хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

SKIF13-46

попередня
наступна

Звернення ВО “Тризуб” ім. Степана Бандери

Звернення ВО “Тризуб” ім. Степана Бандери та ВО “Жіноча Січ” до українців НЕ ДАЙТЕ ЗАКУВАТИ СЕБЕ В КАЙДАНИ! БОРІТЕСЯ!

Режим внутрішньої окупації на чолі з януковичами-азаровами-литвинами посилює переслідування українських патріотів. Після узурпації влади шляхом конституційного перевороту бандугрупування “Партія регіонів” та його приспішники використовують будь-які бандитські методи на шляху знищення тих, хто відчуває і називає себе українцем.

Окупаційний режим, реалізовуючи програму “Україна без українців”, розпочав широкомасштабний наступ на все українське. Безпідставні репресії проти опозиційних політичних сил, націоналістичних організацій, незалежних журналістів і письменників стали нормою життя в державі Україна. Попри всі декларації про європейський вибір, демократію та законність, кліка Януковича впевнено скеровує країну до кримінально-олігархічної диктатури. Відчуваючи хиткість свого становища і стрімко зростаюче невдоволення народу, внутрішньо-окупаційний режим намагається за будь-яку ціну знищити все, що може чинити спротив – економічно незалежних підприємців, політиків і партії, які не продалися Партії регіонів, діячів культури та ЗМІ, які мають національний світогляд. А насамперед націоналістів, які своєю ідеологією здатні підняти націю на боротьбу.

Нещодавні безпідставні арешти членів ВО “Тризуб” довели, що ця влада не дотримується ніяких законів і норм права, крім права сили. Абсурдні і нічим не доведені звинувачення, утримання неповнолітніх без повідомлення батьків, катування, відмова у виклику адвоката, незаконні обшуки і вилучення майна – далеко не повний перелік порушень окупантами їхніх же законів. Розгон підприємницького майдану, заборона на мирні мітинги та демонстрації, повернення цензури ЗМІ доводять неможливість мирних демократичних впливів на цю владу.

Якщо нація хоче вижити, їй лишається один шл
23

Коментарі

Гість: ГарбуЗЕК

114.01.11, 20:44

все будет хорошо.

    Гість: Егор_Шилов

    214.01.11, 20:45

    а скажите, вы признаете Конституцию Украины, как главный закон Украины?

      Гість: Ни шагу назад

      314.01.11, 20:47Відповідь на 2 від Гість: Егор_Шилов

      а скажите, вы признаете Конституцию Украины, как главный закон Украины?доводять неможливість мирних демократичних впливів на цю владу. - Эта фраза конституционна?

        Гість: Егор_Шилов

        414.01.11, 20:51Відповідь на 3 від Гість: Ни шагу назад

        уточните, кто именно (или что именно) "доводять неможливість.."?

          514.01.11, 20:53

          идите сдавайтесь все, да.

            Гість: Ни шагу назад

            614.01.11, 20:54Відповідь на 4 від Гість: Егор_Шилов

            уточните, кто именно (или что именно) "доводять неможливість.."?Это финальные строчки заметки - читайте.

              714.01.11, 21:10

              Что касается прошлого майдана, то предприниматели так и не сподобились выступить с приличным, толковым, с цифрами и выкладками, обращением. Так что майдана не жаль. А то, что милиция принялась за людей призывающих к насильственному свержению (для чего? ради чего? ради "мовизации" , институтов памяти и прочей некрофильской прелести?), а не за простых подростков, которые пляшут под их нац. дудки, то это значит, что власть оказалась далеко не "дебильной", как вы нам говорите. При этом вы считаете недоумками 10 миллионов украинцев, проголосовавших за В.Ф.Януковича.

                Гість: Evangel East

                814.01.11, 21:20Відповідь на 7 від Терджиман-666

                Некоторые особи мнят себя более носителями украинскости, чем другие и всего лишь.

                  914.01.11, 21:22Відповідь на 8 від Гість: Evangel East

                  Правильно "особЫ", "особИ"-- животные.

                    1014.01.11, 21:24Відповідь на 3 від Гість: Ни шагу назад

                    Я бы сказал, она провокационна. Авторы сами никак не решатся начать насильственное свержение , да просто мятеж, а пиарятся,пока их не берут в разработку. Они надеются выступить от имени мятежников,если что начнётся?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна