хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Отака то вона, любов сусіда!!!

  • 24.11.10, 11:50
31

Коментарі

Гість: Anafidream

124.11.10, 12:32

дякую, що цей ролик виклала
я раніше бачила і він мене дуже звеселив

    224.11.10, 12:41Відповідь на 1 від Гість: Anafidream

    А мені чомусь зовсім не смішно Оленько. Мені страшенно соромно за Україну, і образливо... Бо хто себе ганьбить, ганьбить свою родину, Батьківщину свою ганьбить. Знаєш якби, такий ролик показали на грузинського президента, повсталаб уся Грузія. А ми, нам плюнули в обличчя, втерлися і хихикаємо тихенько як ідіоти раді радесенькі.

      Гість: Платиновый

      324.11.10, 12:44

      Похожеее...

        Гість: Anafidream

        424.11.10, 12:48Відповідь на 2 від Заграва

        А мені чомусь зовсім не смішно Оленько. Мені страшенно соромно за Україну, і образливо... Бо хто себе ганьбить, ганьбить свою родину, Батьківщину свою ганьбить. Знаєш якби, такий ролик показали на грузинського президента, повсталаб уся Грузія. А ми, нам плюнули в обличчя, втерлися і хихикаємо тихенько як ідіоти раді радесенькі.це тому, що ми й досі не віримо, що в Україні такий президент

          524.11.10, 12:52Відповідь на 3 від Гість: Платиновый

          К сожалению, или к счастью... тут уж как посмотреть.

            624.11.10, 12:54Відповідь на 4 від Гість: Anafidream

            А мені чомусь зовсім не смішно Оленько. Мені страшенно соромно за Україну, і образливо... Бо хто себе ганьбить, ганьбить свою родину, Батьківщину свою ганьбить. Знаєш якби, такий ролик показали на грузинського президента, повсталаб уся Грузія. А ми, нам плюнули в обличчя, втерлися і хихикаємо тихенько як ідіоти раді радесенькі.це тому, що ми й досі не віримо, що в Україні такий президентВже сталося, те що сталося. Реально люди голосували ( знаю точно із результатів останніх виборів), що ж тепер???

              Гість: Anafidream

              724.11.10, 12:58Відповідь на 6 від Заграва

              А мені чомусь зовсім не смішно Оленько. Мені страшенно соромно за Україну, і образливо... Бо хто себе ганьбить, ганьбить свою родину, Батьківщину свою ганьбить. Знаєш якби, такий ролик показали на грузинського президента, повсталаб уся Грузія. А ми, нам плюнули в обличчя, втерлися і хихикаємо тихенько як ідіоти раді радесенькі.це тому, що ми й досі не віримо, що в Україні такий президентВже сталося, те що сталося. Реально люди голосували ( знаю точно із результатів останніх виборів), що ж тепер???Зараз дуже цікава ситуація. Ти ж знаєш, що на майдан вийшли підприємці проти прийняття податкового кодексу... І всі чекають, чи буде вето президента

                824.11.10, 13:10Відповідь на 6 від Заграва

                Боюся, що людей знову обдурять. Або знайдеться якийсь політик, який використає ситуацію на свою користь. А майдану за ідею, бути уже не може...це буде тільки розкол єдності серед підприємців. Не здивуюся якщо це буде сплановано керівниками.

                  Гість: Kaylas

                  924.11.10, 13:15

                  Кажется, этот ролик сделан именно на российском ТВ? Украина, вроде, выразила свое ФЕ по этому поводу, или я ошибаюсь? Ну а по поводу содержания ролика, так из песни слов не выбросишь - "бачылы очи, що выбыралы..."

                    1024.11.10, 13:30Відповідь на 9 від Гість: Kaylas

                    Так дійсно, цей відеоролик із телепередачі Першого каналу Російського телебачення, яке до речі є підконтрольне владі.Тобто сюжет зроблений на ТБ є не просто погодженим, а швидше за все замовленим. Я навіть уявити не можу, щоб відбувалося, як би наші канали дозволили собі таку витівку щодо президента Росії... А щодо нашої реакції, то навіть не чула якою була реакція влади.Швидше за все їм як солов'ю.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      17
                      попередня
                      наступна