хочу сюди!
 

Лия

44 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Лінія розуму

  • 11.05.11, 14:54
    Лінія розуму керує інтелектом, по ній можна судити, як мислила людина на тому чи іншому етапі свого життя. По лінії розуму також можна визначити, як людина підходить до вирішення проблем і як відноситься до життя в цілому. Вважається, що чим довша лінія розуму, тим розумніший її володар і вище його інтелект. Проте наявність довгої лінії розуму не завжди свідчить про те, що людина зуміє повною мірою реалізувати свої інтелектуальні здібності. Врешті-решт, кожен з нас використовує лише малу частину свого інтелектуального потенціалу. Людина з короткою лінією розуму, що активно реалізовує свій інтелектуальний потенціал, досягне в житті набагато більше, ніж той, хто володіє довгою лінією розуму, але при цьому лінується використовувати свій інтелект. Швидше протяжність лінії розуму допомагає визначити ступінь складності мислення. Чим довша лінія, тим більш глибоко, складно і широко мислить людина.

    Лінія розуму бере початок між основами великого і вказівного пальців і, перетинаючи долоню, доходить приблизно до її середини. У виняткових, досить рідкісних випадках вона може цілком перетинати долоню. Лінія розуму повинна бути чіткою і рівною. В ідеалі на ній не повинно бути ніяких несприятливих знаків. Острівці або ланцюжки на лінії розуму вказують на життєвий період, протягом якого людина мислила сумбурно і зазнавала труднощі з концентрацією уваги.

   Кут нахилу лінії розуму говорить про те, наскільки яскравою і багатою уявою володіє індивідуум. Якщо лінія розуму перетинає долоню по прямій, це вказує на практичну людину, позбавлену уяви. Якщо лінія розуму перетинає долоню по діагоналі, це вказує на людину з яскравою уявою, і чим більше кут нахилу лінії, тим багатша уява. Якщо лінія розуму опускається дуже низько, то така людина неадекватно оцінює реальність. Подібні «похилі» лінії розуму найчастіше зустрічаються на руках водного типу.

    Як і у випадку з лінією серця, можемо розділити лінії розуму на дві основні групи: творчі лінії розуму і практичні лінії розуму.
Творча лінія розуму

   Творча лінія розуму (мал. 34) має яскраво виражений вигин і направлена у бік зап'ястя. Вона закінчується на тій ділянці долоні, яка управляє творчим початком і підсвідомістю. У такої людини багата уява. Про володаря творчої лінії розуму ми можемо сказати наступне: До всього, що він робить, він прагне підходити творчо, максимально використовуючи уяву. Дуже важливо, щоб робота, якою він займається, повністю поглинала його, інакше він швидко втомиться від неї і зануриться в світ власних марень і фантазій. Краще всього йому працюється в естетичній обстановці, тому що він цінує прекрасне і любить оточувати себе красивими речами. У нього рафінований, витончений смак.



Мал.34. Творча лінія розуму
     Практична лінія розуму

    Практичні лінії розуму складають другу основну групу (мал. 35). Лінія перетинає долоню по прямій. Її назва говорить про те, що вона зустрічається на долонях людей, що твердо стоять на ногах і живуть сьогоденням вдень. Про людину з практичною лінією розуму можна сказати наступне: Вона застосовує практичний і простій підхід до всього, чим займається. Не схильна покладатися на сліпу віру, вважаючи за краще тримати ситуацію під своїм особистим контролем. Їй подобається у всьому докопуватися до суті і самостійно ухвалювати рішення.



Мал.35. Практична лінія розуму
    Письменницька розвилка
    Можливо, у ряді випадків Ви відмітите, що лінія розуму роздвоюється на кінці (мал. 36). Одне відгалуження по діагоналі прагне до зони творчого початку і підсвідомості, а друге перетинає долоню по прямій. Ця комбінація відома як письменницька розвилка. Її присутність на долоні говорить про те, що людина володіє яскравою, живою уявою і часто народжує оригінальні ідеї, які згодом може реалізувати на практиці. Звичайно, в першу чергу цим займаються письменники, але і представники інших професій не відстають від них. Наприклад, письменницька розвилка є украй сприятливим знаком на руці підприємця, так само як і на руці художника.



Мал.36. Письменницька розвилка
Матеріальні запити

    Лінія розуму, що на кінці закруглена у бік пальців, вказує на людину з великими матеріальними запитами (мал. 37). Таку лінію можна виявити на руці молодої дівчини, прагнучої знайти собі багатого чоловіка, або на руці підприємця, що мріє стати мільйонером. В окремих випадках така лінія розуму може бути свого роду сприятливим знаком, але, як правило, вона указує на людину, одержимого ідеєю збагачення до такого ступеня, що він не в змозі зупинитися.



