Існує дві історії походження "свята": 8 березня

  • 09.01.11, 17:29


Найшов цікаву інформацію в коментах сергію тигіпкє від жінок з України на його поздоровлення їх з 8 березня, хоч ще два місяця до свята, але цікаво почитати

Перша історія:
 

Рішення про щорічне святкування жіночого дня було прийнято в 1910 році на Другій міжнародній конференції соціалісток в Копенгагені. Коріння свята, яке так приховувала совєтська пропаганда - маніфестації феміністок, основну масу з яких складали повії.

У 1895 році, 8 березня, повії Чикаго вийшли на демонстрацію з вимогою виплатити матросам зарплату. В останніх просто не було грошей, щоб розплатитися із представницями найдавнішої професії. Через рік, 8 березня, 1896 році, те ж саме відбулося в Нью-Йорку. 

В наступні роки демонстрації жінок часто приурочувалися цьому дню. Так, 8 березня 1908 року в Нью-Йорку 15 000 жінок вийшли на демонстрацію, вимагаючи підвищення зарплатні та надання виборчого права. Для закріплення традиції, рішенням Соціалістичної партії США (28 лютого 1909) і Соціалістичного Інтернаціоналу (1910, Копенгаген, з ініціативи німецької революціонерки Клари Цеткін) день 8 березня було проголошено Міжнародним жіночим днем. 

Це стало причиною для проголошення дати 8 березня Міжнародним жіночим днем в СРСР. Суть свята полягала в тому, щоб акцентувати увагу на особливому місці жінки в боротьбі за „щасливе комуністичне завтра”, виділивши для неї аж цілий день. Совєтська влада забезпечила цю рівність тим, що дала жінці в руки лопату, відбійний молоток, посадила на трактори – зробивши з неї тяглову робочу силу, відібравши від жінки традиційну функцію – берегині сімейного затишку, жіночність, материнське щастя, одним словом – забрали те, що було даровано їй Богом.  

Латвійський сейм відмовився офіційно визнати день 8 березня святковою датою. Депутати парламенту вважають, що „в цьому святі відчувається подих комуністичних привидів – Клари Цеткін та Рози Люксембург”.


 

 


Друга історія:
 
Пурім або Гамана - жидівське національне свято припадає на 23 лютого, за старим стилем це 8 березня. Це не є релігійне свято (про це, до речі, говориться і в «Єврейській енциклопедії»). Це свято знищення усіх ворогів іудеїв. Перський цар, дозволив євреям «винищити, убити всіх сильних у народі, що у ворожнечі з ними, дітей і дружин, і маєтки їхні розграбувати» (Книга Есфірі, 8 -11). І два дні, за підтримки царських вояків, «іудеї били усіх ворогів своїх, і винищували, і діяли з ворогами по своїй волі» (Книга Есфірі, 8 -11).  Тоді загинуло 75 тиcяч "ворогів народу", це як зараз напевне 20 міліонів, а день погромів і убивств став «веселим святом Пурим». Це – єдине свято у євреїв, коли дозволяється євреям напитися до такого стану, щоб вони не могли відрізнити обличчя ворога від обличчя друга. По-друге, Оману - першому заступнику царя - за те, що він хотів знищити євреїв, відрізали вуха. На свято печуть трикутні пиріжки з маком, які називаються «вуха Омана». І всі із задоволенням їх їдять.

 

Комуністка, німецька юдейка Клара Цеткін 1910 р. на конференції жінок-соціалісток у Копенгагені (Данія) запропонувала відзначати 8 березня як день жінки, її підтримала німецько-польська юдейка комуністка Роза Люксембург. Конференція проголосила 8 березня міжнародним жіночим днем. Але це свято не прижилося в світі. Його святкували, крім Ізраїлю, тільки в Московській імперії.

Відзначення цього жіночого дня, що, як правило, припадає на Великий піст, часто супроводжуються гучними пиятиками та забавами, чим порушуються норми християнської етики і зневажаються релігійні традиції християн.

Цивілізований світ на знак поваги й любові до жінок щороку у другу неділю травня відзначає День Матері — після Великодніх свят, в час розквіту весни й наближення сонячного літа.

Оскільки український народ у своїй основі є християнським і належить до сім’ї європейських народів, нав’язане силоміць свято 8 березня є чужим для нас.

 

Нам годиться відзначати справді міжнародне свято — День Матері (друга неділя травня).

 


0%, 0 голосів

90%, 9 голосів

10%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

РАЗОМ МИ-СИЛА! День Соборності України 22 січня 2011 року

  • 08.01.11, 22:27
 

День соборності України — свято України, що відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.22 січня 1919 р. у Києві на Софійській площі відбулися урочисті збори, на яких був проголошений Акт Злуки (об’єднання) українських земель, засвідчений Універсалом про об’єднання УНР і ЗУНР в єдину Велику Україну.День Собо…рності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.21 січня 1990 року живий ланцюг, утворений сотнями тисяч людей, з'єднав Київ та Львів на пам'ять про цю подію. Офіційно- 400 тисяч, неофіційно- близько 4 мільйонів наших співгромадян.Колись ми повторимо "Великий ланцюг" від давнього Херсонеса до Києва, від Ужгорода до Луганська. Це не тільки романтика. Це акт повернення українського духу в українське тіло, державотворчий акт.Запрошуйте друзів, розповідайте їм про цю подію.Наша мета: Неподільна Україна.План дій наступний:22 січня 2011 року вийти з державною атрибутикою (синьо-жовті прапори, прапорці, стрічки, бодіарт на обличчі) на вулиці своїх міст, містечок, сіл, взятись за руки. Самі програми у містах будуть оголошені трошки згодом.

