всі дітки граються одинаково, у гості ходять,всмісті обідають,вечеряють, цукерками і різними прибомбасами пригощаються)) ..ну і т.д. і т.п. короче нормальні речі. як і має бути. ну багато моно по запчастях розкладувати, вобщем-зашибісь!)И у нас тоже жители Донбасса прячутся от обстрелов.прятатися і жити (жити -у прямому та правильному розумінні цього слова) - не один фіг! )Живут люди дома. А когда они вынуждены убегать от войны - то они прячутся. Дома снесены могучим ураганом Гражданской войны.

            616.01.15, 20:01Відповідь на 5 від Гість: Вечный бан

            ну так у цьому матеріалі стільки інфи, як чорного під ногтем) у нас у окрузі і посьогодні проживають сімї з дітками з Дамбасса, у школу ходять, поруч у будинках жиють, всі дітки граються одинаково, у гості ходять,всмісті ........И у нас тоже жители Донбасса прячутся от обстрелов.прятатися і жити (жити -у прямому та правильному розумінні цього слова) - не один фіг! )Живут люди дома. А когда они вынуждены убегать от войны - то они прячутся. Дома снесены могучим ураганом Гражданской войны.не ну ти попер як трактор по бездорожжю), кіно про гражданську війну і т.п. фокуси з наклейками, буш розказувать своїм кентам) ...у тому числі і те шо чечени з понтовими фраєрами з Росії тут потеряли, а також про зелених чоловічків з марса)

              Гість: Вечный бан

              716.01.15, 20:03Відповідь на 6 від M1SHANYA

              нмї з дітками з Дамбасса, у школу ходять, поруч у будинках жиють, всі дітки граються одинаково, у гості ходять,всмісті ........И у нас тоже жители Донбасса прячутся от обстрелов.прятатися і жити (жити -у прямому та правильному розумінні цього слова) - не один фіг! )Живут люди дома. А когда они вынуждены убегать от войны - то они прячутся. Дома снесены могучим ураганом Гражданской войны.не ну ти попер як трактор по бездорожжю), кіно про гражданську війну і т.п. фокуси з наклейками, буш розказувать своїм кентам) ...у тому числі і те шо чечени з понтовими фраєрами з Росії тут потеряли, а також про зелених чоловічків з марса)Дома дончан чеченцы разрушают?

                816.01.15, 20:12Відповідь на 7 від Гість: Вечный бан

                [ ........И у нас тоже жители Донбасса прячутся от обстрелов.прятатися і жити (жити -у прямому та правильному розумінні цього слова) - не один фіг! )Живут люди дома. А когда они вынуждены убегать от войны - то они прячутся. Дома снесены могучим ураганом Гражданской войны.не ну ти попер як трактор по бездорожжю), кіно про гражданську війну і т.п. фокуси з наклейками, буш розказувать своїм кентам) ...у тому числі і те шо чечени з понтовими фраєрами з Росії тут потеряли, а також про зелених чоловічків з марса)Дома дончан чеченцы разрушают?ні, вони по мікрорайонах поміж домами, висотками і т.д у бібліотеки ходять) а на околицях-баранів пасуть)

                  Гість: Вечный бан

                  916.01.15, 20:14Відповідь на 8 від M1SHANYA

                  [ ........И у нас тоже жители Донбасса прячутся от обстрелов.прятатися і жити (жити -у прямому та правильному розумінні цього слова) - не один фіг! )Живут люди дома. А когда они вынуждены убегать от войны - то они прячутся. Дома снесены могучим ураганом Гражданской войны.не ну ти попер як трактор по бездорожжю), кіно про гражданську війну і т.п. фокуси з наклейками, буш розказувать своїм кентам) ...у тому числі і те шо чечени з понтовими фраєрами з Росії тут потеряли, а також про зелених чоловічків з марса)Дома дончан чеченцы разрушают?ні, вони по мікрорайонах поміж домами, висотками і т.д у бібліотеки ходять) а на околицях-баранів пасуть)А ты чего с ними баранов не пасёшь?

                    1016.01.15, 20:23Відповідь на 9 від Гість: Вечный бан

                    ]Живут люди дома. А когда они вынуждены убегать от войны - то они прячутся. Дома снесены могучим ураганом Гражданской войны.не ну ти попер як трактор по бездорожжю), кіно про гражданську війну і т.п. фокуси з наклейками, буш розказувать своїм кентам) ...у тому числі і те шо чечени з понтовими фраєрами з Росії тут потеряли, а також про зелених чоловічків з марса)Дома дончан чеченцы разрушают?ні, вони по мікрорайонах поміж домами, висотками і т.д у бібліотеки ходять)а на околицях-баранів пасуть)А ты чего с ними баранов не пасёшь?не вібріруй) на твої дитячі питання, та мутні закидухи, у мене по перше- нема бажання відповідати, по друге -виділяти на тебе свої вільні хвилини, і по третьє- пальцем у небо буш показувать своїм кентам(як тобі і казав попередньо)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна