Профіль

Ксюфик

Ксюфик

Україна, Хмельницький

Рейтинг в розділі:

Листівка-корсет

 

  Давненько нічого не "творила",  не було ні часу, ні натхнення. Але з’явилась гостра необхідність привітати чоловікову сестричку з 25-річчям, і тому ось що натворилось:

  

[ Читати далі ]
 

 

Прикрашалки на кухню

На вихідних наліпила з солоного тіста eda


[ Читати далі ]

Листівка для дівчинки

Нарешті знову повернулась до улюбленого хоббі - моїх листівочок smile Ось вчорашня моя роботка для улюбленої похресниці, 12-річної дівчинки. Сподіваюсь, що їй сподобається, адже я дуже старалась.

Ось що в мене вийшло:

[ Читати далі ]

Бронза і мереживо

  Як часто буває: задумувалась одна листівка, а вийшла зовсім інша. Але, "що маємо, те маємо" . Отож, лет мі інтродьюс май нью кард. (Якість фотографій дуже висока, знято на професійний телефон uhmylka )


[ Дивитись що далі ]

Тільдоманія мене не обминула...

  Давно горіла нестримним бажанням пошити іграшку-тільду. Але зважаючи на те, що  швея-мотористка з мене, як з клоччя батіг, довго відкладала цю справу, тихо заздрячи дівчатам, які зі швейною машинкою "на ти"... Але випивши для хоробрості чашечку кави  розпочала свій "баттл" зі швейним агрегатом... В результаті маю ось що: овечка Шурочка, трохи "не кондиційна", але МОЯ!!! МОЯ іграшка-тільда!!!
1.

Из раннего...

  Видаляла зайві файли зі своєї папки і надибала кілька фоток моїх "потуг" у кардмейкінгу :))) Можливо дещо наївно, але для мене так само дорого... Коротше, дивіться, якщо на те ваша ласка. (Соррі за якість фоток - знімки з телефону)

1. Листівка-конверт "Кульбаба"

Кулінарна книжка

    Як ведеться у більшості  молодих (і не дуже  молодих :) ), господинь потрібні кулінарні рецепти в мене записані на папірцях і папірчиках, обривках газет і т.д.  Нарешті набралась мужності привести все до ладу. Це виявилось нескладно: в магазині канцтоварів купила дешевий зошит в клітинку формату А5, згребла докупи залишки скрап-паперу, шматочок мережива, пару гудзиків і ось результат:


[ Дивитись далі ]


Бебі-бум або щастя в горошок

  Розумію, що в кардмейкінгу тема листівок-пінеток топтана-перетоптана, але ж особисто я їх ще не робила! До того ж з’явився привід - сьогодні потрібно привітати одну гарненьку лялю з першим Днем народження. Мої старання вона навряд чи оцінить ))) але... Коротше кажучи, ось що в мене вийшло за 2 години гарячкової праці учора ввечері:

[ Подивитись усе ]



Шейк-шей-шейк :) Знову листівка-шейкер

Таку листівочку приготувала для чоловікової мами. Можливо занадто проста, але і без зайвих деталей :)


[ Дивитись далі ]




Листівка-шейкер

І знову я зі своїми листівочками :))) На цей раз листівка-шейкер (рухомий елемент- бульонки для художнього манікюру)


[ Дивитись далі ]