Російська агресія у напрямку до України

  • 08.01.11, 00:23

Відправлено по пошті admin 4 червня, 2010

у Відповіді: Російська агресія у напрямку до України  ?????

ЧОМУ ви запитуєте????

 

дипломатичні стосунки між Російською Федерацією і Україною були встановлені в 1991 негайно на ліквідації Радянського Союзу, якого, обоє засновували засновницький республіку.

Українська історія не є окремим предметом в провідних російських університетаху, а включені в історії Росії

newsblast082808-300x187.jpgCartoonRussiaUkraine-300x203.jpgimages.jpg126430-300x240.jpg

Другорядні факти і форма загроз Росія у напрямку до України.

Стосунки у напрямку до України з Росії завжди були якимись ворожими, але зараз пішли до нових висот після Української незалежності.

Прем'єр-міністр Володимир Путін оголосив в російському для НАТО саміті в 2008, що, якщо Україна ризикне, щоб приєднатися до НАТО без згоди росії, Київ не дасть Москві ніякого іншого вибору, потім анексія Українського Сходу і Криму. (Короткий зв'язок з Putins statment)

  Деякі експерти переконані, що Росію, "демократичне" керівництво і жорстка лінія, визначається по запобіганню російських типу "помаранчевої революції" в Росії.

Таке мислення може пояснити не лише Російську внутрішню політику, але і його чутливість над подіями за кордоном також. Росія періодично користувалася своїми великими ресурсами енергії, щоб задратися своїх більше маленьких, залежних сусідів але Російські Урядові думки, що внутрішня сварка між політичною елітою України - засуджувають за безвихідь між 2 країнами. І в той же час Росія фінансує проросійські фракції в Українському уряді. У ганебній спробі створити розподіл в Українському уряді, користуючись хорошою старою Російською тактикою і ігри загроз і поділяй і володарюй.

У 1990Декілька гострих суперечок, сформованих через руйнівні дії у напрямку до України збоку Росії. Питання Криму - одна з суперечок. Це, проте значною мірою вирішилося після того, як Український Уряд вибирав, після тиску з боку Росії і поступився менш-більш сприятливий вибір. Крим мав залишитися в Українських межах, але тільки якщо Крим отримав статус Автономної Республіки. Це було зроблене, нехтуючи національним референдумом 1991. ( Стислість зв'язують 1991  референдум)

Другий головний диспут 90-х було місто Севастополь, з його основою Російського  Чорноморського Флоту. На відміну від іншої частини півострова Крим, місто Севастополь несло спеціальний статус в межах Радянського Союзу.

Під час падіння Радянської влади, місто разом з рештою України взяли участь у національному референдумі за незалежність України, де 58% населення проголосували за спадкоємність міста на користь Української держави.

(Посилання на Севастополь на користь української держави / Російські Думи aroganse голосування на рекламування міста)

Повністю ігноруючи цей факт, російська Дума проголосувала повернути місто, до території Росії в 1993 році. Після декількох років інтенсивних переговорів, в 1997 році це питання було вирішене на поділі Чорноморського флоту й оренди деяких військово-морських баз в Севастополі для Росії до 2017 року.

У 2000 році

Після "помаранчевої революції" деякі проблеми спливли в тому числі газові суперечки, і потенційне членство України в НАТО.

Сьогодні Росія залишається найбільшим економічним партнером України, Українська туристична галузь, сильно залежна від російських туристів. Багато східних і південних регіонів русофоби, які такожє домом для більшості російської діаспори в Україні, бажають ближчих стосунках з Росією і постійно використовуються Москвою, як маріонетки в російській поганій грі і спробах поділяти і володорювати.

Проте далі центральні і особливо західні регіони України показують менш доброзичливе відношення ідеї історичного зв'язку з Росією і Радянським Союзом зокрема, як на захід річки в Києві (де здебільшого етнічні українці живуть) був уражений поряд з Українським геноцидом  1932-1933, це було сталінське радянське покарання Росії за зростаючий Український  націоналізм і результат сталінської колективзаційної політики.

 Російський Президент Дмитро Медведєв відіслав videoblog на кремль.вебсайт рутенію, і офіційний блог кремль LiveJournal, в якому він напав на Віктора Ющенка, для того, що вимоги Медведєва - відповідальність Українського Президента в поганих стосунках з росією і Анти-російська позиція поточної Української влади В результаті цього передбачуваного Анти-російського почуття, Медведєв анонсував, що він не призначить нового Російського посла на Україну. У відповідь на цього Президента України Віктор Ющенко написав, він не може погодитися, що українсько-російські стосунки мають пробіг у будь-яких більших проблемах потім вони вже мали і задавалися питанням, чому російський Президент повністю виключає російську відповідальність в цьому. (російський clames український agression )

Світові політичні аналітики сказали, що повідомлення Медведєва хронометроване, щоб вплинути на кампанію для Українських президентських виборів, 2010.  США. і інші Західні країни  сказали, що не упевнено, що ці коментарі формують Медведєва був обов'язково а також заявляв, що Україна має право зробити його власні альтернативи, і якщо Україна хоче заглянути в приєднання до України NATO, оскільки будь-яка інша однорідна керівна країна має прямо до того, якщо вона так вибирає

 і Дмитро Медведєв підписав договір з приводу оренди Російської Військово-морської Бази в Севастополі впродовж майбутніх 25 років. Це бачить щось як повний продаж поза Україною. Оскільки в Українській конституції це - порушення державного права, щоб не мати ніякого співвітчизника збройних сил на постійних основах на Українській території впродовж розширеного періоду часу. У обміні, щоб продавати, це в Україну Українських народів отримало зменшення ціни на природний газ, яких припадає по $ 100 за кожну тисячу кубометрів.

