Карпатський потічок-Вишиванка любові

З тобою кожна мить, як пicня, А в кожнiй пiснi два крила. Ти з неї мудростi напився, Немов з двiнкого джерела...

Приходь , приходь до потічка

Де світить зорями водиця

Чатує кладочка гнучка

Щоб нам , Коханий мій , зустріться....

Приходь , приходь , мене поклич

Приходь чи звечора чи зранку

І вишиє карпатська ніч

Для нас любові вишинку...

Вишиванка любові_Світлана Весна_

"Комунізм завдав Україні не меншої шкоди, аніж фашизм."

 Ігор Юхновський про  Україну

Що спричиняє ворожнечу поміж українців? Переважно несправедливий розподіл багатства всередині країни. У державі утворилися два великі прошарки населення – олігархи й бідні люди. Є і два види цін: дуже високі на певні групи товарів і низькі – на секондхенд, який знищив нашу легку промисловість. Україна перетворюється на сировинну державу без середнього класу, що вигідно й Росії, й Європі. Останній треба збувати кудись свої відходи. А російському імперіалізму потрібно, щоб Україна не ставала сильною державою, яку без перешкод прийняли б до європейської спільноти. Капітал у державі зараз здебільшого виникає від спекулятивної діяльності. У Китаї купив – тут продав, у Польщі купив – тут продав, у Туреччині купив – тут продав.  Власне виробництво згортається.  При цьому Сполучені Штати 80 відсотків товарів першої необхідності виробляють у себе. Так само в Європі. Якщо ж такий крам імпортують – це означає, що економічна політика неправильна.

Окремо існує клан олігархів, яким високі ціни не страшні. Їхнє існування автоматично породжує антипод – клан комуністів. Вони між собою й зіштовхуються, а крайній – середній клас. Він у нас практично відсутній – основна біда України. Держава ніколи не стимулювала його створення, і це її велика помилка. Як оцінюєте львівські події 9 Травня? – Головний замовник цього конфлікту – російський імперіалізм. Росії – її владі, а не народу – вигідно, щоб в Україні був непорядок. Вона його й провокує – зокрема через свято Перемоги, яка насправді була спільною. Це хороший спосіб, бо можна збурити населення й посіяти безлад. 22 червня комуністи знову збираються до Львова. Як чинити в цьому випадку? – Що значить збираються? Держава повинна мати внутрішню й зовнішню оборону. А міліція й Служба безпеки для чого? Якщо хтось затіває недобре, треба щоб ці органи заздалегідь це попереджали. Хто такі комуністи? Вони, фактично, вороги. Комунізм завдав Україні не меншої шкоди, аніж фашизм. Міністерство внутрішніх справ знає, що вони провокують безпорядки. І те, що наша міліція їх охороняє – нонсенс.

                                                                 

Як можна примирити суспільство? Яка політична сила може сьогодні взятися до примирення? Чому примирити українців не вдалося Вікторові Ющенку? Яким шляхом країна мала би рухатися далі?

Що варто робити з економікою? Але цього досі не робиться. Чимало людей зневіряються, прагнуть залишити країну….

Воскресеніє Твоє , Христе Спасе...

ВОСКРЕСЕНІЄ  ТВОЄ   , ХРИСТЕ СПАСЕ  ,  АНГЕЛИ  ПОЮТ  НА НЕБЕСАХ !

Великдень На столі – духмяна паска, А круг неї – писанки. Уділи нам, Боже, ласки На всі дні, на всі віки! Немала у нас родина, Та молитва всіх єдина: Хай розквітне Україна, Як в погожі дні – весна.

П. Воронько

http://blog.i.ua/user/1727364/441990/

В дорогу, в дорогу! Іду, моя доле!

В дорогу, в дорогу! Іду, моя доле! Чи цвітами піду, чи терня поколе, чи певно там зайду, чи щастя там найду,- іду, де побачив мету. Не вернусь з дороги, хоч мучить тривога: чи справді до щастя веде ся дорога, чи гідне є муки, і бою, й розпуки  се щастя, що я єго жду. Як найду єго, порівняюсь з метою — все горе забуду за хвилі спокою...

Осип Маковей

Янчику - подолянчику

Янчику-подолянчику, Поплинь, поплинь по Дунайчику. Розчеши си кучериці Та чорненькі ті бровиці, Янчику-подолянчику, Поплинь, поплинь по Дунайчику.

Вийди, вийди на вулицю, Шукай собі по сестриці, Янчику-подолянчику, Поплинь, поплинь по Дунайчику.

Та візьмися попід бочки, Заведи - но свої скочки, Янчику-подолянчику, Поплинь, поплинь по Дунайчику

Людвіг ван Бетховен

Хто живе надією , танцює без музики 

Ой співаночки мої

Ой співаночки мої, ой коханочки мої Ой, де ж я вас подію? Ой у лузі на траві , Ой , там я вас посію. 

Ой будуть легіники, ой будуть легіники Ой , та траву косити, А співаночки мої, а коханочки мої Ой , в траві находити.

Ой будуть дівчатоньки, ой будуть дівчатоньки Ой , по гриби ходити, Та співаночки мої, та коханочки мої, Ой , в траві знаходити.