хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Свідчення віри.

  • 30.03.11, 11:59
                                Зцілення  та звільнення при зачатті та народженні.

"Ще в утробі матері твоєї я піклувався тобою і я завжди буду біля тебе." ( Іс. 44, 2)

 Одна молода жінка прийшла до мене в сльозах, розповідає о.Руфус Перейра. Вона була на восьмому місяці вагітна.
Все йшло добре, але два чи три дні вона не відчувала рухів дитини у своєму лоні. Гінеколог підтвердив її страхи. Після сканування та УЗД він не виявив серцебиття дитини та був впевнений, що вона мертва. Сказав жінці, що треба зробити аборт, бо її власне життя може бути під загрозою. Вона, плачучи, дивилась на мене і сказала: "Отче, але я хочу цю дитину." Тоді я сказав: "То ж помолімся разом" Вона поклала свою руку на живіт, а я поклав свою руку на її голову. Я тихо молився і мені перед очима чітко постала сцена з Євангелії від Луки, коли Марія поспішає до Єлизавети, наповнилась Святим Духом, що дало їй змогу розпізнати присутність Бога у лоні Марії. Вона почала прославляти Бога і дитина здригнулася в її лоні, бо вона теж сповнилася Святим Духом. (Лк. 1, 41-44, 15) Одразу ніби натхненний Духом, я молився про себе: "Ісусе, те що ти зробив для Івана, будучи ще немовлям в лоні Марії, коли він ще був немовлям у лоні Єлизавети, зроби те ж саме для цього дитятка, що в лоні цієї жінки."
 Я закінчив молитися і жінка, тримаючи руку на животі скрикнула від радості: " Отче, отче! Воно рухається! (...) Потім вона розповіла мені, що коли я молився над нею, вона відчула, як дух смерті покидає її тіло. Вона знала, що її дитина померла, а тепер вона жива. (...) Я часто розповідаю цю історію, коли говорю про аборт, заохочуючи жінок віддати Господу усі спокуси вчинити цей гріх. (...)
 Двадцятого березня 2005 року я отримав телефонний дзвінок від Донни, це було її ім"я.  Вона приїхала на мою парафію св.Пія Х, Мулунд, Північно-Східний Мумбай з восьмирічним сином, щоб з гордістю та щастям показати нагороди, які хлопець отримав у школі. Він має найвищі оцінки із всіх десяти предметів. А лікарі передбачали, що ця дитина народиться розумово чи фізично відсталою, або взагалі мертвою. (...)


 "Бо з утроби Ти вивів мене, Ти безпечним мене учинив був на персах матері моєї!" (Пс. 22, 9)

 о.Руфус Перейра, Бог є Любов, Івано-Франківськ 2009 сс.27-29.
 
4

Коментарі