17 травня, 2010, Президент Російської Федерації Дмитро Медведєв прибув в Київ. Впродовж Медведєва візиту сподівався підписатися міжобласні і міжнародні проблеми договорів співпраці, згідно з РІА Novosti. Це також було згадане на офіційному запиті у Верховній Раді заступником розквіту Першого Міністра Андрієм Kлюєвим. Згідно з деякими інформаційними агентствами головна мета візиту мала вирішити розбіжності в російсько-Українських стосунках з енергії, після того, як Віктор Янукович був згоден розпродати іншу частину Українських інтересів і газпрому злиття з Naftogaz. Не кажучи вже про злиття компаній державного газу є також розмови злиття сектора ядерної енергії також. Сектор ядерної енергії Росія має свою зацікавленність з давніх пір і зараз з їх новим "Українським хлопчиком" в залах влади сектор ядерної енергії буде в межах їх керування.

Опитування росіян роблять висновок, що:

думки в опитуваннях росіян роблять висновок, що росіяни мають більше негативне відношення до українців, ніж навпаки.

Опитування в Росії показали, що після вищих посадовців росіі зроблені радикальні твердження або вжив сильнодіючі заходи проти України, відношення тих голосувало у напрямку до України погіршився (кожного разу). Проблеми, які мають вигляд росіян ушкодження України, є:

Можливе Українське членство НАТО;

Україна намагається щоб визнали Голодомор, як геноцид проти Української нації;

Честь Української Повстанської Армії і роблячи Бaндеру національним Героєм без мoсковського благословенія

 (не цій Росії був потрібний Ukraines, що благословляється, обираючи голосуванням Сталіну 2nd найбільшу  російську мову історія )

Опитування в Росії в 1990s показали, що більшість росіян не можуть прийняти ліквідацію Радянського Союзу і втрату їх впливу онде - все ще члени російської політичної еліти, яка стверджувала, що Українська мова - російський діалект і що Україна (і Білорусь) має бути частиною Російської Федерації, навіть якщо їх вимога, бути військовою анексією.

Більшість українців голосували за незалежність в грудні 1991 наступні роки державна російська преса зображувала Україну незалежну, як роботу націоналістів, хто крутив правильні інстинкти мас згідно з 1996 вивченням. Вивчення заперечує, що в результаті цього презумпція на російську популярну думку стала, що Українська політична еліта - тільки річ, що стоїть між щирим побажанням українців, щоб возз'єднувати з Росією.

Висновок

Ця нація, Українська Нація що вийшла з Київської Русі, і може законно пишатися  гордою історією Козаків. Повинна зараз об'єднатися, як один і зупинити синдром  маленького брата перед цим великим синдромом брата , здійсненого росіянами; І возз'єднуватися і входить в свій Європейській Українській минулій і майбутній ідентичності.

Слава Україні!

Привітання

  • 24.12.10, 19:16

Рік Новий - казковий час!
Хай здивує щастям Вас

 
Хай несе Вам Новий Рік
Лиш достаток на поріг,
Щоб добро в житті велося
І омріяне збулося !
Нехай усе, що щастям зветься
На Новий Рік в Ваш дім ввійде,
Нехай здоров’я і кохання
Новий Рік Вам принесе.
Нехай Різдвяна коляда
Дарує усмішок багато,
Додасть Вам настрою й тепла
Відчуйте, що настало свято ! snegurka moroz elka bokali

Врятуйте життя Тані Мацюк

  • 24.12.10, 19:06

 

 

Реквізити WEBMONEY:

Гривні - U987053793364

Долари США - Z943946732760

Євро - E250379752823

Російські рублі - R573033764076

(Будь-ласка, в примітках платежу обов'язково вказуйте, що це гроші на лікування Тетянки Мацюк)
Kravchyk Vadym 23 Декабрь г. 21:18
Реквізити WEBMONEY:

Гривні - U987053793364

Долари США - Z943946732760

Євро - E250379752823

Російські рублі - R573033764076

(Будь-ласка, в примітках платежу обов'язково вказуйте, що це гроші на лікування Тетянки Мацюк)

Політичні сімейні клани: хто кому кум і брат

  • 18.11.10, 19:22


Якось так вийшло, що саме в нашій країні кумівство набуло вищої міри поширення. Особливо в політичних кругах. Початок цієї традиції поклав Віктор Ющенко, а успішно продовжив нинішній Президент Віктор Янукович.
"Любі друзі" додали клопоту
Епоха минулого третього по рахунку президента України запам'яталася, в буквальному розумінні, усеосяжним кумівством на владному олімпі. Політичний непотизм (різновид корупції, заснованої на кровних і споріднених зв'язках) представлявся нам чимось дуже неприємним. Тодішня "біло-блакитна" опозиція завзято кинулася критикувати кумівство в крузі Віктора Ющенка. Та і було за що.
Батьків своїх хрещеників, а також близьких родичів президент щедро обдаровував державними постами. Приміром його рідний брат став депутатом від "Нашої України", а племінник - заступником харківського губернатора. А кумами у Віктора Андрійовича і Катерини Михайлівни Ющенка є політики Юрій Павленко, Олег Рыбачук, Олександр Черевко, Віктор Балога, Володимир Гришко Давид Жванія, Петро Порошенко, Станіслав Аржевитин, Олександр Третьяков, Оксана Билозир, Микола Мартыненко і Микола Катеринчук. Хрестив третій президент дітей і з Оксаною Олександрівною Морозом-Хантом - кумою Олени Леонідівни Кучмы-Франчук. Вніс свій внесок Віктор Андрійович в розвиток і міждержавного кумівства, ставши хрещеним батьком молодшого сина грузинського президента Михайла Саакашвілі - Николоза.

