хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Розпуста по-киевски; http://vlasti.net/news

  • 18.11.10, 07:47

Розпуста по-киевски : за 5 гривен можна зняти повію біля метро КПІ, а "блакитне" задоволення депутатів коштує $400

Правоохоронці розділяють декілька типів плутаний, від цього залежить і місце їх дислокації. Наприклад, найдешевших (від 5 до 100 гривен) можна упіймати "з руки" на вулиці біля метро КПІ, на бульварі Шевченка, біля метро "Лівобережна"

Після облави на шоу-бар "Органза", де, як виявилось, не лише показують стриптиз, але і працює бордель, міліція вирішила влаштувати глобальну зачистку ринку интим-услуг. Про це нам розповів глава ЦОС київської міліції Володимир Полищук. По припущеннях міліції у місті зараз діє більше 200 таємних кубел. "Інтимний бізнес ховається під вивісками стрип-баров, масажних салонів, розважальних клубів, на квартирах і в готелях", - розповів Поліщук.


ДЕШЕВІ. Правоохоронці розділяють декілька типів плутаний від цього залежить і місце їх дислокації. Наприклад, найдешевших (від 5 до 100 гривен) можна упіймати "з руки" на вулиці біля метро КПІ, на бульварі Шевченка, біля метро "Лівобережна" і, звичайно ж, на Окружній. Вони надають послуги в машинах і відрізнити їх можна по характерному одягу: мініспідниця, спортивна кофта і туфлі на шпильках. Як розповів нам таксист Микола, його знайомі співробітничають з такими дівчатами. Вони роблять деякі охоронні послуги і іноді надають свою машину. У результаті отримують 30% від клієнта. "За ніч так можна запрацювати гривен 200-300, але теж непогано", - говорить Микола. Другий тип - це дівчата по оголошенню, наприклад, про послуги масажу. Їх привозять на машині до місця, а потім забирають. За свої послуги вони беруть трохи дорожче - 200 гривен.

СЕРЕДНІ. Найпоширеніший у клієнтів - третій тип: дівчата з лазень, саун, стриптиз-клубов. Розцінки на відпочинок з "полуничкою" обмовляється безпосередньо з адміністратором, ціна стартує від 400 гривен. Як правило, для того, щоб обслужити чоловіків у таких закладах є кімнати з душовими кабінами і спальними місцями. "У договорі танцівників в стрип-клубе є одна цікава деталь. Там прописано, що вони не мають права розголошувати інформацію про клієнтів, а також не мають права їм відмовити у якому б стані вони не були, і що б не замовляли. "Крім того, нам заборонено мати якісь відношення за межами клубу. Тобто, наприклад, перетягнути клієнта на себе ми не можемо, за цим гострозоро стежить служба безпеки. Упіймають - не виплатять зарплату а це не менше 10 тисяч гривен", - розповіла нам Єлизавета, співробітниця одного із стрип-баров. Вона говорить, що міліція з облавами у них буває часто, але потім заклад знову відкривається.

ЕЛІТА. Найдорожчий тип плутаний - ескорт-сервіс. Ці дівчата отримують від $200 за годину роботи, але це тільки супровід на якому-небудь заході, за інтим - потрібно доплатити ще стільки ж. "У нас усі дівчата знають як мінімум англійський, до речі дуже багато з вищою освітою. Серед нас багато колишніх працівників готелів, модельних агентств або просто тих, у кого в готелях є хороші знайомі. У місяць я заробляю не менше $5-6 тисяч, і це не рахуючи подарунків. Але, звичайно, і у нас не усе так солодко. Пам'ятаю як на одному прийомі до мене пристав п'яний депутат Верховної Ради. Говорить, пошлеш мене - сядеш за дотик до недоторканних. При цьому платити тобі не буду. А зірки естради! Відомий російський виконавець, популярний в 90-х, наприклад, мене спробував ударити. Ледве відбилася".

НАЙЩЕДРІШІ - ДЕПУТАТИ-ГЕЇ
Як нам розповіли в одному з елітних готелів на Печерську, де є прихований бордель, часті клієнти у них - народні депутати, депутати Київради і зірки естради. Дівчатам-стриптизеркам вони платять $200 за годину "Як правило ми знаємо своїх клієнтів. Вони найчастіше замовляють одних і тих же дівчат", - розповіла нам плутана на ім'я Ганна. За її словами, не рідкість серед клієнтів і багаті пані. "Їх теж можна побачити по телевізору. Молодим людям вони платять $300 за годину", - розповіла вона. Але найщедріші з VIP -клиентов - депутати-геї, які платять за интимуслуги хлопцям по $400 за годиною "Поведінка цих чоловіків абсолютно відрізняється від публічної. Вони дуже уважні, ввічливі з персоналом. Зазвичай приходять, на відміну від інших, без охорони. Завжди залишають щедрі чайові. А з відряджень привозять подарунки. Єдина їх умова - конфіденційність", - розповів нам стриптизер Віталій.

 

7

Коментарі

118.11.10, 08:02

Уж этих трудяг нововведения в трудовом и налоговом кодексах не коснуться))

    218.11.10, 08:19Відповідь на 1 від Floresco

    Ви їх і не побачите в лавах мітингуючих,вони жили,живуть і будуть жити при любій владі,як висловився Воланд в "Мастер и Маргарита" М.Булгакова,стосовно людей... C'est notre vie.

      318.11.10, 08:29

      "за 5 гривен можна зняти повію біля метро"

      Ух ты! Вот это класс! Вот это коммунизм практически.

        Гість: Эхинопс

        418.11.10, 08:31Відповідь на 3 від CKB

        "за 5 гривен можна зняти повію біля метро"

        Ух ты! Вот это класс! Вот это коммунизм практически.
        Но это без презика.

          518.11.10, 08:37Відповідь на 4 від Гість: Эхинопс

          "за 5 гривен можна зняти повію біля метро"

          Ух ты! Вот это класс! Вот это коммунизм практически.
          Но это без презика.
          А при чем здесь Янукович?

            Гість: Эхинопс

            618.11.10, 08:42Відповідь на 5 від CKB

            "за 5 гривен можна зняти повію біля метро"

            Ух ты! Вот это класс! Вот это коммунизм практически.
            Но это без презика.
            А при чем здесь Янукович?
            Как, разме заметко не про него? Вот блин, знал же, что нужно читать не только заглавия.

              718.11.10, 10:05Відповідь на 6 від Гість: Эхинопс

              знал же, что нужно читать не только заглавия.Ну еще чего. Это же непрактично

                819.11.10, 06:36

                оставил бы ссылку на ук

                  919.11.10, 07:00

                  Браво. Геї - найкращі.

                    анонім

                    1019.11.10, 09:23

                    Гоміки рулять!