хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

З"їзд молоді в с.Острів.

  • 18.09.13, 13:40

 Молодіжне свято відбулося 15 вересня у відпустовому центрі с. Острів (Тернопільський район). Приблизно 300 молодих людей Великоберезовицького, Великобірківського та Великоглубочанського деканатів разом зі своїми священиками спільно молилися, слухали катехитичні проповіді, взяли участь у духовно-розважальному концерті. День молоді приурочений Року віри, яким в УГКЦ проголосили 2013 рік, та в рамках творення Єдиного молодіжного простору.

 

 Група аніматорів на чолі з Романом Демушем провела ігровий квест та банси, а на концерті прозвучали духовні, авторські та народні пісні о. Василя Брони, декана Великоберезовицького, та гурту «Фіра».

 

 Відповідальний за молодь у Великоберезовицькому деканаті та настоятель церкви Різдва Пресвятої Богородиці с. Мар'янівка о. Іван Зозуля у своїй проповіді говорив про віру. “Сьогодні ми зібралися у цьому святому місці, бо нас усіх сюди привела ласка віри. Ісус проходячи повз Галилейського моря побачив Симона й Андрія, як вони кидали мережу в море, бо були рибалки. І Він сказав до них: "Ідіть за мною..." Серед гамору нашого життя Господь також промовляє до нас ці самі слова: "Іди за мною!" Щоб піти за Христом, треба у вирі своїх щоденних турбот почути Його голос. Що означає почути голос Божий? Це означає покинути старий спосіб життя. Симон, Андрій та інші Ним покликані залишили свої "рибальські сіті" та постійнно перебували біля Христа! Тому віра для нас це завжди світло правдивої зустрічі з Христом. І коли ми правдиво віримо, то не можемо її зберігати тільки в собі, бо віра Богу вимагає від нас ділення та свідчення".

 

 Отець Василь Брона після спільного Молебня привітав присутніх на святому місці та запропонував духовні розважання над євангельським уривком про багатого юнака: «Ви прийшли до Ісуса, бо подібно до юнака задумуєтеся над питаннями життя вічного. Знайти на них відповідь — це отримати великий скарб, яким ви покликані ділитися зі своїми друзями».

 

Завершилося свято феєрверком.


 Джерело: http://www.tze.org.ua/reportazhi/1093

4

Коментарі