Профіль

Philosoffer

Philosoffer

Україна, Новомосковськ

Рейтинг в розділі:

Про висновки...

  • 22.03.22, 21:06
Що й треба було довести.
P.S. Анегдот в тему:
Митинг в Москве. Задерживают мужика с плакатом, на котором написано - "Президент - хуйло" 
- За что, возмущается мужик? 
- За оскорбление Путина! 
- Так я ж не про Путина...
- Заткнись. Мы знаем какой президент хуйло.
Натяк зрозумів?

Про чела "БезМозгов"...

  • 22.03.22, 19:18
Поки твоя подруга лікується електрошоком, пропоную переглянути це відео. Як для тебе писано. Хоча, враховуючи відсутність у тебе здорового глузду, навряд чи ти щось зрозумієшь, але спробуй, сцикун.

Чому сцикун, хтось запитає? Так я відповім. Цей "геній і інтелектуал", всіх, хто не підлизує йому сраку відправляє в бан. Ну не хоче він чути іншої думки, окрім власної (нікого не нагадує). 
Ось так і живемо...

Про "патріотів"...

  • 18.03.22, 13:41
Арестович попередив політиків і журналістів, які нині намагаються "розганяти зраду" та звинувачувати керівництво країни в "здачі" українських інтересів, що "паніка та заклики до паніки у воєнний час судяться за законом воєнного часу", а війна завжди покаже, хто є хто.
Ось так і живемо...

Про Formula 1...

  • 14.03.22, 16:03
Можливо хтось скаже, що зараз не до цього, але не можу встояти. Я вже багато років є вболівальником перегонів Ф1. За цей час в ній виступало три гонщики з россії. Так, саме виступало, в минулому часі. Але все по порядку.
Першим російским пілотом був Віталій Петров. Два роки виступав за команду «Рено», потім, оскільки не досягнув жодних успіхів(один подіум, якщо не помиляюсь), перейшов в команду аутсайдер "Caterham F1 Team", і через два сезони його формульна кар’єра скінчилась.
Другим був Даніїл Квят. Він на другий рік, в зв’язку з переходом Себест’яна Феттеля в "Scuderia Ferrari" відразу потрапив в топ команду "Ред Булл", з відки його швиденько турнули в молодшу команду " Торо Россо" де він і закінчив свої виступи в 2020 році, також не досягнувши жодних помітних успіхів.
За ним прийшов третій - Нікіта Мазепін. Цьому пощастило меньше. Потрапив він в саму слабку команду "Haas" і то лише завдяки спонсорським грошам батька, що володіє компанією "УралКалій". Цей взагалі нічого не показав за свою, як виявилось, коротку кар’єру. Якщо і фінішував не останнім, то лише тому, що хтось сходив з дистанції. Навіть від свого напарника по команді відставав на фініші на хвилину а то й на коло.
А тепер про цікаве:
Відразу після початку війни Россії проти України, FIA оголосила про відміну етапу гранпрі россії. 
Але я чекав "полунички" на торті і... Дочекався.
5 березня команда  "Haas" оголосила про розрив співпраці з Мазепіним, а також від спонсорської підтримки "Уралклію" через російське вторгнення в Україну,. З чим вас і вітаю, якщо вам це цікаво.
Ось так і живемо...

Про "Краще пізно, ніж ніколи"...

  • 12.03.22, 09:38
До першого дійшло врешті-решт. Або він перший, хто спромігся сказати це в голос:

Ердоган заявив, що недостатня реакція світової спільноти на окупацію Росією Криму у 2014 році призвела до нинішньої агресії РФ проти України.
 
"Якби весь Захід і весь світ підняли свій голос проти вторгнення в Крим у 2014 році, чи зіткнулися б ми із сьогоднішньою картиною?" - сказав він.
Ось так і живемо...

Про неадекватов...

  • 04.03.22, 21:24
Специально пишу по русски, чтобы даже самые упоротые имбецилы меня поняли. Кстати, заметил, что писать по русски стало сложновато, приходится вспоминать слова и подбирать выражения. Но ближе к делу.
О чем это я? Ах да, об неадекватах. Никому не нужно объяснять что происходит нынче в нашей неньке. Но до сих пор находятся ублюдки, которые заявляют: "А вот Пророшонко..." Вы что, совсем конченые? Мозги высохли от непросветной тупости? Нашли время мериться, у кого хер длиннее. Если раньше я к Зеленскому, как президенту относился равнодушно, то теперь я горло перегрызу каждому, кто вякнет что-то кривое в его адрес. Чувак попал максимально. Его объявили целью номер один, ему досталось, мягко выражаясь, очень мягко, не самое легкое время для правление. И то, как он справляется - это нечто невероятное. Любой другой(тот же Порох) сидел бы где-то в Лондоне и "командовал" из теплой тихой виллы. Вольдемар, ты МУЖИК. Со всех больших буков. 
А вы, тупые кретины, пойдите, сделайте хоть что-то полезное, вместо того, чтобы нести чушь. Заткните свои поганые рты, чмошники голимые. 
Кто прав, кто виноват, будем судить потом, когда победим. Хотя, "благодаря" наличию вот таких даунов, шансы на победу уменьшаются пропорционально их количеству.
Ось так і живемо...
P.S. Комменты не читаю и не отвечаю. Поскольку знаю, кто будет коментить. Всех долбоебов по никам наизусть знаю. Так что, не тратьте буквы, кретины.

Про "ахуеть"...

  • 27.02.22, 17:20
Сьогодні на Дніпропетровщині вперше пролунав сигнал тривоги. Прорвалася авіація рашистів. Згідно офіційної інформаціі жодних ушкоджень вона не завдала та була вигнана з повітрянного простору. Але "ахуение" не від цього. Діти з онуками ховалися в погребі (живу в приватному секторі). Ховалися! В 21 сторіччі, Карл!!! Я уявити собі не міг за півсторіччя свого життя, що в нас час таке взагалі можливе. Я знаю, що Київ та інші міста живуть так вже третій день, але, як кажуть, поки на собі не відчуєшь, до кінця не зрозумієшь.
Я в ахує. Кияни, Харків’яни та всі інші - тримайтесь.  
Ось так і живемо...

Про "нежданчик"...

  • 26.02.22, 09:58
Допомога прийшла з відки не очікувалось

Сервис PornHub закрыл доступ российским пользователям. При попытке зайти на сайт россияне видят украинский флаг и слова поддержки Украине.

Джерело: korrespondent.net

Про допомогу...

  • 25.02.22, 18:34
Наразі є можливість перерахувати кошти з еПідримки на користь української армії. Долучайтесь, хто не байдужий.

Про ідиотизм...

  • 25.02.22, 18:15
Настав той час, коли всім українцям треба забути всі внутрішні протиріччя та дріб’язкові свари. Потрібно об’єднатися в боротьбі з зовнішнім ворогом. Але досі існують індивіди, які пишуть тупі (як завжди) замітки про Зеленського. Ось так і живемо...
Сторінки:
1
2
попередня
наступна