турецька приказка:

  • 06.01.12, 12:37
«Кава має бути чорною як пекло, сильною як смерть, солодкою як любов»

Відомі люди про шлюб:

  • 06.01.12, 12:29
Найміцніша основа для шлюбу — взаємне нерозуміння. (Оскар Уайльд)

Я віддаю перевагу чоловікам з майбутнім, а жінкам – з минулим. (Оскар Уайльд)

Я не стану заперечувати, що дружина може захопитися своїм чоловіком, – врешті-решт, він теж чоловік. (Жерар де Нерваль)

Щасливий шлюб – це шлюб, в якому чоловік розуміє кожне слово, якого не сказала дружина. (Альфред Хічкок)

Чом би й не любити свою дружину? Любимо ж ми чужих. (Олександр Дюма-мол.)

Для розумної жінки чоловіки – не проблема; для розумної жінки чоловіки – рішення. (Сарі Габор)

Чарівну жінку і прекрасного чоловіка часто розділяє суща дрібниця: те, що вони перебувають в шлюбі один з одним. (Робер де Флер)

Добре підібрана пара та, в якій обоє одночасно відчувають потребу в скандалі. (Жюль Ренар)

Є чоловіки, з якими я б могла провести вічність. Але не життя. (Кетлін Норріс)

Інші дружини відчувають до свого чоловіка таку ж сліпу і загадкову любов, як монашки – до своїх монастирів. (Марія Ебнер-Ешенбах)

Чоловік входить в життя жінки і влаштовує в ній своє власне. (Луїза Леблан)

Чоловіка цікавлять жінки з минулим: він сподівається, що історія повториться. (Мей Уест)

Чоловік займається жінкою, як хімік своєю лабораторією: він спостерігає в ній незрозумілі йому процеси, які сам же і виробляє. (Василь Ключевський)

Індекс сексапільности:

  • 05.01.12, 15:31

Зовнішність має значення Статистичний портрет типово привабливого чоловіка та типово привабливої жіночки: ВІН — стрункий, але не могучий, володіє темним волоссям, прямим носом с високим переніссям, видовженим овалом лиця, досить чітко окреслиними тонкими губами. ВОНА — струнка шатенка з вміру пухкими губами та світлими очима, невеликою голівкою, трохи керпатим носиком та трохи інфальтивним виразом обличчя.

Привабливість та одяг Жінка, яка розмістила на інтернет-сторінці свою фотографію в червоному платті, буде отримувати на 25% больше пропозицій познайомитись, ніж красуня в одязі іншого кольору. Мужчина в белій обтягуючій тенісці буде здаватися дівчатам більш сексуальнішим, ніж той же мужчина, але у светрі.

І неохайність За допомогою приладу «Поліграф» вчені вияснили, що під час першого побачення найбольшу увагу партнера приваблюють наші губи, очі та волосся. Псує враження неохайність, невимите волосся та пірсинг.

І жіночи йцикл Жінки змінюють свою прихильність в залежності від циклу. В периоди, які сприяють зачаттю, більшість надають перевагу типу «мачо» у „спокійні дні”, жінки вибирають спокійних інтелігентних мужчин. Виходить, що народжувати жінки хочуть від „мачо, а в якості чоловіків бачать неяскравих, але інтелігентних мужчин.

Рівність Виявляється, що ми тяготіємо до рівним — по віку, красі та статку. Юні дівчата закохуються в молодих пхлопців, а не в літніх багатіїв. А заможні мужчини тянуться до заможних жінок. Союзи „подібних” з еволюційної точки зору больш стабільні.

…Співчуття Марлен Дітріх вважала: «Мужчину швидше зацікавить жінка, яка проявляє до нього цікавість, ніж та в якої гарні ноги».

і гроші Канадські соціологи вияснили, як приваблива зовнішність впливає на зарплату. Після того як зовнішність усіх участників эксперименту була оцінена в балах — від 1 до 5, вчені порівняли їх доходи. Виявилось, що кожна додаткова одиниця привабливості добавляла людям приблизно 2000 доларів прибутку в рік.

і сезон кохання Біоритми жінки та мужчини настроєні так, щоб діти народжувались у теплу пору року. Правдивий сезон кохання зовсім не весна, а осінь. В вересні-жовтні у мужчин підвищується рівень тестостерона, що робить їх особливо привабливими для жінок.

Думки вголос:)

  • 18.02.11, 15:34
Я тут подумала - як би виглядав світ якби ним правили жінки, і ось що подумалось:
- не було би відеоігр, зате була б винайдена вакцина молодості яку би кололи кожній дівчинці після народження натомість прививки;
- шоколад і морозиво були б найважливішими інгредієнтами любої дієти;
- ліжка не мали би ніжок, щоб чоловіки не могли складати під них шкарпетки;
- нові машинине були б 5-7 кольорів, а 100-200,включаючи лавандовий, колір ванілі і були б хамелеонами, змінювали колір в залежності від одягу, лаку для нігтів чи настрою;
- про кришку унітазу і писати не потрібно.....

Які у вас ідеї?