Мал.37. Лінія розуму, що відображає великі матеріальні запити
Початок лінії

    Якщо на початку лінія розуму стикається з лінією життя (мал. 38), це вказує на обережну, передбачливу людину, яка спочатку думає, а тільки потім робить. Якщо у свого початку лінія розуму не стикається з лінією життя, але розташована дуже близько від неї (мал. 39), це указує на впевнену у власних силах людину, яка з самого дитинства відрізнялася незалежністю мислення. Чим далі від лінії життя починається лінія розуму (мал. 40), тим більш незалежною і волелюбною буде людина. Якщо лінія розуму починається на пагорбі Юпітера (горбок біля основі вказівного пальця, мал. 41), це вказує на людину украй честолюбну і амбіційну, яка не дозволить нікому і нічому встати на своєму шляху до успіху. Якщо лінія розуму починається усередині лінії життя і перетинає її (мал. 42), це вказує на людину, недостатньо упевнену в собі, що, можливо, є результатом взаємин в сім'ї на ранньому етапі її життя. Якщо лінія розуму виходить з лінії життя (мал. 43) і впродовж якогось відрізку зливається з нею, це символізує такий величезний вплив сім'ї, що людина була не в змозі (або просто не було потреби) самостійно ухвалювати рішення.




Мал.38. Лінія розуму, дотична у початку з лінією життя


Мал.39. Лінія розуму, майже не дотична з лінією життя



Мал.40. Лінія розуму, віддалена від лінії життя


Мал.41. Лінія розуму, що починається на пагорбі Юпітера



Мал.42. Лінія розуму, що починається усередині лінії життя


Мал.43. Лінія розуму, витікаюча з лінії життя
    Довжина лінії розуму

    Лінія розуму середньої довжини перетинає долоню і закінчується десь під безіменним пальцем (мал. 44). Довга лінія розуму вказує на різносторонньо розвинену людину, що відрізняється великою кількістю інтересів і швидкістю мислення (мал. 45). Якщо лінія розуму перетинає долоню цілком, практично досягаючи її ребра (мал. 46), це указує на людину, що володіє винятковим даром передбачення і рідкісною проникливістю. В результаті лінія розуму ділить долоню навпіл, порушуючи природний перебіг енергії. Люди з короткою лінією розуму (мал. 47) прямолінійні і практичні в помислах і вчинках. Вони прагнуть щонайшвидше приступити до роботи і виконати її, не втрачаючи даремно часу. Ці люди не розташовані до аналізу в тій мірі, в якій до нього схильні ті, у кого довгі лінії розуму.




Мал.44. Лінія розуму средньої довжини


Мал.45. Довга лінія розуму



мАЛ.46. Дуже довга лінія розуму


Мал.47. Коротка лінія розуму
Знаки на лінії розуму

     В ідеалі лінія розуму повинна бути довгою, глибокою і чіткою, що вказує на неабиякий розум і схильність до логічного мислення. Якщо на лінії присутній острівець, він символізує період, коли людина думала сумбурно і нераціонально. Причиною цього швидше за все були труднощі, що виникли із-за невідповідності того, чим він хотів би займатися в ідеалі, тому, чим він вимушений займатися в реальності. Острівець на лінії розуму свідчить про психологічну кризу або нервовий зрив. Ланцюжок на лінії розуму говорить про напружений, стресовий період в житті людини або періоді, коли інтелектуальні здібності не використовувалися належним чином. Це могло бути результатом депресії або наслідком сильних головних болів. Маленькі перпендикулярні лінії, що перетинають лінію розуму, також можуть указувати на часті головні болі. Розриви на лінії розуму (мал. 48) говорить про те, що якийсь період часу мозок не діяв. Як правило, це є результатом того, що людина знаходилася в несвідомому стані або постраждала від черепно-мозкової травми.



Мал.48. Розрив на лінії розуму

    Якщо лінія розуму на руці людини виглядає тонкою, блідою і слабо вираженою, це говорить про те, що він вважає за краще не вкладати в розумові процеси багато часу і сил. Але якщо при цьому лінія розуму ще і довга, то ця людина здаватиметься набагато більш ерудованою і такою, що знає, чим він є насправді. Якщо лінія розуму виглядає блідою і широкою, вона видає тугодума, якому вимагається дуже багато часу на ухвалення рішення.
3

Коментарі

111.05.11, 15:45

мне както хиромантили..
сердце маленькое,а линия ума-большааая,лучче бы наоборот

    Гість: скоро удалюсь

    211.05.11, 15:46

      311.05.11, 15:53Відповідь на 1 від krasata1

      ну я думаю все це відносно, скажемоне закон а лиш як путівник ця хіромантія..так що є шанс все змінити

        411.05.11, 15:54Відповідь на 2 від Гість: скоро удалюсь

          Гість: Salma_

          512.05.11, 12:18

          а якщо на одній руці одне, а на іншій - інше?

            612.05.11, 13:32Відповідь на 5 від Гість: Salma_

            ми читаємо наразі лише праву руку

              Гість: Salma_

              712.05.11, 13:44Відповідь на 6 від Obriy

              ок. а почему именно правую, а не левую?что-то же эти отличия значат

                812.05.11, 13:50Відповідь на 7 від Гість: Salma_

                взагалі гадається по руці яка для вас є провідною, тобто для правші права , для лівші ліва-це повязано з тим що ця рука більше "бачить" ваше життя на дотик

                  Гість: Salma_

                  912.05.11, 21:17Відповідь на 8 від Obriy

                  зрозуміло) просто мені казали щось про те, що на лівій, припустимо, те, що приготувала доля, а на правій, - те, що можна змінити, чи щось таке

                    1013.05.11, 00:15Відповідь на 9 від Гість: Salma_

                    той хто вам таке казав - гарний фантазер, з ним можна провести весело вечір мабуть

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна