Как с пользой проводить время в дороге: 7 советов

  • 03.11.16, 13:22

Постоянная нехватка времени заставляет нас использовать каждую свободную минуту с пользой. Поэтому сегодня предлагаем вам несколько советов, как не терять время в дороге.

Отправляясь в поездку, каждому кажется, что у него будет достаточно времени, чтобы поработать.Однако проблема заключается в том, что сама поездка к месту назначения - не лучшее условие для работы.

Чтобы с пользой провести время в течение путешествия, вы должны создать свое собственное пространство и найти свою зону посреди хаоса.

Отвлекает плач детей? Включите музыку в плеере. Устали? Выпейте кофе. Рейс задерживается? Найдите розетку и подключите ноутбук. И в любом случае помните, правильная настроенность - половина битвы.

Итак, вот 7 советов:



Как легко выучить английский. 7 простых шагов

Изучение иностранного языка - дело нужное и иногда сложное. И часто небольшие трудности становятся огромными препятствиями на пути к цели. Сегодня мы поделимся 7 советами, которые перевернут ваше отношение к изучению английского языка. Это правила, которые используют полиглоты при изучении новых иностранных языков. Их действенность проверена временем и практикой, и сегодня они перед вами...  http://md-eksperiment.org/post/20161102-kak-legko-vyuchit-anglijskij-7-sovetov


Книжкова Хвиля. Даруємо ще одну чудову книгу

Молодіжний рух Експеримент продовжує акцію під назвою Книжкова Хвиля!

Цього разу ми подаруємо книгу Жозе Сарамаґо.

Нагадаємо, що ми даруємо вам книгу і просимо після прочитання передати її своїм знайомим. Таким чином і запускається Книжкова Хвиля. Щоб отримати книгу Сліпота вам потрібно:

1. Знаходитися в Україні

2. Бути учасником спільноти Культурная Эволюция (https://www.facebook.com/CulturalEvolutionTv/)

3. Поставити на цьому повідомленні лайк та зробити репост про розіграш собі на сторінку.

Розіграш відбудеться 2 листопада. У цей день ми повідомимо всіх про результати.

Успіхів!



Фотопроект «Пока Вас нет дома»

Решили отправиться в отпуск и попросили друзей присмотреть за домом? Трудно представить, что может случиться с вашим жилищем за время отсутствия, только если ваши друзья не творческие люди и не станут документировать свои приключения на фото. ..



Вже сьогодні! Проект "Утопія" на Форумі Видавців 2016

Радіо «Культурна Еволюція» та Молодіжний рух «Експеримент» спеціально для Форуму видавців приготували проект «Утопія», який зосереджений на проблемах перекладу. Проект «Утопія» є майданчиком для зустрічі перекладачів, видавців, письменників та культурних менеджерів. Основою проекту є слово «промоція». На цьому і побудована вся програма. 

ВХІД ВІЛЬНИЙ!

Програма проекту «Утопія»
17 вересня
Де: Книжковий ЛЕВ, III поверх (вул. Шевська, 6)
13.00 -13.45 год – презентація відео про переклад. В основі сюжету відомі перекладачі, такі як, Остап Сливинський, Галина Крук, Андрій Павлишин, видавці, Мирон Іванник («Знання»), Божена Антоняк та Анатолій Івченко («Урбіно»), письменник Василь Махно, культурні менеджери, Олександра Коваль, Вікторія Швидко відповідають на найгостріші питання, що функціонують у сфері перекладу.

14.00-14.45 – тематична панель «Альтернативні способи видання перекладів». Павло Швед (засновник «Komubook» – першої української платформи краудпаблішингу) та Роман Малиновський (засновник проекту «Вавилонська бібліотека») розповідатимуть про діяльність своїх проектів. Спільно з модераторами Германом Гошкадором та Лідією Ретер відбудеться обговорення нових ініціатив та пошуки дієвих для України альтернативних способів видання перекладів.

18.00 – 19.45 год – Мозковий штурм «Попередня промоція маловідомих письменників для України». Учасниками є Олексій Жупанський («Видавництво Жупанського»),Олег Фешовець (видавництво «Астролябія»), Роман Коржик (мистецьке об'єднання «Magnum Opus»), Поліна Городиська (Litcentr). Створена дискусія, яку будуть вести професіонали у сфері промоції перекладу, має спонукати слухачів і самих мовців до пошуку нових способів рекламування. 
Модерують Герман Гошкадор та Лідія Ретер.





Увага! Чергова Книжкова Хвиля буде запущена на цій зустрічі. Всі відвідувачі мають шанс отримати чудові книжки від Експерименту. Приходьте!




В «Утопії» звертаємо увагу на два важливі моменти, що робити з уже виданими перекладами, як їх рекламувати, і друге, як готувати і спонукати читачів купувати переклади нових авторів, що до сьогодні в Україні невідомі. В майбутньому планується продовжувати дискусію у суспільстві про важливість перекладу. Наступним етапом буде зосередження на промоції українських авторів за кордоном. 

0661670488 (Герман)

Посилання:

Даруємо книгу Щиголь!

Даруємо книгу Щиголь! (для користувачів Facebook)

Продовжуємо Книжкову Хвилю. Ви пам'ятаєте, що це таке? Все дуже просто. Суть нашої акції полягає у тому, що ми даруємо книги на наших заходах або розігруємо їх у соц мережах і просимо вас після прочитання подарувати своїм знайомим або незнайомим людям. І таким чином запускається Книжкова Хвиля. Цього разу для того, щоб отримати книгу Донни Тартт вам потрібно: 
1. Знаходитися в Україні 
2. Бути учасником групи: https://www.facebook.com/CulturalEvolutionTv 
3. Поставити на повідомленні про розіграш лайк та зробити репост собі на сторінку. 

Розіграш відбудеться 21 вересня. У цей день ми повідомимо про результати


И это еще не предел! Киевская группа Garden Krist

Группа Garden Krist - молодой дуэт, активно экспериментирующий со звучанием. 
Полное интервью читайте на нашем сайте:


Чорно – білий Бродяга, у якого все було в шляпі

«Як не парадоксально, але в процесі створення комедії смішне народжується з трагічного; ймовірно, тому, що сміх - це виклик долі: ми сміємося, усвідомлюючи свою безпорадність перед силами природи; сміємося, щоб не зійти з розуму…»

Чарлі Чаплін

Читати статю на нашому порталі:



Знакомство с передачами. Дело вкуса

Представляю вашему вниманию еще одну передачу на радио Культурная Эволюция.
Дело вкуса - передача о вкусовых предпочтениях деятелей культуры. 
Ведущие: Герман Гошкадор и Лидия Ретер
Все передачи Дело вкуса по этой ссылке:

Знакомство с передачами. Гвоздичное море

Гвоздичное море - это научная передача на радио Культурная Эволюция. 
По этой ссылке http://md-eksperiment.org/radio все наши передачи. Ведущая Ксения Самохина общается с известными учеными со всего мира. Приятного прослушивания!