Наслідки прогибу БОЖЕВІЛЬНОГО ЗЛОДІЯ чи Державницька поведінка ?

  • 11.02.13, 00:35
Не дивуйтеся такій назві, Я обміркував її перед тим як насмілитися оприлюднити її ! Читаємо далі статтю не байдужих  та усвідолюємо до чого може привести коллективна "колегіальна" безвідповідальність та пануюча у суспільстві звична філософія : " На дурака не нужен нож ему покажешь грош и делай с ним что хош !!! " :

"Національний банк України підтвердив наміри розпочати будівництво багатоквартирного житловово комплексу за адресою вул. Вільямса 10 у Голосіївському районі. Однак вартість та джерело будівництва у відомстві не уточнили, повідомляє УНН.

"Замість очікуваного дитячого садочка на 240 місць на даній земельній ділянці по вулиці А. Вільямса, 10 (Теремки-2, Голосіївський район, м. Київ) НБУ планує розпочати будівництво п’яти багатоповерхових житлових будинків, при тому що дитячі навчальні заклади в нашому районі дуже переповненні. Разом з цим, Голосіївська районна в місті Києві державна адміністрація також підтверджує нагальну проблему будівництва дошкільного навчального закладу на 240 місць, адже дитячі садочки Голосіївського району заповнені на 140%, а влаштування дітей у дитячий садочок – нагальна проблема усіх молодих сімей столиці", - йдеться у зверненні мешканців Тереміків до Президента.

У відомстві зазначили, що 01.04.2008 р. Національний банк України отримав від Київського міського голови Згоду на розроблення документації із землеустрою, яка надає право на розроблення документації з землеустрою земельної ділянки для будівництва житлових будинків з метою забезпечення житлом працівників банку./Попри ДБН (прирівняно до закону нормативний акт, що регламентує норми соціальної та інженерної інфраструктури), попереднє укладений інвест договор з забудовником на підставі ранішнього рішення Київради про надання в оренду цієї землі під чітко визначені цілі) та заперечення громадськості мікрорайону.

Історія хвороби :

"27.11.2009 р. Київська міська рада прийняла Рішення про надання у постійне користування земельної ділянки Національному банку України для будівництва, експлуатації та обслуговування житлових будинків з вбудованими приміщеннями та підземним паркінгом з метою забезпечення житлом працівників Національного банку України на вул. Академіка Вільямса, 10 у Голосіївському районі м. Києва.

25.05.2010 р. Національному банку України видано Державний акт на право постійного користування вищеназваною земельною ділянкою.

"Головним управлінням містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Київської міської державної адміністрації були надані ПЕРЕРОБЛЕНІ містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки, які Національний банк України виконує у повному обсязі. Згідно з вищезазначаними умовами та обмеженннями видом об'єкта містобудування є будівництво житлових будінків із нежитловими приміщеннями на першому поверсі, а також будівництво дитячого дошкільного закладу на 80 місць на цій території", - повідомили у НБУ. !

Тобто водіть СВОЇХ дітей куди хочете й не цікавить, що за ДБН кожні 600 кв метрів (дитячі заклади обслуговують прилеглу територію висотної забудови у радіусі 300 метрів) висотної забудови ПОВИННІ бути забезпечені соціальною інфраструктурою ....

Ось звернення активістів мікрорайону :

"Жители 3-го микрорайона ж/м «Лико-Град» Теремки-2 Голосеевского района г. Киева протестуют против того, что Киевский городской совет незаконно подарил Национальному банку Украины земельный участок, который был предназначен для строительства детского садика на 240 мест. Теперь Национальный Банк Украины собирается строить на этом участке 3 жилых дома, и это вопреки всем разрешениям Киевголовархитектуры, строительным нормам, стандартам и правилам, что запрещено законом.
Важно то, что большинство жилья 3-го микрорайона ж/м «Лико-Град» было построено по государственной программе «Доступное жилье», где проживают молодые семьи с детьми. Это новый микрорайон, детских садов поблизости нет, за исключением одного очень дорогого частного садика.
Жители 3-го микрорайона ж/м «Лико-Град» за подписями 705 человек подавали свои протесты еще летом 2012 года во многие органы власти. Однако это закончилось тем, что НБУ совместно с Киевским городским советом (Киевской городской администрацией) перешли в активную стадию своих запланированных действий, а именно в газете «Крещатик» от 03.01.2013р. №1 (4208) опубликованы официальные намерения НБУ построить 3 жилых дома.
Против намерений НБУ жители подали официальный протест за подписями 244 человек согласно законодательству, в том числе и Президенту Украины и Генеральному прокурору Украины.
Просим Вас помочь, чтобы наш протест был услышан органам власти и нам вернули обещанный детский садик на 240 мест.
Если Киев остался без мэра, то нас что, и защитить некому?
форум жильцов здесь
http://likolife.kiev.ua/Forum/D...t.aspx?g=posts&t=456"

Забирає дух від ГАНЬБИ, яку змушені терпіти люди від СВОЇХ співгромадян !!! Ну як так можна не поважати один одного !!! ЯК ???!!! Скільки ще ми на радість нашим РЕАЛЬНИМ ВОРОГАМ будемо нищити себе ??? Плюндрувати, обманювати, труїти, залишати без майбутьнього ??? Це жахливо, як можна віддавати землю, ВИДІЛЕНУ для дитячих закладів під ЖАЛЮГІДНИЙ ПРОГИБ !!! БОЖЕВІЛЬНОГО !!! ЗЛОДІЯ ??? ЯКК ?