хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Стаття про те що накипіло



Останній час став помічати що за подіями  політики та війни які калейдоскопічно змінюються у нас перед очима, за патріотичними гаслами та закликами, дуже багато з нас забули. А ради чого ж збирався Майдан, які були тоді прагнення людей , про що мріялося, і заради чого люди клали свої життя… Здається це був Європейській вибір??, наче так?  А ще здається дуже хотіли щоб не було корупції,  та  хотіли покарання для зухвалих здирників-чиновників  та зрадників депутатів. Хотіли підвищення життєвого рівня та справедливості, викорінення кричущої соціальної несправедливості….здається так… А що , у нас тепер, у нас тепер війна. Війна кого і за що?-  Війна одного народу з іншим заради свого визначення?? – Ніі.. Війна одних олігархів з іншими за свої інтереси?? Ні!!! І ще багато разів Нііііі!!!! Це війна олігархів зі своїми НАРОДАМИ задля панування над ними!!!

 І як тільки десь з'являється хоч найменша небезпека для їхнього панування, як вони злітаються один одному на допомогу.І заради  свого панування вони готові кидати в жорна війни тисячі і тисячі людей  під патріотичний лемент СВОЇХ ЗМІ і відволікати їх від справжніх проблем життя,Надуманими небезпеками.  Створювати образи ворогів,та провокувати справедливий гнів, і під  гаслами подібними до , "Кайдани або смерть "   «та  Боже Ката бережи», в котлах людської дурості та ненависті готувати криваве вариво на жертву своєму богові Мамоні .

 

Боже як же це примітивно, але як не дивно , це діє!!!

Невже ми так І не навчилися думати і просто бачити те що діється, не десь там, а у нас перед очима, в нашій країни, нашому місті . Ми так і не змогли порвати кайдани нашої свідомості,ми так і не змогли розгледіти нашого справжнього ворога і його сатанинську гру….Бо якщо б розгледіли ,то тоді б ми вже мали хоча б щось уже с цим робили ,А наразі маємо повне нерозуміння та подив  з того що діється…


Богдан

7

Коментарі

113.03.15, 14:10

у меня тоже наболело
считаю, что Майдан был ошибкой... прекрасное событие, но как-то не вовремя.
ибо не кем было заменить власть в стране.. как правили олигархи, так и дальше правят они.
украинцы потеряли еще больше, а покращення отодвинулось еще на 20 лет.

    213.03.15, 14:20Відповідь на 1 від ранок

    Ні, на мою думку, Майдан не був помилкою, але потрібно революції доводити до логічного кінця, а не потрібно було слухати "ТРЬОХГОЛОВОГО ОДНОЧЛЄНА", які нам гарно розповідали, які вони гарні, потрібно було всю цю погань прибирати від влади і т.і.

      313.03.15, 14:29Відповідь на 2 від UNSO Дніпро

      и кто бы их убирал?
      у этих говнюков (по обе стороны барикады) все схвачено.. а у простых людей очень мало опыта люстрировать недовласть.. многие не понимают, как можно убрать всех этих уродов из власти.
      а Майдан с чего начался? за интеграции в ЕС, а не за смену власти Яныка... значит, Янык устраивал как президент?

        413.03.15, 14:32Відповідь на 2 від UNSO Дніпро

        лучше подождали бы мы со своим ЕС..
        достаточно просто митингами подгонять власть к ЕС.. Майдан был лишним (хнык хнык)

          Гість: paleogod

          513.03.15, 14:32

          Вирішив кинути виклик вітряним мельницям, як Дон Кіхот? Комуністи он вже пробували здолати капіталізм і міжнародний олігархат, - 73 роки експериментів над нами, ну і що з того вийшло? Пройде не одне покоління поки наш народ позбудеться постгеноцидного синдрому і наслідків денаціоналізації... На щастя багато інших народів живуть краще, бо розвивались зовсім іншим шляхом.

            613.03.15, 14:33

              Гість: vismut58

              713.03.15, 14:37

              хоть у одного из УНСО мозги правильно волспринимают события! всё так и есть как написано!!! и я про это уже год пишу и нажил кучу недругов...

                Гість: paleogod

                813.03.15, 14:38Відповідь на 4 від ранок

                лучше подождали бы мы со своим ЕС..
                достаточно просто митингами подгонять власть к ЕС.. Майдан был лишним (хнык хнык)
                Майдан лишний, в том случае, если если бы во власть, благодаря жителям Донбасса, не пролезли во власть моральные уроды, чтобы грабить страну и обогащаться, а не заниматься её развитием во благо народа. Яценюк после бегства Януковича когда открыл казну - охуел! Там на счетах оставалось всего 7 миллионов, а не миллиардов. Куда наши денюжки с налогов испарились? Адрес указать? Ростов-на-Дону

                  Гість: vismut58

                  913.03.15, 14:41Відповідь на 5 від Гість: paleogod

                  Вирішив кинути виклик вітряним мельницям, як Дон Кіхот? Комуністи он вже пробували здолати капіталізм і міжнародний олігархат, - 73 роки експериментів над нами, ну і що з того вийшло? Пройде не одне покоління поки наш народ позбудеться постгеноцидного синдрому і наслідків денаціоналізації... На щастя багато інших народів живуть краще, бо розвивались зовсім іншим шляхом.расскажешь своим детея что их детям счастья не видать тоже.... только разруха, голод и смерть... ради этого стоило бунтовать? и противозаконным путём передать власть от одних кровопийц другим

                    Гість: paleogod

                    1013.03.15, 14:44Відповідь на 4 від ранок

                    Ключове слово ВІЙНА. До тебе мабуть ще не дійшло, що ми зіткнулись із зовнішньою агресією, яку в любому випадку треба відбивати, об'єднавши зусилля всього народу, а не скиглити, що тобі хтось повинен створити комфортні тепличні умови, коли на сході гинуть самі найкращі - патріоти України.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна