Все про біг. Як бігати. Коли бігати. Навіщо бігати. Скільки біга

Хочеш бути сильним - бігай, хочеш бути красивим - бігай, хочеш бути розумним - бігай.
Пропоную корисну статтю:
ОБЕРЕЖНО, ЛОНГРІД!



Ася Казанцева в Украине

Сегодня Ася Казанцева (Asya Kazantseva) читала лекцию во Львове. Зал был забит до отказа. Горжусь Львовом! 
Друзья рассказали, что в Днепре тоже уже все места забронированы. Думаю, что и в других городах будет переаншлаг. Это не может не радовать. А мне сегодня удалось взять интервью у Аси для передачи Гвоздичное море. Наш разговор вы можете послушать прямо сейчас. Вот ссылка:




Просте життя: архаїчна концепція або філософія майбутнього?

Протягом століть «просте життя» було тим ідеалом, який проповідували багато філософів. І багато представників людського роду на словах підтримували їх, крадькома поглядаючи на нові (не завжди потрібні) речі, якими можна було б заволодіти. Що це, лицемірство або недалекоглядність? Публікуємо переклад статті, в якій професор філософії Альфредського Університету Емріс Вестакотт розмірковує про те, як ідея простого життя з необхідності перетворилася в кітч, красивий симулякр, позбавлений сенсу в суспільстві споживання, і чому не дивлячись на це нам рано списувати з рахунків концепцію Simple life, яка в умовах ресурсної кризи цілком може стати філософією майбутнього...





Культурна еволюція від Маркса

Культурна еволюція від Маркса

У нас декомунізація, але це не означає, що ми не можемо бути ознайомлені з творами Карла Маркса та Фрідріха Енгельса. Кожна людина, яка вважає себе культурною, мусить ознайомитися з працями творців маркизму.
Чому??!! Читайте далы у статті:


Як розвивати уяву. Корисні поради

Вам не обійтися без уяви і везіння, якщо ви бажаєте бути на вершині успіху. Відмінно розвинена уява може допомогти і в творчих галузях, і в щоденній метушні.
Читайте корисні поради...

Дело вкуса - Ксения Федорова

А вы слышали, что КУБИКМАГГИ скоро выпустит новый альбом? 
Радио Культурная Эволюция представляет! 
Новый выпуск передачи Дело вкуса. 
В гостях: Ксения Федорова 



Интервью с Ростиславом Шептыкиным

Ростислав Шептыкин – молодой музыкант из Кривого Рога, участник молодежного движения Эксперимент, руководитель музыкального клуба Чай.

Его песни полны добра и грусти. И если вы хотя бы один раз услышите их, то уже никогда не забудете. Предлагаем вашему вниманию интервью с Ростиславом для портала Эксперимент:

http://md-eksperiment.org/post/20170620-intervyu-s-rostislavom-sheptykinym



Чому треба перейти на овочево-фруктові букети: 5 причин

Чому треба перейти на овочево-фруктові букети: 5 причин
Відповідаю з позиції дочки овочево-фруктового «квіткаря», бо моя матінка має майстерню із подібними букетами:
http://md-eksperiment.org/post/20170609-chomu-treba-perejti-na-ovochevo-fruktovi-buketi-5-prichin


​Фільми The Beat Generation

Біт-поколінням (The Beat Generation) називають передусім групу американських авторів, які працювали над прозою та поезією. Термін «біт-покоління» з'явився у 1948 року та належав Джеку Керуаку, який таким чином охарактеризував нонконформістський молодіжний рух і андеграунд у Нью-Йорку. Термін «The Beat Generation» можна перекласти як розбите покоління. Серед основних авторів течії — прозаїки Вільям Берроуз, Джек Керуак, поети Аллен ГінсбергҐреґорі КорсоҐері Снайдер та інші.