хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Військові зв’язківці з Рівного змагалися з командних видів спорт

У Рівному, на базі 55 окремої бригади зв’язку оперативного командування “Північ” Збройних Сил України відбулися змагання з гирьового спорту, волейболу, підтягуванні на перекладині і настільного тенісу за участі особового складу частини.

 До змагань залучалися близько ста військовослужбовців, які увійшли до п’яти збірних команд підрозділів військової частини. 
- Військові спортсмени вправлялися з командних і загальнорозвиваючих видів спорту, адже вони найбільше сприяють пропаганді здорового способу життя та здруженості колективу, - розповів начальник фізичної підготовки і спорту окремої бригади зв’язку капітан Іван Каращук. – Зокрема, гирьовий спорт, волейбол, підтягування на перекладині і настільний теніс вирізняються серед інших видів спорту тим, що сприяють підвищенню фізичних якостей лююдини. Також, один із найкращих і найцікавіших методів тренування – це змагання. Отож, в міжкомандній боротьбі зростає рівень фізичної загартованості кожного військовослужбовця.
У загальнокомандному заліку першості 55 окремої бригади зв’язку оперативного командування “Північ” перше місце виборола команда центру зв’язку ППУ, яким командує майор Микола Захарчук, друге – посіла збірна управління бригади під керівництвом командира військової частини полковника Сергія Патапова. «Бронзу» отримали підлеглі майора Сергія Євдокімова з польового вузла зв’язку.

0

Коментарі

13.02.14, 19:06

когда уже появятся заметки с львовских детских утренников?

    Гість: Public Enemy

    23.02.14, 19:16

    Армия лечит, аримия учит ,армия мертвого бегать научит