хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

чуть веселенького в невесёлый день...фейсбучное)

позитиФчик от 

Татуси Бо

Дорога з дому до садочку.
Коротше, в освітній системі, чи де там ще, новий місячник приурочений безпеці дітей на дорозі. Ну те що мала знає знаки давно то не вопрос, з такою неврівноваженою мамашкою як я, вивчити знаки можна бистро і безболєзнєнно і так, шо іноді вже мала підказує, "Мама, а дядя на червоне поїхав бо він дятлик?" і слава богу шо дятлик, а не коє-шо другоє з маминого автомобільного лексикону)))) 
Вобщим малюнок. Треба намалювати як цей отприск, свєт моїх ночей і очей іде в садочок.
- Спочатку я виходжу з квартири. Малюй тут ліфт, і тут я кажу, "мама, хник, хник, я не хочу в садочок, я хочу шоколадку". А мама каже "Надєжда, прекращай". Тоді ми виходим у двір. Тут тьотя Аліна робить красоту і всяку чистоту, малюй тьотю Аліну, тут голубочки, тут дзвіночки, тут котик, а тут ще один котик, а тут ми сідаєм в машину і їдем в садочок.
- Ні, ми йдем пішки.
Сумно:
- Це дуже тяжко дітям ходити пішки. Малюй собачку, і іще одну собачку, тоді ми йдем через дорогу, берем міцно маму за руку і за ногу, виглядаєм на дорогу праворуч-ліворуч і йдем. А тут біжить дівчинка не по смужечках, перед автобусом і ти така кажеш, "от коза мала, куди вона побігла?!" А тут бабуся йде по дорозі і ти така кажеш "Отак  людям треба жить покороче". А тут стоїть машина на тротуарі, ми виходим на дорогу, а ти кажеш "паркується як баран". А тут ми йдем по смужечках раз, а ось іще раз, а ти кажеш "Тіки попробуй не скинуть швидкість, я тебе урою". Ну а потім іще три котика, пять голубів, вісім пессиків, какашки і ми вже в садочку. Всьо. Хвате. Давай тепер намалюєм зайчика каратіста.
Якась нєрвенна мама досталася цій дитині.
Якшо я це все однесу в садочок, то там подумають шо я родичка Босха как мінімум.
7

Коментарі

127.09.17, 20:27

    227.09.17, 20:30Відповідь на 1 від blac bird

      327.09.17, 21:36

      Клас!

        427.09.17, 21:55Відповідь на 3 від Ми Ла

        Клас!аха...люблю ее матюгливую почитівать)))

          528.09.17, 19:00

          якщо "праворуч-ліворуч"- не дійдете!
          треба - ліворуч - праворуч!