хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

чи приживеться Слон в укр. лісах?

У водія білоруської транспортної компанії, яка займалася перевезенням тварин для угорського цирку, втік африканський слон, який гуляє зараз десь в українському лісі.


Як розповів водій Андрій сайту transportal.by, увечері 29 березня 15-річного слона на ім’я Маркіз завантажили з одного угорського містечка, щоб везти у Білорусь.

Водія попередили про те, що Маркіз звик жити у стаді і для нього це перший такий досвід.

Окрім того, на думку водія, ще на поведінку слона міг вплинути той факт, що його розлучили зі слонихою.

«На території України огидні дороги, постійні вибоїни і вибоїни, тому доводилося їхати особливо уважно. Нерви і так на межі. Перший раз віз слона, ніяких точних приписів не було: коли годувати, скільки поїти та інше. Під’їжджаючи до українського кордону, я почув специфічний звук, відчуття було, що слон намагається вибратися з контейнера. Мабуть, його терпіння вичерпалося», – розповів водій.

Обійшовши вантажівку, Андрій почув гуркіт, а далі як у фільмі: водія збив з ніг удар дверцят – слон вирішив вибратися з ув’язнення.

«Єдине, що пам’ятаю, це відведені назад вуха Маркіза і хобот, яким він постійно розмахував. Я ні про що не міг думати, крім як після удару прикинутися мертвим, щоб не злити слона ще більше. Благо зі мною провели передрейсовий інструктаж, як вести себе, щоб не злити слона. Але в той момент всі рекомендації просто вилетіли з голови, єдине в голові крутилося: будь нерухомий, будь нерухомий. Зізнатися, я боявся, що він просто розтопче мене», – ділиться емоціями чоловік.

Слон обнюхав тіло Андрія і пішов в сторону лісу.

«Отямився я хвилин через п’ять і не знав, що робити. Вирішив, що треба терміново їхати на кордон і просити про допомогу. Недалеко від траси розташовуються села, і хто знає, що розлючений слон може накоїти», – розповідає далі водій.

За пару кілометрів до кордону він побачив пост міліції і звернувся до представника органів. Усі документи стосовно перевезення Маркіза були англійською.

«Мені довелося довго пояснювати. Напевно, те, що це було о п’ятій годині ранку, а також моя безладна мова, змусили міліціонера засумніватися не тільки в моїй розповіді, але також в моїй тверезості, тому сержант вирішив, перш за все, упевнитися в тому, що я не вживав алкоголь», – уточнює Андрій.

Сержант запропонував водієві написати заяву, яку повинні були передати протягом тижня на розгляд у відповідні органи.

Андрій вирішив все-таки поїхати до прикордонної зони, сподіваючись, що там йому допоможуть. Прикордонники довго слухали розповідь знервованого водія. І спочатку теж не могли йому повірити, потім повідомили, що Андрію необхідно написати заяву, щоб ця подія була розглянута відповідними органами.

Оперативний черговий прикордонної служби повідомив журналістам, що «достеменно відомо, що слон не перетинав український кордон».


6

Коментарі

131.03.16, 21:40

самому—буде сумно,а от аби іх пара втeкла....мо,й прижилися б

    231.03.16, 21:45Відповідь на 1 від disu

    самому—буде сумно,а от аби іх пара втeкла....мо,й прижилися бСперечатися з жінкою - як полювати на слона: якщо з першого аргументу не убив - біжи з усіх ніг...

      331.03.16, 21:47Відповідь на 1 від disu

      Заєць приходить до межі і бачить слона, що плаче : - Чого плачеш? - Через кордон не пускають, паспорта немає! - Не біда. Збігай у булочну, купи батон. Розрізав заєць батон на дві половинки, між ними вставив хобот слона, узяв пахву і пішли вони до межі. Пред'являє заєць паспорт прикордонникові, той запитує: - А це хто? - Не хто, а що - бутерброд на сніданок!

        431.03.16, 21:53

        Із зоопарку втік слон і заліз до одного мужика в город. П'яний мужик вийшов в город, побачив слона і давай ментам дзвонити: - Мужики, скажу, ви не повірите, у мене тут в городі миша сидить офігенних розмірів. - Ну і що? - Так вона мою капусту хвостом рве! - І чого вона з нею робить? - Мужики, скажу куди вона собі її засовує - не повірите

          531.03.16, 22:05Відповідь на 3 від Joxoxo

          Заєць приходить до межі і бачить слона, що плаче : - Чого плачеш? - Через кордон не пускають, паспорта немає! - Не біда. Збігай у булочну, купи батон. Розрізав заєць батон на дві половинки, між ними вставив хобот слона, узяв пахву і пішли вони до межі. Пред'являє заєць паспорт прикордонникові, той запитує: - А це хто? - Не хто, а що - бутерброд на сніданок!

            631.03.16, 22:05Відповідь на 4 від Joxoxo

              731.03.16, 22:07

              і на остаток:
              - Чому у слона очі червоні? - Щоб йому легше було ховатися серед помідорів. Ви бачили коли-небудь слона серед помідорів!? Те-то! От як потрібно ховатися!

              - Чому ти плачеш, Вовочка? - Мама сказала папі, що він слон. Папа відповів мамі, що вона курка. - Ну і що? - А хто ж тоді я?!