Таємничий хрещеник
Естафету у Віктора Андрійовича успішно підхопив нинішній Президент. Віддаючи данину традиціям, Віктор Федорович явно вважав за краще брати в куми людей солідних, при погонах. Такими виявилися міліційний генерал Микола Джига заступник генерального прокурора України Віктор Пшонка і син головного "вертухая" країни Володимира Левочкина - Сергій. До речі, серед кумів нинішнього голови адміністрації Президента можна знайти і Леоніда Кучму, що хрестив, свого часу екс-міністра сім'ї і спорту Юрія Павленко. Ось такі "родинні" зв'язки.
Крім того, навесні поточного року багаторічна помічниця Януковича, замголови АП Ганна Герман розповіла пресі, що на Паску, 4 квітня він не лише зустрінеться з російським колегою Дмитром Медведєвим в Москві, але і хреститиме онука свого однокласника (швидше за все, з енакиевской середньої школи №34), який дуже просив про це. Президент дійсно так і зробив, проігнорувавши на відміну від своїх попередників, урочисті церковні служби в столиці України. Тому складається таке враження, що обряд був лише відмовкою, щоб з'їздити у черговий раз в Москву. Втім, за православною традицією відмовлятися від почесної місії духовного батька не можна. Однак, з іншого боку, традиції - традиціями, а політична доцільність все ж править світом. Тому з цим пасхальним хрещенням виникає маса питань.
Приміром що це за онук енакиевского однокласника Януковича, коль його хрестить сам Президент України? Чи яким чином Віктор Федорович, приміром, сприяв кар'єрі свого товариша по навчанню? Але ніякої офіційної інформації з приводу особи батька або діда загадкового московського хрещеника немає. Журналісти лише вивідали, що обіцянка другу хрестити його онука Віктор Федорович дав, ще будучи в опозиції. Говорять що з москвичів він дружив з бізнесменом Віктором Душиным, який, проте, загинув кілька років тому. Усі сходяться лише на тому, що хресних дітей у чинного Президента, на відміну від його попередника, не може бути багато адже круг особистого спілкування Віктора Федоровича не так
вже великий.
На жаль, ім'я хрещеника досі невідоме.

"У кумах не бути - і меду не пити"
Що стосується Артема Пшонки, другого хрещеника Віктора Януковича, то цей молодий народний депутат свого часу зробив запаморочливу кар'єру в Донецькій області, отримавши в 28 років полковницькі погони (Дмитру Табачнику що попалося колись на привласненні собі незаслужених військових звань, таке і не снилося!).
Говорять, Пшонку-молодшого майбутній гарант хрестив в нелегкий для "донецьких" 2005-й рік. Як, до речі, і Романа Миколайовича Присяжнюка, сина вихідця з Житомирщини. Нині президентському хрещеникові і, за сумісництвом, міністерському синові (Микола Володимирович очолює МинАПК в уряді Азарова) - 28 або 29 років. Його папа кар'єру зробив саме на Донбасі, ставши в 90-х заступником директора шахти "Ольховатская". Пізніше він перебрався ближче до Києва - в Житомир. Цілком можливо, що хрещеник Президента став тією людиною, яка вивела папу у віртуальний світ, створивши йому один з перших депутатських блогів в країні.
Хрещений батько Олени Сергіївни Левочкиной - Леонід Кучма а спадкоємця, Олексія Сергійовича - регіонал Едуард Прутник, екс-глава Держкомітету з питань телебачення і радіомовлення України. Віктор Федорович хрестив молодшого сина Сергія Володимировича. Коли і де відбувся обряд - невідомо.
Молодшого сина вінницького губернатора Миколи Джиги, 1987 року народження, Янукович також хрестив в 2005-му. Первісток, Микола-молодший, є координатором соціальних проектів ВМОО "Спілка молоді регіонів України". У цьому збігу простежується паралель з "помаранчевими" - багатьма кумами Віктор Ющенко обзавівся в опальному для нього 2000-м. Віктор Янукович, як і його попередник, мабуть, забезпечував собі лояльність і підтримку певних політичних груп.
До речі у Людмили Януковича в кумах - відомий артист Вадим Писарев (вона хрестила його дочку) і екс-прокурор Макіївки Василь Джарты. Молодший син Президента Віктор хрестив свого племінника Віктора Олександровича Януковича.
Як би то не було хресні і їх хрещеники (з українського істеблішменту) - тема, гідна не одній дисертації. Ми спробували прослідкувати зв'язки найвідоміших публічних співвітчизників. І зрозуміли, що деякі з цих "ланцюжків", на жаль, покриті щільною пеленою таємниці. Що ховається за нею? Гріхи молодості? Спроби приховати особисте життя від нав'язливих папрарацці? Але усе таємне рано чи пізно стане явним. Правда часом може виявитися зовсім не такою вже світлою, як її намагаються нам піднести.