Вот так бывает

  • 10.12.10, 14:27

После аварии муж не смог опознать жену в морге - за несколько лет лет брака он ни разу не видел ее лица

    Муфлеху Мухаммаду за 10 лет брака так и не удалось увидеть лицо собственной жены, несмотря на то, что за время супружеской жизни ей удалось родить супругу пятерых детей, сообщает Седмица.ru со ссылкой на "Emirates 24/7".

    "Моя жена никогда не открывает свое лицо, - признается Муфлех, - даже перед своей семьей, поскольку ее приучили к этому с детства. И я вынужден уважать ее желания и не настаивать на том, чтобы увидеть ее лицо". "За 10 лет брака я так ни разу и не увидел лицо своей жены", - уверяет муж.

    В некоторых семьях Саудовской Аравии по-прежнему сохраняется древняя традиция скрывать свое лицо даже от близких родственников. Даже после того, как их выдают замуж, мусульманки никогда не снимают хиджаб, оставляя своих супругов заинтригованными на всю жизнь.

   В связи с этим зачастую имеют место курьезные случаи. Мухаммад Хиляль также за весь период брака никогда не видел лица своей жены. И возможно у него и дальше не возникало бы с этим никаких проблем, если бы не случилось несчастье, которое постигло саудовскую семью. Жена Мухаммада попала в аварию и погибла. Для опознания тела супруга вызвали в морг, однако, увидев лицо собственной жены, он затруднился однозначно ответить, кто пред ним находится. Мужчина сделал предположение, что это, возможно, его жена, лишь, надев обратно на труп вуаль и тщательно приглядевшись.

Посмішки

  • 26.11.10, 14:30

Усмішка нічого не коштує, але багато створює. Вона збагачує тих, хто її отримує, не збіднюючи тих, хто її віддає. . Здавалося б вона триває мить, а пам’ять про неї інколи зберігається назавжди... 

Немає настільки заможних, які б змогли прожити без неї, і немає настільки убогих, які б не стали багатшими з її ласки. Вона  слугує паролем для друзів.

Однак її не можна ні купити, ні випросити, ні позичити, ні вкрасти, бо ж вона є певна цінність, яка не принесе жодної користі нікому, якщо тільки її не віддати від щирого серця.

Якщо хтось так втомився, що уже не спроможний подарувати вам  своєї усмішки, тоді залиште йому/їй котрусь з ваших. Ніхто так не потребує усмішки, як той, кому вже нічого віддати. Тож якщо ви хочете прихилити до себе інших, усміхайтеся! 

Посмішка перш ніж слова говорить: „Ви мені подобаєтеся, мені з вами приємно...”. Ось чому наші чотириногі друзі, собаки, мають такий успіх. Їм непотрібно нічого робити, окрім любити. Згадайте, як ваш улюбленець стрибає з радощів, несамовито меле хвостиком, увесь тремтить і кидається вам в обійми. А ще кажуть, що собаки не вміють посміхатися... 

Нещира усмішка нас засмучує, інколи обурює. Однак щиру усмішку видно одразу. Тому вона така рідкісна, що справжня. Лицемірство так довго живе на світі, що його відсутність дивує і окрилює. Тож зустрічайте людей з радістю, якщо ви хочете, щоб вони раділи разом з вами. Відповідайте по телефону з усмішкою, і тоді людина на іншому кінці дроту відчує її, а може й побачить. 


Щоразу, коли ви виходите з будинку, приберіть веселого  вигляду, високо підніміть голову, дихайте на повні груди „пийте сонячне світло”, вітайте усмішкою ваших друзів і вкладайте душу в кожен потиск рук. Не бійтеся, що вас неправильно зрозуміють і не замислюйтеся навіть на хвилину про ваших недоброзичливців. Усміхайтеся! J

 

Равнодушие....

  • 26.11.10, 12:14

Мы ходим по улицам, уткнув нос в асфальт, будто в коконе, отгораживающим нас от окружающего мира. Где-то кричит потерявшийся мальчик, старенькой бабушке не хватает сил влезть в автобус, прилично одетый мужчина вдруг тяжело опустился на траву — пьяный, плохо стало — его проблемы. Нам не до того, мы страусы, засунувшие головы в свои эксклюзивные мирки, создав иллюзию отрешенности от происходящего, и по фигу, что жопы остались торчать наружу.

Равнодушие. Мы сталкиваемся с ним каждый день.   Случайный толчок в метро воспринимаем как спланированное покушение и моментально готовы дать отпор агрессору, даже если это субтильная девчонка. Вспомните, прикиньте на себя — мы общаемся и помогаем только узкому кругу родственников, друзей, знакомых, отчасти коллегам по работе — и все. На остальных нам, в сущности.... И, к сожалению, я могу понять, почему так получилось, хотя в детстве мы все воспитывались на нормальных, общечеловеческих принципах любви к ближнему. Даже сейчас все еще есть люди, готовые помочь просто так, потому что так надо, потому что иначе они не могут. Но… Но в ответ они получают кованым сапогом реальности аккурат между глаз — и крепко задумываются о смысле на редкость актуального сейчас высказывания «ни одно доброе дело не остается безнаказанным»...И становится страшно...

 

Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна