хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

У Рівному вшанували ветеранів - учасників визволення міста

З нагоди 70-річчя визволення Рівного від німецько-фашистських загарбників особовий склад військових частин гарнізону спільно з представниками місцевого самоврядування вшанували ветеранів – учасників боїв за обласний центр.

Їх в місті залишилося троє: Віра Михайлівна Болоніна, Віра Василівна Муригіна, Андрій Костянтинович Моїсеєнко.

Отож, під час урочистостей у міському Будинку культури за участі військовослужбовців відбулися урочистості, під час яких виступили тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління – заступник командувача військ ОК «Північ» по роботі з особовим складом полковник Володимир Яцентюк та військовий комісар Рівненського обласного військового комісаріата полковник Дмитро Оксенюк.

Офіцери подякували учасникам визволення Рівного за самопожертву у боротьбі з ворогом і 70 років мирного неба для нащадків, а ветеранським організаціям, що ті сприяють військово-патріотичному вихованню молоді.

Від імені тимчасово виконуючого обов’язки командувача військ оперативного командування «Північ» генерал-лейтенанта Ігоря Колесника вони вручили подяку та цінний подарунок Андрію Костянтиновичу Моїсеєнку.

- З дитинства пам’ятаються повні строї ветеранів, які марширували під час подібних святкувань, але час невблаганний і ми трепетно бережемо тих останніх, яким ми вдячні за мир. Хочу, аби ви відчували, що ми вас поважаємо, любимо і цінуємо, - зазначив полковник Володимир Яцентюк.

Після концерту офіцери разом із міським головою Рівного відвідали Віру Михайлівну Болоніну, Віру Василівну Муригіну, які через погане самопочуття не змогли відвідати урочистості. Зі словами вдячності за турботу і опіку, ветерани також загадали епізоди з історії визволення міста й розбудови Рівного у післявоєнні роки.

По завершенню заходу учасники визволення обласного центру попросили військових берегти і цінувати мир в Україні, які далися ціною мільйонів життів.


0

Коментарі