хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Для учасників Репід Трайдента провели тренінг роботи зі ЗМІ

Сьогодні жодного збройного конфлікту не відбувається без участі засобів масової інформації. Висвітлюючи перебіг подій журналісти впливають на хід локальних війн та суспільну думку про учасників. Тому курс щодо організації роботи із представниками преси, телебачення і новим медіа став одним із ключових під час штабної фази україно-американських командно-штабних навчань із залученням військ «Репід Трайдент-2012». Важливо додати, що такий медіа-тренінг відбувся уперше за історію серії навчань «Швидкого Тризуба».

Протягом одного дня інструктори зі зв’язків з громадськістю капітан Збройних Сил Канади Дженіфер Джексон та капітани ЗС України Антон Миронович і Олексій Мазурін  провели теоретичні та практичні заняття із взаємодії із засобами масової інформації. До медіа-тренінгу було залучено понад 20 військовослужбовців із 16 країн-учасниць, які під час навчання виконують обов’язки зі зв’язків із ЗМІ, офіцерів багатонаціональних штабів та командирів підрозділів.

- Під час цьогорічного навчання особовому складу доведеться не лише виконувати стандартні завдання в штабах та на навчальних місцях, а й взаємодіяти із представниками засобів масової інформації згідно зі сценарієм, - зазначив капітан Антон Миронович. – Група підіграшу планує застосовувати ввідні, де посадові особи контингентів будуть реагувати на запити журналістів. Тому цей тренінг допоможе зрозуміти зміст роботи зв’язків з громадськістю, налагодження стосунків з цивільними медіа та впевнено почувати себе перед камерами репортерів. Безумовно, ці знання та навики є вимогою сьогодення і сприятимуть виконанню завдань не лише у миротворчих місіях, а й у повсякденній діяльності.
Інструктори ознайомили учасників курсу із специфікою роботи засобів масової інформації, діяльності в кризових ситуаціях, застосування офіцерів зі зв’язків з громадськістю, тощо.

Наприкінці медіа-тренінгу було практично відпрацьовано текінку проведення інтерв’ю для газети, радіо і телебачення, під час якого офіцери практикувались давати відповіді на запитання журналістів.

0

Коментарі