хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

«Приватівці» розпиляли 78 мільйонів на перинатальний центр

Управління капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації 7 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Рубікон-Трейдінг» на реконструкцію будівлі поліклініки регіонального перинатального центру. Вартість угоди становить 77,52 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2015 року мають полагодити стіни і перекриття, прокласти трубопроводи каналізації, водо- і теплопостачання, встановити умивальники і душові, купити і змонтувати устаткування для систем вентиляції і кондиціювання, купити холодильник, вогнегасники, пасажирські ліфти.

Фірму «Рубікон-трейдінг» заснували Галина Лопатко, Григорій Козинський, ТОВ «Приват-фінанс» і ТОВ «Техносервіс», засноване двома віргінськими офшорами - «Едгар Олсторм Холдінгз С.А.» та «Фенвік Коммершіал лтд».

Єдиними конкурентом було «Агат ЛТД» з різницею пропозицій 5,5%. Першими засновниками цієї фірми були власники «Рубікону» Григорій Козинський і Галина Лопатко.

Починаючи з 2011 року, в рамках нацпроекту Віктора Януковича «Нове життя» по будівництву перинатальних центрів «Рубікон-Трейдінг» отримало підряди на об'єкти у Запоріжжі та Дніпропетровську на загальну суму 279,42 млн грн.

При цьому наприкінці 2011 року Дніпропетровська обласна прокуратура порушила справу стосовно посадових осіб «Рубікон-трейдингу» через завищення обсягу і вартості робіт. Однак і після цього фірма продовжувала отримувати підряди на додаткові роботи.

Нагадаємо, 4 жовтня ПАТ «Аеробуд» розіграв з «рідною» фірмою 70,51 млн грн. на ремонт перинатального центру у Львові. «Аеробуд» контролюється офшорними компаніями, близькими до одного з лідерів групи «Приват» Геннадія Боголюбова. Головою правління «Аеробуду» є той самий Григорій Козинський, що заснував «Рубікон-трейдінг».

2

Коментарі