В 2008м мы продались за газ- по фракциям дли истории

  • 08.03.14, 14:26

Про Заяву Верховної Ради України "ПРО ВІЙСЬКОВУ АГРЕСІЮ РОСІЇ ПРОТИ ГРУЗІЇ" (№3054)

Стадія проходження

Одержаний ВР України 13.08.2008

Не прийнятий ВР України 02.09.2008

РЕЗУЛЬТАТИ  ПОІМЕННОГО ГОЛОСУВАННЯ 15   від 02.09.2008 17:47:48       

Фракція Партії регіонів у Верховній Раді України

Кількість депутатів - 175 За - 0   Проти - 21   Утрималися - 0   Не голосували - 153   Відсутні – 1

Фракція “Блок Юлії Тимошенко"

Кількість депутатів - 156 За - 3   Проти - 1   Утрималися - 1   Не голосували - 149   Відсутні - 2

Фракція Блоку “Наша Україна

Кількість депутатів – 72 За - 63   Проти - 0   Утрималися - 1   Не голосували - 8   Відсутні – 0

Фракція Комуністичної партії України

Кількість депутатів – 27 За - 0   Проти - 8   Утрималися - 0   Не голосували - 19   Відсутні – 0

Фракція “Блок Литвина”

Кількість депутатів – 19 За - 0   Проти - 0   Утрималися - 0   Не голосували - 19   Відсутні - 0


- это голосование было в тот день, когда
http://www.pravda.com.ua/news/2008/09/2/3542332/

Время, суд бесстрастный чей делит жертв и палачей, числит тех, кто не причём — палачем

Рей Бредбері

“Кожен мусить щось залишити після себе. Сина, чи картину, чи побудований дім, чи хоч би стіну або пару пошитих власноручно черевиків. Або сад, посаджений своїми руками. Щось, чого торкалися твої руки, в чому після смерті твоя душа знайде собі притулок. Люди дивитимуться на дерево, яке ти посадив, чи на квітку, і ти житимеш у них” (c)

"Everyone must leave something in the room or left behind when he dies. A child or a book or a painting or a house or a wall built or a pair of shoes made. Or a garden planted. Something your hand touched some way so your soul has somewhere to go when you die, and when people look at that tree or that flower you planted, you're there" R.I.P.

Сильні люди не плачуть

Таня-Марія Литвинюк

я дозволяла собі вона собі дозволяла снилися діти гралися у полярності десь під ребром відгукнулось "не притулятися" я цілувала ікони - і віддалялася снилися дати я відчувала здалеку стишеним голосом здавленим дуже піддатливо ніби у горах відлуння "не притулятися" я розчинялась у людях - і віддалялася місто по черзі ставало мечем і воїном сонце ставало ребром - і я сумнівалася снилася жінка літала у небі вороном місто казало сміятись а я відмовлялася дні набували відтінків дороги розмірів я зачинялась в собі і було не по собі небо сідало на плечі дощем пересоленим я відчувала більше ніж це здавалося я дозволяла собі мені дозволялося різні за кроєм ми гралися у популярність десь у легенях як постріл "не притулятися" я відчувала бажання - і відмовлялася місто по черзі ставало щитом і раною снилися люди давали мені поради я дозувала інстинкти немов мелодрами сонце ставало ребром - і я прокидалася

До дня народження Ліни Костенко

Які тут не прокочувались орди! Яка пройшла по землях цих біда! Мечем і кров'ю писані кросворди ніхто уже повік не розгада. Немає дат, немає фактів голих, усе дійшло у вимірах легенд. Але в курганах скіфських — не монголи. На пекторалі — теж не Орієнт. Лише прапам'ять долітає звідти, перемиває золотий пісок. Багато міг би розказати вітер, але у вітру голос пересох... Про скіфів добре згадував Есхіл. В Гомера є, що скіфи — справедливі. В цьому краю царів і пастухів суворі люди, горді і вродливі. Любили степ, і волю, і пісні. Приносили присягу при вогні. Стріляли з лука, билися мечами. Зі списа їли здимлений шашлик. Недаром "скіф" колись і означало — суворий, грізний, воїн-степовик.

г.Николаев, Молодые Регионы- молодёжное крыло «Партии Регионов»

http://hvylya.org/analytics/politics/21135-akt-nasilija-nad-oksanoj-makar-proizoshel-na-kvartire-aktivista-molodezhki-partii-regionov-dokazatelstva.html

Так выглядела страница новостей на сайте Николаевской ПР по состоянию на 04/02/2012

Присяжнюк Максим- член «Союза молодёжи регионов Украины» (СМРУ)

Так та же страница на том же сайте  выглядит по стоянию на 17/03/2012

Джордж Оруэлл: 

"…Дело не только в том, что кого-то убили. Ты понимаешь, что прошлое, начиная со вчерашнего дня, фактически отменено? Документы все до одного уничтожены или подделаны, все книги исправлены, все даты изменены. И этот процесс не прерывается ни на один день, ни на минуту. Нет ничего, кроме нескончаемого настоящего, где партия всегда права. Я знаю, конечно, что прошлое подделывают, но ничем не смог бы это доказать — даже когда сам совершил подделку. Как только она совершена, свидетельства исчезают."

"Тот кто управляет прошлым, управляет будущим. Тот кто управляет настоящим, управляет прошлым." ©  

Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна