хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Про Formula 1...

  • 14.03.22, 16:03
Можливо хтось скаже, що зараз не до цього, але не можу встояти. Я вже багато років є вболівальником перегонів Ф1. За цей час в ній виступало три гонщики з россії. Так, саме виступало, в минулому часі. Але все по порядку.
Першим російским пілотом був Віталій Петров. Два роки виступав за команду «Рено», потім, оскільки не досягнув жодних успіхів(один подіум, якщо не помиляюсь), перейшов в команду аутсайдер "Caterham F1 Team", і через два сезони його формульна кар’єра скінчилась.
Другим був Даніїл Квят. Він на другий рік, в зв’язку з переходом Себест’яна Феттеля в "Scuderia Ferrari" відразу потрапив в топ команду "Ред Булл", з відки його швиденько турнули в молодшу команду " Торо Россо" де він і закінчив свої виступи в 2020 році, також не досягнувши жодних помітних успіхів.
За ним прийшов третій - Нікіта Мазепін. Цьому пощастило меньше. Потрапив він в саму слабку команду "Haas" і то лише завдяки спонсорським грошам батька, що володіє компанією "УралКалій". Цей взагалі нічого не показав за свою, як виявилось, коротку кар’єру. Якщо і фінішував не останнім, то лише тому, що хтось сходив з дистанції. Навіть від свого напарника по команді відставав на фініші на хвилину а то й на коло.
А тепер про цікаве:
Відразу після початку війни Россії проти України, FIA оголосила про відміну етапу гранпрі россії. 
Але я чекав "полунички" на торті і... Дочекався.
5 березня команда  "Haas" оголосила про розрив співпраці з Мазепіним, а також від спонсорської підтримки "Уралклію" через російське вторгнення в Україну,. З чим вас і вітаю, якщо вам це цікаво.
Ось так і живемо...
1

Коментарі