Шоколад – це магія...
- 15.12.15, 20:23
Шоколад – це магія. Таємничий, терпкий, ароматний, містичний… Твердий і податливий, солодкий і гіркий, глянцево-блискучий і текуче-мутний. Він може бути різним, як і ти…
Чорний – блискучий і гіркий, трохи егоїстичний, як і все прекрасне, самодостатній і на любителя. Йому байдуже, що ви до нього додасте: підсмажений фундук, карамелізований мигдаль, м’які родзинки чи пряний кунжут. Він всеодно залишиться собою.
Молочний – як маленьке незріле дитя, що вагається у виборі свого життєвого шляху: вже не білий, але ще не чорний.
Білий – трохи смутний і ностальгійний, йому сумно за тертим какао, йому ніби не вистачає сили і характеру, хоча і його варто любити за ніжність і м’якість.
Твердий – блискучий, його так і хочеться загорнути у фольгу, щоб зберегти чарівливий глянець. Він гордий і навіть трохи відсторонений, а тому вміє чекати.
Гарячий шоколад – як любов, розлита по чашкам. Ним хочеться ділитися і пити, доки пальці ще обдає теплом.
Але будь-який шоколад, незалежно від виду чи способу приготування, вимагає до себе уваги. І чесності. І спокійної впевненості.
А ще справжній шоколад виходить тільки, якщо його довго і ніжно помішувати, він не любить суєти і гучних звуків. З ним треба побути наодинці, щоб він віддав весь свій блиск, аромат і пластичність.
Чорний – блискучий і гіркий, трохи егоїстичний, як і все прекрасне, самодостатній і на любителя. Йому байдуже, що ви до нього додасте: підсмажений фундук, карамелізований мигдаль, м’які родзинки чи пряний кунжут. Він всеодно залишиться собою.
Молочний – як маленьке незріле дитя, що вагається у виборі свого життєвого шляху: вже не білий, але ще не чорний.
Білий – трохи смутний і ностальгійний, йому сумно за тертим какао, йому ніби не вистачає сили і характеру, хоча і його варто любити за ніжність і м’якість.
Твердий – блискучий, його так і хочеться загорнути у фольгу, щоб зберегти чарівливий глянець. Він гордий і навіть трохи відсторонений, а тому вміє чекати.
Гарячий шоколад – як любов, розлита по чашкам. Ним хочеться ділитися і пити, доки пальці ще обдає теплом.
Але будь-який шоколад, незалежно від виду чи способу приготування, вимагає до себе уваги. І чесності. І спокійної впевненості.
А ще справжній шоколад виходить тільки, якщо його довго і ніжно помішувати, він не любить суєти і гучних звуків. З ним треба побути наодинці, щоб він віддав весь свій блиск, аромат і пластичність.

1
Коментарі
Волинский
115.12.15, 20:28
barragtu
215.12.15, 20:39Відповідь на 1 від Волинский
Гість: GHJLL
315.12.15, 21:01
ну да, нещастье компенсируется щастьем. иногда
molodka
415.12.15, 23:01
Люблю черный шоколад



Кайфи
512.01.16, 00:54
Это кайф!