Прагматично


Рідню на владу


У народній традиції хресні батьки грали істотну роль протягом усього життя людини. А духовна спорідненість, в яку вступали хрещені батьки і їх хрещеники, нерідко вважалася навіть сильніше за кровне. Тому запрошення в хресні завжди було почесним і сприймалося як прояв особливої пошани. А само кумівство створювало нерозривні зв'язки не лише між хресними батьками і хрещениками, але і між кумами. Воно нерідко використовується і в сучасній політиці. У українському суспільстві кумівство перетворилося на один з найбільш потужних механізмів солідарності. Як помітив політолог Віктор Небоженко "на базі родинних зв'язків побудовані найпотужніші українські економічні угрупування. І спроба заборонити їх неминуче натрапить на протидію".Експерти підрахували що як мінімум 40 чоловік з найближчого оточення Президента Віктора Януковича - його пряма ріднить або куми - займають різні пости в держорганах влади, судах і працюють депутатами Верховної Ради або місцевих рад. І по цьому показнику нинішня влада давно перевершила оточення Віктора Ющенка, якому докоряли в кумівстві в кадровій політиці.

Розпуста по-киевски; http://vlasti.net/news

  • 18.11.10, 07:47

Розпуста по-киевски : за 5 гривен можна зняти повію біля метро КПІ, а "блакитне" задоволення депутатів коштує $400

Правоохоронці розділяють декілька типів плутаний, від цього залежить і місце їх дислокації. Наприклад, найдешевших (від 5 до 100 гривен) можна упіймати "з руки" на вулиці біля метро КПІ, на бульварі Шевченка, біля метро "Лівобережна"

Після облави на шоу-бар "Органза", де, як виявилось, не лише показують стриптиз, але і працює бордель, міліція вирішила влаштувати глобальну зачистку ринку интим-услуг. Про це нам розповів глава ЦОС київської міліції Володимир Полищук. По припущеннях міліції у місті зараз діє більше 200 таємних кубел. "Інтимний бізнес ховається під вивісками стрип-баров, масажних салонів, розважальних клубів, на квартирах і в готелях", - розповів Поліщук.


ДЕШЕВІ. Правоохоронці розділяють декілька типів плутаний від цього залежить і місце їх дислокації. Наприклад, найдешевших (від 5 до 100 гривен) можна упіймати "з руки" на вулиці біля метро КПІ, на бульварі Шевченка, біля метро "Лівобережна" і, звичайно ж, на Окружній. Вони надають послуги в машинах і відрізнити їх можна по характерному одягу: мініспідниця, спортивна кофта і туфлі на шпильках. Як розповів нам таксист Микола, його знайомі співробітничають з такими дівчатами. Вони роблять деякі охоронні послуги і іноді надають свою машину. У результаті отримують 30% від клієнта. "За ніч так можна запрацювати гривен 200-300, але теж непогано", - говорить Микола. Другий тип - це дівчата по оголошенню, наприклад, про послуги масажу. Їх привозять на машині до місця, а потім забирають. За свої послуги вони беруть трохи дорожче - 200 гривен.

СЕРЕДНІ. Найпоширеніший у клієнтів - третій тип: дівчата з лазень, саун, стриптиз-клубов. Розцінки на відпочинок з "полуничкою" обмовляється безпосередньо з адміністратором, ціна стартує від 400 гривен. Як правило, для того, щоб обслужити чоловіків у таких закладах є кімнати з душовими кабінами і спальними місцями. "У договорі танцівників в стрип-клубе є одна цікава деталь. Там прописано, що вони не мають права розголошувати інформацію про клієнтів, а також не мають права їм відмовити у якому б стані вони не були, і що б не замовляли. "Крім того, нам заборонено мати якісь відношення за межами клубу. Тобто, наприклад, перетягнути клієнта на себе ми не можемо, за цим гострозоро стежить служба безпеки. Упіймають - не виплатять зарплату а це не менше 10 тисяч гривен", - розповіла нам Єлизавета, співробітниця одного із стрип-баров. Вона говорить, що міліція з облавами у них буває часто, але потім заклад знову відкривається.

ЕЛІТА. Найдорожчий тип плутаний - ескорт-сервіс. Ці дівчата отримують від $200 за годину роботи, але це тільки супровід на якому-небудь заході, за інтим - потрібно доплатити ще стільки ж. "У нас усі дівчата знають як мінімум англійський, до речі дуже багато з вищою освітою. Серед нас багато колишніх працівників готелів, модельних агентств або просто тих, у кого в готелях є хороші знайомі. У місяць я заробляю не менше $5-6 тисяч, і це не рахуючи подарунків. Але, звичайно, і у нас не усе так солодко. Пам'ятаю як на одному прийомі до мене пристав п'яний депутат Верховної Ради. Говорить, пошлеш мене - сядеш за дотик до недоторканних. При цьому платити тобі не буду. А зірки естради! Відомий російський виконавець, популярний в 90-х, наприклад, мене спробував ударити. Ледве відбилася".

НАЙЩЕДРІШІ - ДЕПУТАТИ-ГЕЇ
Як нам розповіли в одному з елітних готелів на Печерську, де є прихований бордель, часті клієнти у них - народні депутати, депутати Київради і зірки естради. Дівчатам-стриптизеркам вони платять $200 за годину "Як правило ми знаємо своїх клієнтів. Вони найчастіше замовляють одних і тих же дівчат", - розповіла нам плутана на ім'я Ганна. За її словами, не рідкість серед клієнтів і багаті пані. "Їх теж можна побачити по телевізору. Молодим людям вони платять $300 за годину", - розповіла вона. Але найщедріші з VIP -клиентов - депутати-геї, які платять за интимуслуги хлопцям по $400 за годиною "Поведінка цих чоловіків абсолютно відрізняється від публічної. Вони дуже уважні, ввічливі з персоналом. Зазвичай приходять, на відміну від інших, без охорони. Завжди залишають щедрі чайові. А з відряджень привозять подарунки. Єдина їх умова - конфіденційність", - розповів нам стриптизер Віталій.

