хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Українська Громада підтримує створення «футбольного килима»

Цього місяця за підтримки Української Громади було розпочато реалізацію нового проекту під назвою «Творча Україна XXI сторіччя».

 

Концепція першого етапу проекту

Футбол – це велика та захоплююча гра, яка у світі об’єднує більше країн і народів,  ніж світові політичні інститути, пробуджує спортивні пристрасті й одночасно допомагає встановити взаємовідносини між усіма суспільними класами, націями та расами.

Чемпіонат з футболу Євро-2012 дає нам можливість показати світові, що український народ  єдиний, як вузлики створеного українського «футбольного килима». Символічний килим буде оздоблений національною вишивкою та увійде до книги рекордів Гіннеса. Він складатиметься з двох мільйонів вузилків.

Для підтримки проекту всі бажаючі матимуть можливість придбати собі символичний вузлик на килимі зі стрічкою, на якій буде написано його власне прізвище та ім’я. Всі кошти будуть направлені на рахунок благодійної організації «Благодійний фонд «Творча Україна XXI сторіччя» для подальшого розвитку української культури та спорту.

Детальніше про проект тут.

Щоб переглянути цікаві фото проекту, натисніть тут.

Щоб долучитися до реалізації проекту пишіть на адресу керівника Проектного центру Української Громади Олега Челомбітька: [email protected]

2

Коментарі