хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Про Донецьк, звісно - про те, як там все було...

  • 06.03.15, 13:08

ЕНРІКЕ МЕНЕНДЕС НАПИСАВ ШИКАРНИЙ ПОСТ

Про Донецьк, звісно - про те, як там все було і як в підсумку все обернулося - https://www.facebook.com/e.menendes/posts/862294297146331

ЧИТАТИ ОБОВ’ЯЗКОВО З КАМЕНТАМИ !!!

Цікаво, чи осяють колись ворогуючі сторони озаріння з цієї притчі:

===Маленька пташка не встигла відлетіти в теплі краї на початку зими. Було холодно, пташка замерзла і впала на полі. Повз йшла корова, і гаряче коров'яче лайно потрапило прямо на пташку. Пташці стало тепло, вона відігрілася і на радощах заспівала. Повз йшов кіт, почув спів пташки, розкопав коров'яче лайно, дістав звідти пташку і з'їв.

Кілька висновків:

1. «Не кожен, хто кидає в вас лайно - ваш ворог».
2. «Не кожен, хто дістає вас з лайна - ваш друг».
3. «Якщо сидиш у лайні, тримай рот закритим».===

Любі майданівці / антимайданівці !

Екстраполюю цю притчу на ваші нескінченні суперечки:

1. Не кожен, хто не підтримує вашу улюблену "цяцьку" - ваш ворог. Люди, які раніше нічого не крали і не вчиняли нічого недостойного, можуть просто попереджати вас про те, що ваші методи досягнення бажаних вами результатів - неналежні і призведуть до жахливих наслідків. Ви сходу записуєте їх у зрадники? Отямтеся!

2. Не кожен, хто підтримує вашу улюблену "цяцьку" - ваш друг. Якщо він не такий наївний наївний і довірливий пасіонарій, як ви, а спритна гівномутна нєрпа, яка все життя була виродком та мраззю, дерибанщиком та пристосуванцем, але "раптом" загорілася світлими ідеями - зрозумійте, це ж не просто так! Вас однозначно хочуть поюзати, скористатися вашими "душі прекрасними поривами" на свою користь! Не поспішайте записувати цих "раптових попутчиків" в друзі та пробачати їм всі попередні гріхи! Пам’ятайте - горбатого до стіни не приклеїти!

3. Якщо ви нарешті переконалися в справедливості двох попередніх тверджень, майте мужність це визнати замість того, аби продовжувати себе виправдовувати "до останнього". Помиріться зі справжніми друзями з п.1 - вони вас пробачать при умові вашого щирого каяття.

Удачі !
2

Коментарі