хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Karpaty-Rest

попередня
наступна

Інформаційно-туристичний центр "Karpaty&Rest" у селі Микуличин

  • 10.04.09, 18:04
Микуличин – це низькогірний карпатський курорт, який розташовано в долині р. Прут; відноситься до Яремчанської міської ради Івано-Франківської області. Найдовше село в Україні – його загальна протяжність складає 44 км – веде свою історію ще з XV ст. Микуличин знаходиться на території Карпатського Природного Національного Парку на висоті 750 м н.р.м., а отже краса незайманої природи панує скрізь у регіоні.

М’який клімат, карпатські луки, глицеві ліси, річка з тихим затоном (якнайкраще підходящим для купання), гори – все це приваблює до себе не тільки гірськолижників, а й сімейних туристів та відпочиваючих із захворюваннями легенів. Кришталеве гірське повітря має антибактеріальні властивості й завдяки соснам, що напоюють його своїм терпким ароматом. А для родин розроблено багато піших екскурсій та походів за ягодами та грибами – для будь-якого віку та фізичної підготовки.

Інфраструктура Микуличина може забезпечити відпочинок у будь-яку пору року. Відомі гірськолижні центри – Ворохта, Яблучниця, Буковель – знаходяться на відстані близько 17 км від Микуличина. 20 хвилин автобусом (маршрутні автобуси курсують регулярно) – і ви вже в вихорі гірськолижного життя.
У селі є широкий вибір приватних садиб, готелів та пансіонатів з сучасними комфортними умовами проживання та додатковими послугами (сауни, бари та кав’ярні, більярдні та басейни) –
Микуличин гарантує чудовий відпочинок на будь-який смак.

До наших послуг входить: 
@ надання інформацій
@ поселення у житлові сектора
@ пасажирські перевезення
@ екскурсії на будь-який смак
@ рафтінг, трекінг
@ канатна переправа
@ екскурсії на гелікоптерах
@ квадро і вело тури
@ відпочинок закордоном
@ інтернет послуги 
@ та багато іншого
 
Лакаво просимо!




2

Коментарі

Гість: ЗОЛОТУШКА

131.10.09, 15:17

Буковель – лучший горнолыжный курорт Украины.
Карпаты прекрасны и зимой и летом. Ворохта, Яремче,Микуличин, Ясиня, Буковель – красоту этих уголков трудно передать словами. Буковель стал самым молодым и в тоже время самым быстрорастущим горнолыжным курортом Украины. Туристический комплекс «Буковель» расположен в 30 км от Яремче и в 110 км от Ивано-Франковска в селе Поляница Ивано-Франковской области. Ближайшие крупные аэропорты и железнодорожные вокзалы - Ивано-Франковск (100 км), Львов (230 км), Черновцы (170 км). Курсирующие регулярные автобусные рейсы от Ивано-Франковска и Киева доставят туристов и лыжников в Буковель.

    211.10.10, 23:07

    Жемчужину южнобережных курортов - Ялту окаймляют с запада, севера и востока горы Ай-Петринской, Ялтинской и Никитской Яйл, защищая курорт от северных ветров.

    Превращение рыбацкой деревушки Ялты в модный курорт европейского уровня произошло в первой половине XIX в. после приобретения участков в ее районе под дачи и дворцы членами царской семьи Романовых.

    Возникают навека Ливадийский и Массандровский дворцы с великолепными парками; имения "Кичкинэ", "Дюльбер"; прокладывается "Царская" тропа от Ливадии до Гаспры. В 1911 окончено строительство дворца эмира бухарского; создаются собор св. Александра Невского, храм св. Иоанна Златоуста, церковь св. Николая Чудотворца, католический собор и Армянская церковь. В Ялте отдыхают и творят А.П. Чехов и Леся Украинка, Л.Н. Толстой и А.М.