 

Новая технология японцев оставит Россию без газового рынка

  • 18.11.10, 07:38


Канадські і японські учені уперше змогли добитися стійкого виходу газу з родовища газових гідратів - твердих розчинів метану в льоду. За наукоподібним формулюванням стоїть революційна подія: фактично йдеться про появу нової технології промислового видобутку газу. "Вісті" розбиралися, які перспективи у газогідратів і чи не вийде так, що традиційний газ скоро стане нікому не потрібний.

 
Свердловину пробурили в шарі вічної мерзлоти на крайній півночі Канади, на березі моря Бофорта, повідомляє ІТАР-ТАРС з посиланням на канадське агентство новин Postmedia News. Експеримент обійшовся в 48 млн канадських доларів (47,4 млн американських). І хоча стабільний вихід газу вдалося підтримувати тільки упродовж шести діб, вже можна сказати, що це справжній прорив в області здобичі "блакитного палива".

 
- Тепер очевидно, що можна отримувати газ з гідратів, використовуючи існуючі технології - заявив старший науковий співробітник міністерства природних ресурсів Канади Скотт Дэллимор.

 
Це "знакова подія", погоджується технічний керівник програми Сполучених Штатів по використанню газових гідратів Рэй Босуэлл тому що Канада має в розпорядженні у своїй арктичній зоні запаси гідратів, достатні для задоволення внутрішніх потреб протягом декількох століть.


Що це може означати для Росії? З одного боку, у нас власних газогідратів дуже багато. Розташовані вони найчастіше в зоні вічної мерзлоти або на дні Північного Льодовитого океану. Також вже виявлені родовища на дні Байкалу. Значить, ми теж зможемо їх розробляти і поставляти газ на зовнішній ринок. Але тоді він навряд чи комусь за кордоном знадобиться. Тому що - і це інша сторона проблеми - таких газогідратів дуже багато розкидано по всьому світу. Поклади виявлені не лише на півночі американського континенту, але і біля берегів Панами, Бразилії, Чилі, Західної Африки Японії і Новій Зеландії і ще в багатьох інших регіонах. І їх запаси, за найскромнішими оцінками, не поступаються запасам "класичних" газових родовищ. А деякі фахівці вважають, що і перевершують їх мало не в 20 тисяч разів, досягаючи астрономічної цифри в 7,6 квінтилліона (квінтилліон - 10 у вісімнадцятій мірі) куб.м. Тобто за бажання буквально кожна країна зможе забезпечити себе газом самостійно.

Секта Януковича

  • 17.11.10, 22:43

ТРАХ-ТИБИДОХ-ТИБИДОХ

Секта Януковича
Якщо дурень починає молитися, він розбиває собі лоб. Якщо при цьому дурневі дадены державні повноваження, він розбиває лоби оточенням. Якщо оточення свого "щастя" не цінує, дурень ображається і створює секту.
Ось приблизно таким чином виглядає логіка появи такої ж дивної, наскільки і потворної течії у вітчизняному (точніше, московському) православ'ї, як "секта Януковича". Зрозуміло, в офіційних документах вона не зареєстрована але де-факто ексклюзивний прихід "пахана" (у сенсі, батюшки) Віктора давно сформувався і встиг обзавестися усіма необхідними атрибутами, переплюнув в цьому відношенні ще одне породження релігійних віянь Донбасу - "Біле братерство" деякої "Марії Деві Христа Цвигун".
Хоча різниця між двома сектами простежується - не лише в колірному оформленні, де Янукович вніс "нове слово": блакитне - веселе, як ситець. Явище донецької комсомолки Цвигун народові сталося до її "посадки", а "пахана" - значно пізніше за його "відсидку".
Ікони
Замість ікон в секті Януковича використовуються бигморды і просто пики улюбленого "пастиря" (хочете помилуватися останніми не виходячи з Інтернету - відвідаєте офіційний фотоархів ПроФФесора. Попереджаємо відразу: видовище не для нервово слабких).
Ось, наприклад дорогий Віктор Федорович в прем'єрське ще перебування "богует" по численних церквах: лице затьмарене думою про високі матерії ("Цікаво, мля, Льоня мене в натурі єдиним кандидатом висунув або западло яке готує?. Ех, мля, як же не люблю я ці непонятки") свічки між пальцями гнуться, батюшки шарахають.
Ось ПроФФесор тріумфально об'єднується з "Жинками за майбутне": на тлі партійного голуба обхопив "жинку" до скреготу кісток і моторошно шкіриться - сміється. "Жинка" терпить і навіть, ніби, посміхається (шкода погано видно: рот панночці Януковичу за звичкою закрив ліктем), тільки примружилася: страшно. Начулася, мабуть, як "культурно" спілкувався із слабкою статтю в молоді роки м'ясистий енакиевский "гопник".
Ветерани - особлива сторінка в житті Віктора Федоровича. Ось коштує він на їх фоні, в камеру обхохатывается, усі один одним задоволені - тільки один дід чомусь до фотографа потилицею обернувся, йде зі свята життя - видно, знову суворий прем'єр не стримав слівце міцне, синівське.
Втім є у "пахана Віктора" ікони і традиційні - Донецької Пресвятої Богородиці, наприклад, яка прямо з терикону обласному "горбу" неприкрито протегує ще з 2000 року. Але це вже вчорашній день, погодитеся.

