хочу сюди!
 

Лия

44 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Лінія серця

  • 11.05.11, 09:33
    Лінія серця керує емоційним життям людини. По ній можна судити про те, які взаємини у індивідуума складаються з навколишніми людьми. Лінія серця — головна лінія, найближча до основи пальців. Вона починається на ребрі долоні під мізинцем і, як правило, закінчується десь між великим і вказівним пальцем. Таким чином, лінія серця перетинає долоню.

    Існує два типи ліній серця: фізична лінія і духовна лінія
Фізична лінія серця

Фізична лінія серця (мал. 23) на кінці закруглюється і закінчується або між вказівним і середнім пальцями, або на одному з них. Як правило, люди з фізичною лінією серця уміють правильно і красиво виражати свої відчуття. Не дивлячись на те, що в їх житті трапляються як перемоги, так і поразки, вони швидко опам'ятовуються після емоційних потрясінь і продовжують радіти життю. Вони не приховують свої почуття. Про людину з фізичною лінією серця можна сказати наступне: Лінія серця на руці закінчується безпосередньо біля основи пальців, а це означає, що людина відкрита, така, що не соромиться виражати навіть самі потаємні почуття. За вдачею людина тепла, любляча і дбайлива. Коли з нею трапляються неприємності, вона не дозволяє собі впадати у відчай і швидко повертається до нормального життя.



Мал.23. Фізична лінія серця
Духовна лінія серця

   Духовна лінія серця (мал. 24) горизонтально перетинає всю долоню, не закругляючись на кінці. Людям з духовною лінією серця важко говорити про свої внутрішні, потаємні почуття. Вони вважатимуть за краще мовчки страждати, ніж влаштовувати бурхливі сцени і з'ясовувати відносини. Як правило, їх переповнюють романтичні відчуття, які нерідко беруть гору над здоровим глуздом. Вони чутливі, але потребують свободи. Про людину з духовною лінією серця можна сказати наступне: В даному випадку лінія серця перетинає всю долоню. Така лінія називається духовною і вказує на те, що людина не здатна легко і невимушено обговорювати свої особисті почуття і переживання. Проте якщо вона почне працювати над собою, то поступово навчиться відкривати своє серце іншим людям. Часом вона страждає від підвищеної чутливості. Їй подобається спілкуватися з навколишніми людьми, і в той же час вона потребує відчуття вільного простору навколо себе.



Мал.24. Духовна лінія серця

   Через те що лінія серця керує емоціями, зустріти таку лінію без яких-небудь пошкоджень дуже складно, оскільки кожен з нас впродовж життєвого шляху переживає емоційні зльоти і падіння. Найбільш поширеним підтвердженням цьому є ланцюжок острівців на лінії серця, що вказує на той період часу, коли людина зіткнулася з емоційними проблемами (мал. 25).



Мал.25. Лінія серця з острівцями

    Ці проблеми, як правило, лежать у сфері любовних взаємин, і, відповідно, для хіроманта не складає зайвих труднощів для того щоб визначити, що, наприклад, людина була нещаслива у першому шлюбі і щаслива в другому. В цьому випадку на першій половині лінії серця людини (та частина, яка розташована ближче до мізинця) буде присутня безліч острівців, тоді як друга її половина буде рівною, без яких-небудь пошкоджень.
Кінець лінії серця

   Місце, де закінчується лінія серця, має величезне значення для хіроманта. В ідеалі лінія серця повинна закінчуватися між вказівним пальцем (пальцем Юпітера) і середнім (пальцем Сатурна) (мал. 26), що говорить про баланс між эго, або внутрішнім «я», людини (яким керує вказівний палець) і рештою всіх людей. Людина, на руці якої лінія серця закінчується між вказівним і середнім пальцями, реалістично відноситься до свого особистого життя, не пред'являючи завищених вимог і не страждаючи від нездійснених очікувань.



Мал.26. Лінія серця закінчується між пальцями Юпітера і Сатурна

   Якщо лінія серця закінчується безпосередньо на самому вказівному пальці або під ним (мал. 27), це говорить про те, що дана людина ідеаліст і дуже вразлива. Люди, з якими його зводить доля, рідко виправдовують його очікування, в результаті впродовж життєвого шляху він переживає безліч серцевих розчарувань.



Мал.27. Лінія серця закінчується під пальцем Юпітера

   Якщо лінія серця закінчується безпосередньо на середньому пальці або під ним (мал. 28), це вказує на людину егоїстичну, таку, що думає виключно про задоволення власних бажань і потреб. Такі люди не здатні випробовувати глибоку прихильність.



Мал.28. Лінія серця закінчується під пальцем Сатурна

    Нерідко можна зустріти лінію серця, що роздвоюється на кінці (мал. 29). Такі лінії зустрічаються на руках людей, чия душевна організація дуже складна і багатогранна. Ці люди здатні бачити і розуміти проблеми комплексно.



Мал.29. Роздвоєна лінія серця

    Якщо лінія серця розгалужується в трьох і більше напрямах, це вказує на людину, виключно емоційну у всіх своїх романтичних зв'язках. Цей знак часто вважають символом успіху і везіння, але він набуває такого значення тільки в тому випадку, якщо людина зуміла побудувати серйозний, міцний любовний союз, заснований на взаємній пошані, стабільності і підтримці.

   Структура лінії серця безпосередньо пов'язана з тим, скільки радості відведено людині. В ідеалі лінія серця повинна бути чіткою, глибокою і рівною. Це символізує щасливе, таке, що приносить задоволення емоційне життя і здорове, міцне серце.

    Ланцюжки (мал. 30) на лінії серця символізують емоційну напругу — часті душевні зльоти і падіння. Хрести і розриви на лінії указують на емоційну втрату — закінчення любовних взаємин, можливо, в результаті смерті партнера. Острівець указує на період депресії і пригніченого стану.



Мал.30. Ланцюжок на лінії серця

    Якщо на руці людини присутня подвійна лінія серця (мал. 31), це говорить про те, що його обранець буде виключно дбайливим і вірним.



Мал.31. Подвійна лінія серця

    Кажучи про сумісність, кращий варіант для партнерів — коли лінії серця на їх руках закінчуються на одній і тій же ділянці долоні. Детальніше питання сумісності буде описуватися пізніше.
Пояс Венери

   Іноді між лінією серця і основою пальців можна побачити ще одну тонку лінію. Вона називається поясом Венери (мал. 32) і вказує на виняткову чутливість людини. Найчастіше ця лінія зустрічається на руках водного типу. Люди з поясом Венери потребують постійного підігрівання відчуттів і не терплять одноманітності. Нерідко ця особливість їх натури знаходить вихід у творчості. Пояс Венери, що складається з декількох паралельних ліній, вказує на виключно чутливу, вкрай емоційну людину, деколи неврівноважену, що потерпає від неврозів.



Мал.32. Пояс Венери
Тривалі взаємовідносини

    Іноді у самого кінця лінії серця можна відмітити тонку паралельну лінію (мал. 33). Це говорить про те, що людина зуміє побудувати тривалий, міцний любовний союз, який збережеться до самої старості.



Мал.33. Тривалі взаємовідносини
2

Коментарі

анонім

111.05.11, 10:26

сначала глазки..теперь линии рук.... ты в поисках доказательств,каких то подтверждений? чего ищешь?

    211.05.11, 10:30Відповідь на 1 від анонім

    мені доказів не треба все що маю тримаю в серці- його і слухаю, а це -я просто маю дике бажання щось дати, а що краще надії, впененості в собі?! так знаки, я дарую знаки і людям це подобається