хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Чому ютубери впливовіші за телеЗМІ?

Останнім часом соціальна мережа Youtube стає справжнім майданчиком для функціонування політичної критики. Абсолютно полярні одна одній думки з легкістю уживаються на єдиній платформі. За власний погляд тут не банять, цензури немає. Натомість Google, що є володарем відеосервісу, накладає санкції за порнографію, дискримінацію, розпалювання міжнаціональної ворожнечі – все доволі стандартно. Таким чином, Youtube перетворюється на благодатний грунт для вирощування імпровізованих одноосібних ЗМІ з претензією на неупередженість. Традиційні мас-медіа, особливо ТБ, відчувши аромат конкуренції у повітрі, пропонують колаборації ютуберам. Але останні все одно залишаться впливовішими. Чому? Про це трохи далі…


0

Коментарі

Гість: Турок

131.05.17, 08:58

В інтернеті подивився і думаєш як би про те сусід не дізнався, а по телевізору щось почув і йдеш до сусіда обговорювати новину. В цьому і є наша перевага мислення.

    Гість: La шарік

    231.05.17, 09:43

    В інтернеті подивився і думаєш як би про те сусід не дізнався, а по телевізору щось почув і йдеш до сусіда обговорювати новину. В цьому і є наша перевага мислення. а почему в интернете посмотрев, не идёшь к соседу обговаривать?!
    и какое мышление , откуда ))
    васька сіпарапіська