Молитви, проповіді, послання
Молитви "прихожан" Януковича не відрізняються різноманітністю - але тим вони і цінні для "пахана Віктора". Сам-то він, прямо скажемо, теж не любитель складних інтелектуальних побудов, і в усьому шанує, передусім, порядок і одноманітність як на зоні: "Віктор Федорович, ми за вас голосували і молилися. Вас переслідують - ми допоможемо. Вас посадять - ми принесемо сигарет і
сподіваюся". і тому подібне
Загалом, повна єресь. точніше, канонізація. Куди чудовіші проповіді і послання, вигадані самим "паханом Віктором".
З перших усім українським православним найбільше запам'яталася, звичайно ж, "Луганська проповідь" 21:10:2004 (у працях ряду тлумачів вона також носить назву "Казлы, які заважають нам жити"). Єретичні дослідники відмічають що у момент вимовлення ключової фрази "Луганської проповіді" фізіономія "пахана Віктора" надзвичайно нагадувала злісне лице його російського наставника пана Путіна, коли той обіцяв власним прихожанам "мочити бандитів в сортирах". Звідси виникла крамольна гіпотеза про те, що насправді фразу про "казлах" для Януковича придумав демонічний політтехнолог Глебушка Павлівський, щоб "путинизировать" імідж "міцного господарника". Але блискуча теорія колишнього придворного борзописця дружніх ПроФФесору есдеків пана Кичигина відразу ж розвіяла усі ці інсинуації в пух і прах. Не одну безсонну ніч напружував свій витончений мозок трактователь Кичигин і високооплачувані "пильнування" таки увінчалися успіхом: він здогадався, що насправді бувалий зэк по кличці Хам під "казлами" розумів зовсім не те, що зазвичай розуміють викладачі в "тюремних університетах". "Козли" Кичигина йдуть своїми рогами в Біблію - та їм просто і нікуди йти, коли посилає сам "пахан Віктор".
Але найбільший розвиток в творчій спадщині ПроФФесора знайшов, звичайно ж, жанр послань. Коротко перерахуємо лише деякі з них.
"Послання ветерана". Одне з найбільш спірних діянь "пахана Віктора". Постійним читачам "Обкому" немає необхідності нагадувати про обставини, при яких ПроФФесор вимовив свою знамениту фразу "Приберіть його нах". Але сам Янукович в даному випадку чомусь наполегливо заперечує своє авторство. Навіть вердикт суду, що зобов'язав відповідача виплатити скривдженому дідові 50.000 компенсацій, не змусив скромного "пахана Віктора" відверто признатися в скоєному. Втім справедливості ради варто відмітити, що ПроФФесор все ж не стримався і натякнув своїм шанувальникам на те, що "Послання ветерана" таки мало місце. "Усі знають про моє особливо прихильне відношення до літніх людей і особливо до ветеранів", – прокоментував "пахан Віктор" рішення суду. Що має вуха та почує.

"Послання до Віктора Ющенка з нагоди смерті його матері".

У цьому воістину епохальному документі ПроФФесор, виражаючи своє "глибоке співчуття" суперникові, що тільки що переміг його, продемонстрував свою релігійність, що називається, "по самі гланди". "Смерть матері - це такий Божий знак, який дає нам можливість осягнути. усю дріб'язковість як поразок, так і перемог", - говорилося в посланні, за поширення якого згодом, як затверджувала Ганна Герман-Стецив був звільнений один із співробітників прес-служби ПроФФесора. Але, якщо розібратися, парубок-то був ні в чому не винен - він тільки розіслав по інстанціях (фактично - увічнив) плоди безсмертних, нелукавих мудрувань свого шефа.

"Святкове послання до українців з приводу свята Пасхи".

 Мабуть, в цьому оригінальному творі богословський талант "пахана Віктора" проявився найяскравіше, а його хвора фантазія досягла досі небачених висот. Порівняти СІЗО у який потрапив "донецький братан" Борис Колесников, з голгофою (і, відповідно, самого Колесникова - зрозуміло з Ким). ну, для цього потрібно або не мати голови, або регресувати до крайньої міри цинізму, або (що найбільш, на наш погляд, близько до правди) всі разом узяте. Але про це трохи нижче.

Традиційні послання до американців.

 Тут усе просто, тому що схоже як дві краплі води на молитви "прихожан" "секти Януковича". Тільки ті моляться "паханові", а "пахан" - Заходу. Ось, говорить ПроФФесор своїм іноземним богам, при мені, млинець, в натурі була дИмократия а якщо б я ще і президентом став, то я б в Україні таку дИмократию розвів, що ви б усе з неї поохренели і обзавидовались. А шо зараз? Аппазицию переслідують, рИпрессии розвели, а вас Ющенко обдурив - ніякий він не агент ЦРУ, це я агент ЦРУ і дружина у мене - в американських валянках.

