Профіль

kabasha

kabasha

Україна, Львів

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Свіжі шпалери



Афоризми про просте людське щастя!

  • 08.05.09, 12:34

На просте, здавалося б, питання "що таке щастя?" до цих пір відповісти ніхто не може, не дивлячись на те, що людей турбує дане питання вже не одну тисячу років. Щасливими хочуть бути всі, але дуже небагатьом це вдається. Найвідоміші люди минулого і сучасності висловлювали свою думку про те, що таке щастя, і що означає бути щасливим.

Щастя... велике і багатогранно; той хто позбавлений можливості бути щасливим в одному, знайде своє щастя в іншому. Леонід Миколайович Андреєв Щасливий не вірить в чудо. Йоганн Вольфганг Гете Невелика заслуга бути щасливим, якщо ти оптиміст. Лео Кампьон Нудьга - хвороба щасливих. Абель Дюфрен Запитай себе, чи щасливий ти, і ти перестанеш бути щасливий. Джон Стюарт Мілль Правдиве щастя для нас - річ негативна: вона полягає у відсутності лиха. П'єр Буаст Дії не завжди приносять щастя; але не буває щастя без дії. Бенджамін Дізраелі Є одна тільки природжена помилка - це переконання, ніби ми народжені для щастя. Артур Шопенгауер Навіщо говорити мені, що моє щастя не більше за уяву? Якщо навіть воно уявне, хай дадуть мені ним насолодитися. Джозеф Аддісон

Цікава історія)

  • 29.04.09, 20:34
Одного разу я гуляв по лісі , бачу криниця... Ну я підходжу, заходжу в ліфт, сідаю на велосипед, заводжу мотоцик, тут Бац, до мене кондуктор підходить, і каже: ''Дядя, уступи місце'' А я кажу шо не курю. Так ця дитина як почне плакати! Але я не розгубився , і як не дам їй по пиці, а вона хапається за коліно і кричить: ''Моя спина! Моя спина!'' А я думаю, може вона зовсім вже того..? Виходжу я із цієї електрички, дивлюсь, маршрутка стоїть... Ну підходжу і кажу: ''вінстон синій і водяри 0,5'' Ну вона мені і дає Bond і пиво, я беру цю приму і самогон, і втікаю від цих мусорів! Так ці пожежники мене на швидкій наздогнали! Наздогнали і кажуть: ''Ви здачу забули!'' Ну я беру кілограм яблук, і іду на базар торгувати! Приношу, тільки встиг викласти ці банани, тут же ж бабка підбігає, і скупляє в мене всі персики, і каже, шоб я все склав в кульочок! А я думаю, зовсім бабка здуріла, як я їй 20 кавунів в сумку покладу?! Взяв я гроші і пішов додому! Більше я в ліс не ходив....і грибочки не збирав...і травичку не курив...
:)))))

Відомі афоризми про чоловіків

  • 29.04.09, 00:18

Чом би не пригадати про сильну половину людства і не пригадати декілька афоризмів про чоловіків? Благо, таких цитат дуже багато, і список "золотих" афоризмів продовжує збільшуватися. Про чоловіків жартують, їх лають, ними захоплюються.

- У наші дні, якщо чоловік відкриває двері перед жінкою, то він, швидше за все, швейцар. - Справжній чоловік завжди доб'ється того, що хоче жінка. - Чоловік, який побував під каблуком, в змозі винести будь-які шпильки. - Чоловіки не приховують свого віку, тому серед них багато довгожителів. - Основний чоловічий недолік - неприборкана "чоловіча гідність". - Чоловіки, які погано відзиваються про жінок, зазвичай мають на увазі лише одну. - Якщо чоловік говорить: "Це дурна дитяча гра" - значить, це гра, в якій він програє своїй дружині. - Найбагатша чоловіча фантазія ховається під найкоротшою жіночою спідницею. - Варто було тільки попросити чоловіка допомогти вимити посуд - і тут же з'явилася автоматична посудомийка. - У кожного лицаря є пані, яка не вважає його лицарем. - У житті кожного чоловіка наступає період, коли чисті шкарпетки простіше купити. - Для чоловіка вірний спосіб нажити собі ворога - запропонувати жінці залишитися друзями.

Не можете заснути? 15 порад, які можуть допомогти

  • 29.04.09, 00:11

Всі ми щодня маємо безліч стресів - особливо це актуально для мешканців мегаполісів, спосіб життя яких настільки швидкий, що їм самим складно за всім устежити. Робота, домашні клопоти, повсякденна рутина часто приводять до того, що відпочити людина просто не може нормально. Іноді навіть трапляється так, що прийшовши з роботи вичавленими, як лимон, деякі люди не можуть заснути, не дивлячись на пекельну втому. Все це - наслідок нашого способу життя, який приводить до ряду стресів і, кінець кінцем, до безсоння. Порушення сну дуже часте у наш час, і в особливо важких випадках потрібне навіть втручання лікарів.

Проте, перш ніж довести себе до такого стану, можна спробувати скористатися порадами психологів, які допомогли відновити нормальний сон не одній людині. Ось ці поради:

1. Не читайте і не дивіться телевізор перед сном. Якщо книга або передача цікаві, і спонукають мислити, то мозок ще довго не зможе заспокоїтися, не даючи Вам заснути. Якщо ж Ви страждаєте хронічним безсонням, то перегляд ТБ і читання перед сном взагалі протипоказані. 2. Лягайте спати не тоді, коди начебто пора спати, а коли Вам захочеться. Який сенс лягати в 9 вечора, якщо Ви все одно крутитиметеся до 12-ти? 3. Постарайтеся не займатися нічим особливо активним в другій половині вечора. Взагалі прагніть перед сном не думати про проблеми або займатися плануванням діяльності на завтра. Все це постарайтеся зробити за півтори години до сну. 4. Деякі медики, особливо східного напряму, рекомендують виконувати дихальні вправи, які допомагають розслабитися. 5. Ваше ліжко потрібне для того, щоб Ви там спали, а не крутилися, не маючи можливості заснути. Якщо сон не прийшов через 15-20 хвилин, і вам не хочеться спати, встаньте, і займіться релаксаційним аутотренінгом або просто знайдіть заняття, яке допомагає розслабитися. 6. Краще тримати свою спальню прохолодною, і обов'язково перед сном провітрювати. 7. Не рахуйте овечок або слонів, або ще щось, намагаючись заснути. Рахунок провокує активність деяких областей мозку, і заснути буде ще складніше. 8. Не варто займатися фізичною активністю безпосередньо перед сном. Бажано закінчити всі тренувальні вправи за 3 години до сну. 9. Не об'їдайтеся, і взагалі, остання їжа повинна бути за 2-3 години перед сном. 10. Не дрімайте вдень.  11. Якщо ви прокидаєтеся посеред ночі і не можете заснути, не примушуйте себе - встаньте, і займіться чимось іншим, а коли відчуєте сонливість, знову лягайте. 12. Не пийте кави, не паліть, і не вживайте алкоголь перед сном. 13. Якщо вас мучать кошмари, прокинувшись, спробуйте придумати приємне закінчення такого страшного сну. 14. Спробуйте послухати розслабляючу музику перед сном, або навчіться аутотренінгу. 15. Спробуйте з'їдати чайну ложку меду перед сном - це повинно допомогти заснути і спати міцно.