хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

З Днем Народження Кохана!!!!!!!!!!!!!




Я навідь не знаю з чого мені почати... Тому що я ще ніколи не писав так багато всього що хочу сказати... Господи... І що я мелю... Вибач... Просто я хочу написати щось приємне... Незабутнє... Але в думках відбивається лише те... Як сильно я люблю тебе кохана моя Наташенька! Те як хочеться мені сказати тобі ЛЮБЛЮ! Але по-справжноьму в живу... Мені чомусь важко висловитись... Дивно... Коли пишу то тремтять пальці... Від щастя? Так! Саме від нього! Адже ти робиш моє життя таким прекрасним! Незабутнім! Щасливим і приємним! Дякую тобі любове моя!!!!!!! За те що стільки щастя даруєш мені! Стільки любові і ніжності! За те що щоразу зігріваєш мені моє серце своїм дзвіночком якого я з нетерпінням чекаю кожного дня, за те що так за мене переживаєш коли щось не так, за те що навідь коли я тебе ображаю ти все одно прощаєш мені, за те що коли мені сумно ти з усіх сил намагаєшся підняти мені настрій, і як не дивно але це в тебе завжди виходить! Тому що коли я чую твій ніжний, милий серцю голосочок - мені стає так добре, так приємно, від щастя хочеться полетіти кудись! Високо в небо і закричати на весь світ - Я ЛЮБЛЮ ТЕБЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove



І я в цей прекрасний день хочу побажати тобі моя прекрасна троянда, щоб ти назавжди залишалася такою ж простою, найпрекраснішою, найдобрішою, наймилішою, найрозумнішою, веселою, романтичною, товаристською, модною, цікавою, сміливою, хорошою, роботящою, завжди готовою допомогти, прекрасною куховарочкою (справжня Шеф-Повар), спортивною, іноді впертою, найкращою, і моєю коханою всім серцем дівчиною! Ще хочу побажати щоб у твоєму житті ніколи не було ні сліз ні розчаруваннь, щоб ти ніколи не впадала у відчай, ніколи не сумувала, і завжди зігрівала цей світ своєю прекрасною усмішкою і робила його кращим, а мене щасливим! (хоча, у тебе це і так добре виходить...podmig ) Бажаю тобі щастя, здоров'я, багатства, злагоди, процвітання, любові і багато багато радості в житті!



Я люблю тебе більше за все на світі! І віддам життя за тебе якщо це буде потрібно! Я ТЕБЕ НЕЙМОВІРНО СИЛЬНО КОХАЮ!!!!!!!!!!! З днем народження тебе моя люба Наташенька!kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss


Я хочу зі св'ятом тебе привітати!
І купу всього побажати тобі!
Але я незнаю що треба сказати,
тому що я дуже тебе люблю!
І просто бентежиться серце від того -
що треба вітати кохану мою!

Але я скажу кілька слів наостанок!
Скажу що потрібно сказати мені!
Я хочу сказати що дуже кохаю,
що жити не можу без тебе я вже,
і бути зі мною тобі я бажаю,
і хай це бажання буде на двох!

Бажаю тобі кожен день зустрічати,
із усмішкою на твоєму лицці!
І кожного вечора як ляжеш спати,
хай хтось колискову співає тобі!
Хай всі негаразди відступлять у жаху,
нетерплять нещастя щасливих людей!

Бажаю тобі, щастям всіх омивати,
своєю присутністю лиш на землі!
Бажаю теплом кожен день зігрівати,
всіх хто для тебе є дорогим!

Тебе я вітаю з цим днем неповторним,
зі св'ятом найбільшим на цілій землі!
Сьогодні ж той день - коли ти народилась,
і щастя й добра у цей світ принесла!

Для мене ти будеш завжди єдина,
кохана моя, неповторна моя!

З Днем Народження тебе моє Янголятко!


Дякую за виділений часspasibo,
з повагою ДІМооон!spasibo

P.S. Якщо хтось напише тут коментарій швидше ніж моя дівчина, я видалю коментарій і поставлю в рейтинг -2beat!
Блог присв'ячується моїй коханій дівчині Наташі! З Днем Народження кохана!!!!!!!!!!kiss
kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisslovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove

11

Коментарі

Гість: Великая-Учиха

13.10.10, 13:40

Спасибо любовь моя за такие теплые сердцу слова!!!ты тоже наполняешь мою жизнь самым теплым, нежным и прекрасным, что есть на земле!!! Эти слова не оставили равнодушным не одну частичку моего сердца и души!!! Мое сейчас желание, что бы ты приехал ко мне на день рождения!!!я хочу, что бы мы были всегда, всегда, всегда вместе!!!А желания в день рождения всегда исполняются!!! Я сейчас не седьмом небе от счастья!Да. что там седьмое небо по сравнению с тобой!!!!! Ты для меня самый дорогой человек!!!Я люблю тебя больше всей жизни!!!и отдам за тебя жизнь если это будет нужно!!!Любовь моя, я безумно люблю тебя!!!
Котенок, спасибо тебе большое!!!Я сейчас безумно счастлива!!!Если бы ты был на моем дне рождения это был бы самый лучший подарок для меня!!!

    Гість: Великая-Учиха

    23.10.10, 13:50

    Димочка, спасибо тебе большое, что ты у меня есть!!!!!!!!!!!Я буду любить тебя вечность!!!
    Стих каласальный, любовь моя!!!!! Мне он очень понравился!!!!ты так трудился, ивсе ради меня....Я БЕЗУМНО ЛЮБЛЮ ТЕБЯ МОЙ КОТЕНОК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    У меня текли слезы от счастья!!!! Я тебя люблю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    А песня невероятная!!!ты наверное ее так долго искал!Любимый, ты так трудился и все это ради меня!!!Мне очень , очень, очень понравилось!!!! Я БЕЗУМНО ЛЮБЛЮ ТЕБЯ МОЙ АНГЕЛ НЕ ЗЕМНОЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Спасибо большое за подарочек!!!!!! Невероятно красивое кольцо!!! А на счет текста к подарку,ответ на него однозначен :" Я СОГЛАСНА!!!" Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ КОТЕНОК!!! ТЫ САМЫЙ ЛУЧШИЙ!!!

      Гість: Elizabets

      33.10.10, 14:04

      Дима ты молодец , я рада за вас Наташей !!!!!

        анонім

        43.10.10, 15:55

          анонім

          512.10.10, 20:01

            625.01.11, 20:00