хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

великі компанії зупиняють в-во в росії!


Найбільша американська автокорпорація General Motors (GM) прийняла рішення на два місяці зупинити виробництво автомобілів в Росії. Офіційний представник GM в Європі повідомив, що причиною нестійкий курс рубля і пов'язане з цим зростання цін на кінцеву продукцію. Тому завод, що випускає автомобілі Chevrolet Cruze, Opel Astra і Chevrolet Trailblazer  у Санкт-Петербурзі буде закритий з середини березня до середини травня 2015 року, повідомляє агентство Reuters.

Компанія Volvo вирішила призупинити роботу заводу з виробництва вантажівок в російській Калузі і скоротити 300 чоловік, що становить 30% співробітників підприємства. Керівництво компанії пояснює цей крок "несприятливою ринковою ситуацією" і падінням попиту на комерційну техніку.

Компанія "Балтика", що належить датському концерну Carlsberg, оголосила про закриття двох із десяти своїх російських заводів - в Челябінську і Красноярську. В результаті загальні виробничі потужності компанії скоротяться на 15%. Carlsberg став останнім з великих пивоварів, що почали скорочувати виробництво в Росії в умовах посилення держрегулювання галузі та скорочення обсягів пивного ринку.  "Балтика-Пікрія" (Красноярськ) і "Балтика-Челябінськ" будуть остаточно зупинені 30 квітня, йдеться в повідомленні "Балтики". Закриття двох підприємств компанія пояснила "результатом ретельного технічного, логістичного та фінансового аналізу структури виробництва і логістики". З 766 чоловік, що працювали на "Балтиці-Пікрія" і "Балтиці-Челябінськ", буде скорочено 560 співробітників.

Концерн Renault-Nissan буде змушений збільшити ступінь локалізації виробництва в Росії в 2015 році, а також зупинити підготовку моделей, випуск яких зажадає великих витрат. Про це заявив у Давосі глава концерну Карлос Гон, повідомляє ТАСС.

Компанія Форд Соллерс розглядає можливість тимчасової зупинки заводів в Росії через економічну кризу в країні і падіння попиту. Всеволожське підприємство може встати з кінця березня на 2 місяці, а виробництво в Набережних Челнах - на 3 тижні. Через падіння попиту завод у Ленінградській області ще з весни 2014 перейшов на однозмінку, кілька разів вставав і відновив роботу тільки в кінці січня 2015. Персонал підприємства чекає масове скорочення до 700 осіб від колишніх 2 тисяч.

Я думаю, що це тільки квіточки - ягідки попереду dada

12

Коментарі

17.02.15, 12:56

    Гість: Вечный бан

    27.02.15, 12:57

    Было бы неплохо для равнения показать рост промышленного производства на Украине. Для полноты картины - как плохо в России и замечательно на Украине.

      37.02.15, 12:59Відповідь на 2 від Гість: Вечный бан

      Было бы неплохо для равнения показать рост промышленного производства на Украине. Для полноты картины - как плохо в России и замечательно на Украине.так хто тобі не дає це зробити - вперед і з піснею

        Гість: ЧітаБріта

        47.02.15, 13:01

        Если бы Маккейн был президентом США
        рашке давно бы настала песда(с)

          57.02.15, 13:03

          Це скільки у ВВП?

            67.02.15, 13:04Відповідь на 5 від Дождь!

            Це скільки у ВВП???? не зромів

              77.02.15, 13:07Відповідь на 2 від Гість: Вечный бан

              Было бы неплохо для равнения показать рост промышленного производства на Украине. Для полноты картины - как плохо в России и замечательно на Украине.Сдавалось би, яким боком тут Україна? А чому не США або Зімбабве? Кацапи же ставлять себе на один рівень з першими і заявляють, що є рівноправними партнерами с другими

                87.02.15, 13:07Відповідь на 6 від Joxoxo

                Це скільки у ВВП???? не зромівВаловий внутрішній продукт на скільки впаде?

                  97.02.15, 13:12Відповідь на 2 від Гість: Вечный бан

                  В Украине.
                  у нас же пакт.

                    107.02.15, 13:13Відповідь на 8 від Дождь!

                    Це скільки у ВВП???? не зромівВаловий внутрішній продукт на скільки впаде?по-перше це на 2015 рік - заяви на січень - червень, а далі буде видно
                    по-друге це перші ластівки - кількість таких компаній буде збільшуватись, особливо якщо дерев'яний і далі падатиме
                    так що прогнози робити зарано )))

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна