Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Щастя.....

  • 04.01.08, 14:19


     Вітаючи осіб, котрих любимо, з днем народження чи з якоїсь іншої нагоди, часто в першу чергу бажаємо щастя. Це побажання виражає глибинне прагнення кожної людини, незалежно від віку, національності чи соціального статусу, бути щасливим. Сповнення тієї мрії, котру носимо у власному серці, найперше бажаємо собі, як і також дорогим нам людям.

    Відповіді на питання, що таке щастя і як його осягнути, бувають дуже різними. Для одних щастям є мати міцне здоров'я, власне авто найновішої моделі, товстий гаманець чи кредитну картку, котра будь-коли може перетворитися на джерело великої кількості грошей. Для інших щастя - це успіх у праці чи науці, блискуча кар'єра, здобуті звання і написані книжки. Ще інші шукають щастя в приємностях і розвагах, задовольняючи усі свої найвибагливіші смаки і найпримітивніші інстинкти. Дехто вбачає щастя в теплі родинного вогнища, щасливому подружжі, у добрих відносинах із ближніми, у довголітті та в спокійній старості.
     Проте всі ці перелічені погляди на щастя мають одну ваду: скінченність. Здоров'я, незважаючи на всі старання лікарів, з роками погіршується; після успішної кар'єри приходить невблаганний час іти на пенсію (наше місце займуть молодші, здібніші, перспективніші особи); невпорядковане тілесне задоволення триває лише короткий момент, опісля спогад про це пригнічує душу і позбавляє її внутрішнього спокою; гроші, немов вітер розвіються, і прийде все-таки час з ними розстатись...
    Тож чи існує справжнє і нескінченне щастя?

3

Коментарі

14.01.08, 14:50

повнистю з тобою згідний!

    24.01.08, 15:01

    Дивлячись що являється почуттям щастя для кожної особи,для когось щастя це духовний стан, для когось матеріальний...

      34.01.08, 15:20Відповідь на 2 від YurGo

      хотілось би щоб і духовний і матеріальний співпадав...