"Оппостолы"
"Оппостолы" у Януковича в його прем'єрське перебування були численні і впливові (справжній легіон, без балди), але, як показала практика, кишка у них на перевірку виявилася, прямо скажемо, тонка. Усіх "зрадників" від яких за час помаранчевої революції "очистився" ПроФФесор, не визнати, так що ми і намагатися не будемо. Досить послухати, хто в нашому політикумі зараз голосніше за усіх кричить про "жахи кучмизма", - ось це майже напевно і буде один із збіглих януковичевых "оппостолов".
Сьогодні у ПроФФесора в оній якості відносну активність проявляють троє: Тарас Чорновіл, прес-секретар і просто помічник Ганна Герман-Стецив (автор знаменитого оксюморона про "вибілювання Африки") а також адвокат (цінне придбання для Віктора Федоровича в його нинішньому положенні) Олена Лукаш - за сумісництвом постійний автор дешевих "аналітичних матеріалів" на сайті ПроФФесора. Головна роль "оппостолов" Януковича - з піною на вустах (що останнім часом виділяється швидше, ніж у горезвісного собаки Павлова) відмазувати шефа від прикростей, в які він постійно уляпується, і брати на себе його численні гріхи.                                                                                        Приміром, Тарас Ч. у своє перебування громадським радником прем'єра-кандидата по західноукраїнському менталітету (ну там шнурки зав'язати, чифира заварити, як завжди), прославився своєю знаменитою істерикою з приводу івано-франківського інциденту. Це коли Людина-Африка напередодні свого широко розрекламованого візиту у Святогорскую Лавру був звірячо застрелений з яйця, а Тарасику було бачення акумулятора від телекамери і рою тракторних шарикопідшипників, выстреленных з духової рушниці. Ось ніхто не бачив а Тарасика таки "заглючило". "Оппостол"? Безумовно.                                                                                                                                           Дівчинки Ганна і Лена у ПроФФесора нині в основному трудяться по лінії контррозвідки. Як тільки в повітрі з'являється хоч би щонайменший запах гасу - наприклад, у вигляді чергової повістки на черговий допит - "оппостолки" блискавично вигадують для патрона яке-небудь відповідальне відрядження. Причому, спочатку ніхто не говорить, куди саме вирушає "пахан Віктор", - а раптом нехороші менти зустрінуть його з необхідними паперами прямо на вокзалі? Що накажете під вагонами ховатися або в туалеті закриватися, поки не підуть? Несолідно якось, пахан все-таки. А так об'ємні дівочі грудям надійно прикривають свого мужика від "репресій влади". Так, повістку для Віктора Федоровича отримала. Ні, не віддала - не встигла. Поїхав в невідомому напрямі, він мені не звітує. А ось те, що ви його через пресу викликаєте, так за це ви мені зараз дасте відповідь!

Прихід
Необхідно відмітити, що якогось одного конкретно узятого "молебенного удома" у "секти Януковича" немає. І не потрібно - у "пахана Віктора" на ці цілі заброньований цілий "молебенный патріархат" - московський. Але зовсім не в Росії - після провалу на виборах Віктора Федоровича зі Всесвітнього православного собору московські батюшки тільки що стусанами не гнали. Зате в Україні досі будь-яка церква московського патріархату для "пахана Віктора" - що будинок рідний.
За великим рахунком, нічого негожого в цьому немає - будь-який прихід має бути завжди відкритий для віруючої людини. Але з іншого боку, жоден порядний прихожанин не дозволить собі перетворювати церкву на політичний балаган, як це регулярно робить Янукович. Останній, найжахливіший приклад злісного богохульства в стилі горезвісного "всешутейшего собору", - це перетворення Януковичем Києво-печерської Лаври - найбільш шановної святині слов'янського православ'я - у вульгарний знімальний павільйон. Американці вирішили забабахать документальну киношку про "помаранчеву революцію", а головний "апазиццианер", чи бажатимете бачити, забажав зніматися зі свічкою в Лаврі і інтерв'ю давати - в чернечій келії! Тільки уявіть собі : прожекторы, камери, мікрофони крики режисера : "Містер Янукович, плиз, ну що ви знову як лом проглотиль?. Давайте дубль твенти файв"!.
Острах. Язичництво. Богохульство. Секта.
Опіум для народу
Вульгарне "месіанство" Януковича - це, звичайно, в першу чергу цинізм, що досяг абсолюту. Але і не в останню - тупа віра у власну богообраність. Важко сказати, на чому вона грунтується і звідки виникає. Проте підоснова тут очевидна: релігійність Януковича схожа на заняття чорною магією. За православ'ям йому бачиться передусім не Божественний початок, а ритуал : якщо усе зробити "правильно" (так і проситься - "за поняттями") - поставити свічки "кому потрібно", пожертвувати на храми "скільки потрібно", поспілкуватися з особливо "правильними" батюшками і тому подібне - те Господь "нікуди не подінеться і усе виконає".                                                                                                               Не така вже рідкісна помилка, прямо скажемо, - дурнів, що розбивають лоби об церковну підлогу, у нас хапає в надлишку. Але Янукович через своє недавнє положення (чи жарт сказати, ще на початку осені ПроФФесора вважали чи не першою особою країни!) примудрився довести цю тенденцію до гротеску в загальнодержавному масштабі. Та і зараз продовжує богохулити з недитячим розмахом. І, що найнеприємніше, у нього знаходяться фанатичні послідовники
яких не так вже і мало - такий відсоток "расшибателей лобів".

 

 

Не встиг відмелькати Путін, як Янукович вже до Медведєва

  • 17.11.10, 22:37

Не встиг відмелькати Путін, як Янукович вже до Медведєва зазбирався


Президенти України і Росії Віктор Янукович і Дмитро Медведєв зустрінуться в Маскві у рамках засідання Українсько-російської Міждержавної комісії 26 листопада повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на радника-посланця Посольства Росії в Україні Всеволода Лоскутова.
Він відмітив, що останнім часом українсько-російська співпраця активізувалася, і зустрічі на вищому рівні проходять частіше.
За словами дипломата результат цих зустрічей став пліднішим, про це свідчить і засідання комітету з питань економічного співробітництва Українсько-російської Міждержавної комісії, яке відбулося в Києві 27 жовтня.